Waarom deze kortingsactie?

Wil je in het nieuwe jaar een frisse start maken om zo gezond en fit mogelijk te blijven? Bij Independer helpen we je graag op weg. Om gelijk een goed begin te maken geven we je een cadeaubon ter waarde van 10 euro. Je kan deze besteden aan “gezonde” producten. Samen met bol.com hebben we hiervoor de Independer gezondshop opgezet.

Wat kan ik met de cadeaubon kopen?

De bol.com cadeaubon geeft je een shoptegoed van 10 euro. Deze kan je besteden aan producten die iets te maken met gezond leven. Wat wordt het voor jou? Een nieuwe yogamat of fitnessbal, een voetenbad of een massage-apparaat? Bekijk alvast alle geselecteerde producten in de Independer gezondshop

Hoe herken je producten je kunt kopen met de cadeaubon? Dat zie je aan het Independer label op bol.com. Alleen producten met dit label doen mee met de actie en alleen op deze producten kun je dus korting krijgen. Hieronder zie je hoe het label eruit ziet: 

Om het voor jou zo duidelijk mogelijk te maken, vind je hieronder veelgestelde vragen én antwoorden. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Je kunt de bon meteen gebruiken en deze blijft geldig tot en met 31 januari 2022.

  1. Bekijk de geselecteerde producten in de Independer gezondshop. Let op: de cadeaubon is alleen geldig op geselecteerde producten die te herkennen zijn aan het Independer label. 
  2. Leg een of meer artikelen in je winkelwagentje. 
  3. Ga naar "bestellen". 
  4. Log in en controleer je gegevens. Daarna kun je, bij het betalen, de cadeaukaartcode uit de mail invoeren. Let erop dat je de code exact invoert met de juiste cijfers, letters en streepjes.  

Ja, de gratis Tandongevallen-verzekering krijg je nog steeds van Independer. De bol.com cadeaubon komt dus bovenop de voordelen die je al van ons kent.

Ja, je kunt hem ook aan iemand anders geven. Op de cadeaubon staat een cadeaukaartcode. Als je deze code naar iemand anders doorstuurt, kan deze persoon hem gebruiken. Goed om te weten: het is wel een unieke code die eenmalig te gebruiken is.

De bestelling en levering wordt door bol.com gedaan. Als je hier vragen over hebt kun je contact opnemen met de klantenservice van bol.com.

Geen probleem, deelname is niet verplicht. Wil je geen cadeaubon ontvangen? Dan kun je dat aangeven bij de stap “Controleren en afronden”. Dit is de laatste stap voordat je je zorgverzekering bij ons aanvraagt. Hier vragen we je of je akkoord bent met de voorwaarden van deze actie. Als je dit vakje niet aanvinkt doe je niet mee met de actie.

  1. Controleer of je de cadeaukaartcode gebruikt voor een product uit de Independer gezondshop. Deze producten zijn te herkennen aan het Independer label. Het label staat links bovenaan de productpagina. 
  2. Ga na of de code exact is ingevoerd, inclusief alle cijfers, letters en streepjes. 
  3. Controleer of de cadeaukaartcode niet al een keer gebruikt is. De code kan maar één keer verzilverd worden. 
  4. Heb je bovenstaande drie punten gecontroleerd en lijkt er toch iets niet goed te gaan? Neem dan contact op met bol.com via deze link