Zorgverzekering
Zilveren Kruis

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Zilveren Kruis? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Zilveren Kruis. Als Zilveren Kruis informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Zilveren Kruis heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Zilveren Kruis? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 63% beveelt Zilveren Kruis aan.

Zilveren Kruis scoort gemiddeld een 7,4. Dit is het gemiddelde uit 1035 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 674 klanten ook nog een toelichting gegeven over Zilveren Kruis door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Zilveren Kruis een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1035 reviews
Zeer goed
428
Goed
508
Matig
62
Slecht
23
Zeer slecht
14
Totaal score
7,4
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,4
Declaraties
7,1
Lees de 1035 zorgverzekering reviews van Zilveren Kruis

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Zilveren Kruis

"18 jaar en eigen zorgverzekering - Blije nieuwe klant en moeder..."
16 november 2017 | A. Frensch
Score:9,7
Het hele proces rondom van zoeken tot afsluiten van nieuwe zorgverzekering voor mijn 18-jarige dochter is met hulp van Independer TOP verlopen. De deskundigheid en vriendelijkheid van de klantenservice medewerkster is van grote invloed op het 'Blije klant' gevoel. Met een mens praten is zoveel fijner dan alleen maar digitale communicatie. Goede mix van website informatie en persoonlijke communicatie Independer. Chapeaau!
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Een te grote organisatie waar geld boven mensen gaat."
07 november 2017 | J.F. Banis
Score:5,1
Het Zilverenkruis in ondoorzichtig over haar vergoedingen. Er zijn fouten gemaakt met de door mij ingediende declaraties. Hier moet is zelf achterkomen anders ben ik mijn geld kwijt. Bij het afsluiten is mij iets toegezegd, dit werd niet nagekomen hier moest ik zelf achteraan (collectiviteitskorting van mijn ouders omdat ik student ben). Dit werd niet met terugwerkende kracht toegepast maar pas per 1 maart 2017.
Vond je deze review nuttig? Ja (7) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Prima!"
01 november 2017 | Anoniem
Score:6,9
Doen wat ze moeten doen. Behoorlijk duur, maar dat is eigenlijk bij alle verzekeringen zo.
Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1035 zorgverzekering reviews van Zilveren Kruis

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Uitgebreide dekkingen zorgverzekering voor fysiotherapie en orthodontie nemen af

17-11-2017

Minder fysiotherapiebehandelingen of een lagere vergoeding voor een beugel: aanvullende dekkingen gaan steeds meer omlaag. Dat blijkt uit een analyse van Independer van de nieuwe zorgverzekeringen voor 2018. Ook die van jou is misschien veranderd. Bekijk dus goed of je Lees verder

Vaak naar de fysiotherapeut? Bij deze zorgverzekeraars ben je onbeperkt verzekerd in 2018

16-11-2017

Heb je last van een knieblessure? Of langdurige rugpijn? Dan ga je misschien vaak naar de fysio. Dat is best prijzig. En de basisverzekering vergoedt die kosten meestal niet. Wel kun je je aanvullend verzekeren. Maar de dekkingen zijn bij Lees verder

3 redenen om je zorgverzekering te vergelijken

15-11-2017

De avonden worden langer en het weer wordt guurder. Dat betekent ook: je nieuwe zorgverzekering voor 2018 is binnen. Want zoals elk jaar hebben verzekeraars hun zorgpakketten aangepast. Check goed wat dat voor jou betekent. Past je zorgverzekering nog wel Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Zilveren Kruis.

Wat kun je van Zilveren Kruis verwachten?

Zodra Zilveren Kruis jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Zilveren Kruis. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Zilveren Kruis.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2017 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2017 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2017 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.