Gratis Tandongevallen-verzekering

Voor tandartskosten die het gevolg zijn van een ongeval ben je gratis verzekerd tot 20.000 euro. Twee nieuwe voortanden kosten namelijk al snel ruim 2.000 euro en zowel je basisverzekering als tandartsverzekering dekken deze kosten niet volledig. Je krijgt deze Tandongevallen-verzekering alleen als je een zorgverzekering bij Independer afsluit.

Expertadvies

Vragen over vergoedingen of zorgcontracten? Hulp nodig bij overstappen? Met je al vragen over zorgverzekeringen kun je bij ons terecht. Ruim 50 zorgexperts zitten voor je klaar om je te helpen.

Overstapservice

Wij zorgen er samen met je nieuwe verzekeraar voor dat je oude verzekering wordt opgezegd. Daar hoef je zelf niets aan te doen.

Nooit duurder dan verzekeraar

Afsluiten bij Independer levert je wel een paar mooie extra’s en meer service op. En toch betaal je nooit meer voor je zorgverzekering dan bij de verzekeraar.

Inzicht in kwaliteit van ziekenhuizen

Bij het vergelijken van zorgverzekeringen kun je zien hoe goed de ziekenhuizen bij jou in de buurt zijn. En of ze een contract hebben met je nieuwe verzekeraar.

Snel duidelijkheid over acceptatie

Binnen 5 minuten weet je of jouw aanvraag voor een zorgverzekering is goedgekeurd door je nieuwe verzekeraar. En moet je gezondheidsvragen beantwoorden? In de meeste gevallen kan dat direct online. De antwoorden sturen we meteen door naar je nieuwe verzekeraar.

Zorgkeuze in je buurt

Independer heeft de Zorgkeuze in je buurt-score. Op basis van jouw wensen geeft dit cijfer aan hoeveel zorgverleners in jouw buurt een contract hebben met de zorgverzekeraar

Preventieve zorg

De Preventieve zorgscore geeft aan hoeveel preventieve zorg de verzekeraar aanbiedt. Denk aan online cursussen of apps op het gebied van gezonder leven, zoals afvallen, mindfulness of om (extra) zorg te voorkomen.

Zorgbemiddeling

De Zorgbemiddelingsscore laat zien wat een zorgverzekeraar doet op het gebied van bemiddeling. Bijvoorbeeld hulp bij het zoeken van de beste zorgverlener.

Appwaardering

De Appwaardering laat zien hoe goed de verschillende apps scoren die zorgverzekeraars aanbieden.

Bronnen en expertise

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

  • ​Zorgverzekeraars Nederland

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Bas Knopperts. Hij is specialist op het gebied van zorgverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij Radio 1 en het AD

Disclaimer

Het gebruik van de informatie is volledig de verantwoordelijkheid van de lezer. Independer staat niet in voor de medische correctheid, volledigheid en effectiviteit. Bekijk voor meer informatie ook ons redactioneel beleid.

Awards

De zorgverzekering vergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen, waaronder de WUA Award en de Shopping Award.