Kortingen bij Independer

De premie is voor veel mensen de belangrijkste reden om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Toch is de premie niet het belangrijkste onderdeel van je zorgverzekering. Het is veel belangrijker dat je verzekering goed aansluit bij je wensen. Heb je de beste verzekering gevonden? Dan is het mooi meegenomen als je korting krijgt. 

De korting die wij je bieden geldt helaas niet in combinatie met andere kortingen zoals collectieve verzekeringen. Wil je gebruik maken van het collectief van bijvoorbeeld je werkgever of sportclub? Dan kun je helaas niet je verzekering via Independer aanvragen. Neem hiervoor in dit geval contact op met je werkgever of sportclub.

Goed om te weten: een collectief via je werkgever is niet altijd de beste keuze. Lees snel door om te ontdekken waarom dit zo is.

Collectief niet altijd verstandig

Veel werkgevers, sportclubs of verenigingen bieden collectieve verzekeringen aan. Ze kopen grote pakketten zorgverzekeringen in en kunnen deze met korting aanbieden aan hun werknemers of leden. Het nadeel hiervan is dat iedereen binnen dat collectief hetzelfde pakket krijgt. En hoe groot is de kans dat jij dezelfde wensen hebt als de rest van je collega’s? Wij denken dat deze kans best klein is. Je bent al snel oververzekerd. Daarom raden we je aan om altijd je collectieve zorgverzekering te vergelijken met niet-collectieve verzekeringen. Zo weet je direct of je collectieve verzekering de goedkoopste zorgverzekering voor jou is met de beste dekking.

Ben je student? Kijk dan ook goed naar de speciale zorgverzekeringen voor studenten.

Besparen op je zorgverzekering

Heb je je zorgverzekering voor 2023 gevonden, maar bieden wij geen korting? Geen zorgen: je kunt zelf ook veel doen om de premie van je zorgverzekering zo laag mogelijk te houden. Check onze bespaartips.

Overzicht kortingen via Independer

Benieuwd naar de kortingen die wij je kunnen bieden? In onderstaand overzicht zie je alle verzekeraars waarbij je korting krijgt als je je verzekering via Independer afsluit.