Zorgverzekering: reuma

Reumapatiƫnten hebben vaak een specifieke behoefte als het om een zorgverzekering gaat. Helaas krijgen ze geen vergoeding meer uit de basisverzekering. Heb je last van reuma? Kijk dan goed naar je aanvullende verzekering.

Zorgverzekering vergelijken

Geen vergoeding uit de basisverzekering

Als je last hebt van reuma, heb je vaak veel fysiotherapie nodig. Fysiotherapie wordt voor mensen met een chronische aandoening vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. Een aandoening valt onder de basisverzekering als deze voorkomt op de lijst Borst. In 2012 is reuma helaas van deze lijst afgehaald. De basisverzekering vergoed dus helaas geen fysiotherapie voor mensen met reuma.

Denk aan je aanvullende verzekering

Heb je last van reuma? Kijk dan goed naar je aanvullende verzekering. Omdat je geen vergoeding uit de basisverzekering krijgt, is het extra belangrijk dat je aanvullende verzekering goed geregeld is. Er zijn speciale vergoedingen voor:


Weten welke verzekeraar de beste zorgverzekering voor je heeft? Kijk dan in de vergoedingsoverzichten of maak een vergelijking op onze website. Hierbij kun je per vergoeding aangeven of je een dekking wilt en hoe hoog de dekking moet zijn.

Vergelijk zorgverzekeringen 2016

Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Geslacht
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Ben je student?
Gezinsleden meeverzekeren?
Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.