Zorgverzekering
Zilveren Kruis

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Zilveren Kruis? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Zilveren Kruis. Als Zilveren Kruis informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Zilveren Kruis heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Zilveren Kruis? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 63% beveelt Zilveren Kruis aan.

Zilveren Kruis scoort gemiddeld een 7,4. Dit is het gemiddelde uit 1048 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 681 klanten ook nog een toelichting gegeven over Zilveren Kruis door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Zilveren Kruis een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1048 reviews
Zeer goed
440
Goed
509
Matig
62
Slecht
23
Zeer slecht
14
Totaal score
7,4
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Klantenservice
7,4
Declaraties
7,1
Lees de 1048 zorgverzekering reviews van Zilveren Kruis

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Zilveren Kruis

"Goedkoopste cerzekering"
12 april 2018 | K.K Rogaty
Score:10,0
Je hebt een mooie tabel met je keuze over je verzekering ik heb vele andere bekeken en je hebt beste keuze bij independer
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"er ging toch iets mis"
14 februari 2018 | N. Langelaan
Score:7,3
een passende verzekering uitgezocht via independer, kreeg daarna een mailtje van de nwe verzekering dat ik geaccepteerd was. Ik moest inloggen op een site van de verzekering, maar dat lukte niet, gebeld naar de verzekeringsmaatschappij. Nee u bent helemaal niet bij ons verzekerd, want u bent ook nog elders verzekerd (wel goed dat ze dat controleren), maar helaas niet teruggekoppeld. Ik had de oude verzekering opgezegd via de een antwoordrubriek op hun website, maar dat hebben ze kennelijk in de eindejaarshektiek niet gezien. dus was de verzekering niet gecanceld. Nu 1/2 februari hebben heeft de oude verzekering alsnog gecanceld ( na overleg van gemailde opzegging) en heeft het zilverenkruis mij als nog geaccepteerd. Het koste we wat moeite om dit alles voor elkaar te krijgen, maar het is gelukt.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
07 februari 2018 | Anoniem
Score:9,5
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1048 zorgverzekering reviews van Zilveren Kruis

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

5 tips om hardloopblessures te voorkomen

18-04-2018

Nu het voorjaar echt is aangebroken nemen steeds meer mensen de stap om weer te gaan hardlopen. De diehards zijn natuurlijk de hele winter doorgegaan. Maar ben je er tijdelijk mee gestopt en wil je het weer gaan oppakken? Of Lees verder

Voorjaarsschoonmaak: haal de bezem door je verzekeringsmap

21-03-2018

Het is weer lente, en dus tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Vergeet daarbij ook je verzekeringsmap (of –doos, of –stapel) niet. Dit kan je soms een hoop geld besparen. Veel mensen zijn namelijk dubbel verzekerd. Zonde om dat zo te laten, Lees verder

Welke verzekeraar ligt wakker van slapeloosheid?

19-03-2018

Een op elke vijf Nederlanders van twaalf jaar en ouder zegt slecht te slapen, meldden RTL Nieuws en Radio 1 afgelopen vrijdag. Volgens recente cijfers zijn de slaapproblemen bij tien procent van de mensen zelfs ernstig. Ben jij ook een Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Zilveren Kruis.

Wat kun je van Zilveren Kruis verwachten?

Zodra Zilveren Kruis jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Zilveren Kruis. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Zilveren Kruis.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken 2018?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2018 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2018 vergelijken
logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.