Zorgverzekering
Zilveren Kruis

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Zilveren Kruis? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Zilveren Kruis. Als Zilveren Kruis informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Zilveren Kruis heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Zilveren Kruis? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 63% beveelt Zilveren Kruis aan.

Zilveren Kruis scoort gemiddeld een 7,4. Dit is het gemiddelde uit 1051 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 683 klanten ook nog een toelichting gegeven over Zilveren Kruis door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Zilveren Kruis een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1051 reviews
Zeer goed
443
Goed
509
Matig
62
Slecht
23
Zeer slecht
14
Totaal score
7,4
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,4
Declaraties
7,1
Lees de 1051 zorgverzekering reviews van Zilveren Kruis

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Zilveren Kruis

"Gebruikersvriendelijk"
09 augustus 2018 | Anoniem
Score:9,2
Independer is gebruikersvriendelijk en zorgverzekering aanvragen was binnen 10 minuten gepiept! Het interface is ook erg fijn, en heel duidelijk in vergelijking met soortgelijke vergelijking sites waarop ik ging toen ik opzoek was naar zorgverzekering. Ik stel wel voor om direct daarna toch nog je nieuwe zorgverzekering in kennis te stellen dat je bij hun een aanvraag heb ingedient bij independer, want ik werd na 3 dagen nog niet gebeld. Maar verder vond ik het ideaal!
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
31 mei 2018 | Anoniem
Score:8,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Ziektekostenverzekering via Independer"
26 april 2018 | Anoniem
Score:9,0
Independer geeft goede service, maakt de kosten heel duidelijk en geeft goede begeleiding .
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1051 zorgverzekering reviews van Zilveren Kruis

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Eindafrekening bestuursrechtelijke premie afgeschaft

02-08-2018

Wie in Nederland zijn zorgverzekering niet meer kan betalen, wordt na zes maanden aangemeld bij het CAK. Dat betekent dat je vanaf dan aan hen de premie betaalt. Dit bedrag is hoger dan de oorspronkelijke premie van je eigen zorgverzekeraar. Lees verder

Blauwalg: wat als je erin hebt gezwommen?

27-07-2018

Pff, wat een hitte! Met dit weer wil je niets liever dan een verkoelende duik nemen. Helaas kan dit op steeds minder plekken in Nederland. De blauwalg-bacterie rukt overal op. Maar wat nu als je toch besluit te gaan zwemmen, Lees verder

Delta Lloyd nu Nationale-Nederlanden. Wat verandert er voor jou?

12-07-2018

Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden gaan sinds 1 juli 2018 samen verder onder de naam Nationale-Nederlanden. De verzekeraars bundelen op deze manier hun krachten om zo beter te kunnen voldoen aan de veranderende wensen van hun klanten. Ben je klant bij Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Zilveren Kruis.

Wat kun je van Zilveren Kruis verwachten?

Zodra Zilveren Kruis jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Zilveren Kruis. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Zilveren Kruis.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken 2018?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2018 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2018 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer