Zorgverzekering vergelijken + afsluiten bij Independer: ervaringen van duizenden klanten

We zijn trots op de vele klanten die bij ons hun zorgverzekering vergelijken en afsluiten! Veel klanten laten ons weten dat ze veel geld konden besparen en een goedkope zorgverzekering hebben gevonden met vaak een betere dekking. Ook zijn ze vaak tevreden over onze website en hulp van de klantenservice. Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een zorgverzekering 2019 afsloten via Independer.

"makkelijk en duidelijk en handig"

maandag 22 juli 2019 om 11:27, Mevrouw Machielsen, GILZE

"Super website; ik heb een goede keus kunnen maken dankzij de hulp die jullie bieden op de website met betrekking tot adviezen."

zondag 21 juli 2019 om 11:36, Meneer Driessen, NIJMEGEN

"Snel en efficient"

zondag 21 juli 2019 om 11:02, Meneer Smink, APELDOORN

"omdat het goed was"

zondag 21 juli 2019 om 09:58, Meneer ETNEL, HOORN NH

"Super goed"

zaterdag 20 juli 2019 om 13:38, Mevrouw Pranta, 'S-GRAVENHAGE

"werkt snel en goede prijs kwaliteit"

zaterdag 20 juli 2019 om 13:08, Anoniem, APELDOORN

"makkelijk afgesloten"

vrijdag 19 juli 2019 om 13:01, Anoniem, AMSTERDAM

"Was goed en snel"

donderdag 18 juli 2019 om 15:24, Meneer Schell, PAPENDRECHT

"Snel en duidelijk."

donderdag 18 juli 2019 om 15:21, Anoniem, Ahaus

"Heel makkelijk "

donderdag 18 juli 2019 om 12:36, Anoniem, ZUTPHEN

"Good service easy to understand "

woensdag 17 juli 2019 om 12:24, Anoniem, LEERSUM

"Duidelijke interface, toen ik belde voor een specifieke vraag ben ik goed geholpen."

woensdag 17 juli 2019 om 11:48, Meneer Boijmans, ROTTERDAM

"snel en makkelijk te regelen"

woensdag 17 juli 2019 om 08:57, Meneer Polyak, APELDOORN

"alles is duidelijk"

dinsdag 16 juli 2019 om 18:34, Anoniem, HEILOO

"Explains everything well. "

dinsdag 16 juli 2019 om 16:58, Anoniem, HEERHUGOWAARD

"klasse vergelijker"

dinsdag 16 juli 2019 om 16:15, Anoniem, AMERSFOORT

"met een woord top !"

dinsdag 16 juli 2019 om 12:40, Meneer Saluna, ALMERE

"Tot zover. het was duidelijk. Ik moet natuurlijk nog ondervinden of alles werkelijk is."

maandag 15 juli 2019 om 23:29, Mevrouw Gunst - de Boer, HOORN NH

"handig"

maandag 15 juli 2019 om 17:08, Anoniem, Voorschoten

"alles was duidelijk"

maandag 15 juli 2019 om 16:59, Meneer Rimon, AMSTERDAM

"overzichtelijk, duidelijk"

maandag 15 juli 2019 om 16:03, Mevrouw Mark-Alkemade, 'S-GRAVENHAGE

"Zorgvuldig , duidelijk, snel geregeld "

maandag 15 juli 2019 om 13:19, Meneer van Beekveld, PAPENDRECHT

"kort bondig duidelijk en snel geregeld"

maandag 15 juli 2019 om 13:06, Mevrouw van Beekveld, PAPENDRECHT

"Gemakkelijk om af te sluiten"

maandag 15 juli 2019 om 01:20, Meneer Bui, AMSTERDAM

"korte wachttijd, kundige medewerkers, wordt goed geholpen."

zondag 14 juli 2019 om 12:40, Meneer Schaper, OPMEER

"DUIDELIJK"

zaterdag 13 juli 2019 om 21:33, Anoniem, AMSTERDAM

"Goed overzicht, veel reviews, hopelijk heb ik nu de goede keuze gemaakt na terugkeer uit het buitenland!"

zaterdag 13 juli 2019 om 12:49, Mevrouw Breedveld, ALMERE

"Alles duidelijk"

zaterdag 13 juli 2019 om 11:19, Anoniem, BAARLO LB

"Makkelijk en goede aanbiedingen"

vrijdag 12 juli 2019 om 14:17, Anoniem, KRUININGEN

"Zeer helder en overzichtelijk!"

donderdag 11 juli 2019 om 15:31, Meneer Koelewijn, MEEDEN

"heb goed kunnen kiezen!"

woensdag 10 juli 2019 om 21:48, Anoniem, DORDRECHT

"Heel goed om te regelen, fijn dat het ook zelf kan geregeld worden."

woensdag 10 juli 2019 om 15:12, Mevrouw Burul, OSS

"Just arrived Dutch email. It should be better if we decided the language as its hard for the newbies in the country."

woensdag 10 juli 2019 om 14:45, Meneer Rodrigues, EINDHOVEN

"Top"

dinsdag 9 juli 2019 om 20:37, Meneer Lapre, DEVENTER

"Very easy to use with good information for Expats"

dinsdag 9 juli 2019 om 13:41, Meneer Jayaram, EINDHOVEN

"Omdat het snel en makkelijk is"

dinsdag 9 juli 2019 om 10:33, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Snel geregeld!"

maandag 8 juli 2019 om 20:18, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"Ging redelijk makkelijk"

maandag 8 juli 2019 om 19:35, Anoniem, PAPENDRECHT

"Snel en goed geregeld."

zondag 7 juli 2019 om 20:54, Mevrouw Kornips, EINDHOVEN

"Makkelijk"

zondag 7 juli 2019 om 18:15, Anoniem, LEEUWARDEN

"Easy way to find a suitable insurance!"

zaterdag 6 juli 2019 om 20:16, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Snelle en duidelijke manier van vergelijken van zorgverzekeraars."

zaterdag 6 juli 2019 om 16:54, Anoniem, NIEUW-VENNEP

"Vergelijking, Kwaliteit, Gemak "

donderdag 4 juli 2019 om 21:14, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"Ease and convenience"

donderdag 4 juli 2019 om 21:07, Mevrouw Subin, 'S-GRAVENHAGE

"snel geregeld"

donderdag 4 juli 2019 om 19:56, Meneer Aazane, AMERSFOORT

"Very quick and easy!"

donderdag 4 juli 2019 om 17:47, Anoniem, LAREN NH

"ging erg makkelijk"

donderdag 4 juli 2019 om 16:05, Meneer Lutgerink, HEEMSTEDE

"Is goed"

woensdag 3 juli 2019 om 16:24, Meneer van den Boogaert, ROTTERDAM

"ziet er goed uit en werkt goed "

woensdag 3 juli 2019 om 14:01, Anoniem, MADE

"Sio"

dinsdag 2 juli 2019 om 23:11, Anoniem, ROTTERDAM

"Allemaal netjes geregeld en een fijne hulp bij vragen "

dinsdag 2 juli 2019 om 11:39, Anoniem, APELDOORN

"Omdat ze mij goed en snel geholpen hebben, daar ik in Belgie woon."

maandag 1 juli 2019 om 20:01, Meneer Van Honste, ZANDVLIET

"Je wordt goed op weg geholpen om een gunstige en goedkope verzekering af te kunnen sluiten."

maandag 1 juli 2019 om 11:58, Anoniem, AMSTERDAM

"👍"

zondag 30 juni 2019 om 22:33, Meneer Hussein, APELDOORN

"Duidelijke informatie, eenvoudig om een vergelijking te maken en alles wordt snel en goed voor je geregeld."

vrijdag 28 juni 2019 om 16:45, Anoniem, BERGEN OP ZOOM

"Dobra obsługa dla polskich klientów "

vrijdag 28 juni 2019 om 15:36, Mevrouw Lopuska, BLADEL

"Heel goed "

vrijdag 28 juni 2019 om 10:48, Meneer PARILTI, AMSTERDAM

"Top"

donderdag 27 juni 2019 om 21:30, Meneer Ait itto Ali, AMSTERDAM

"Overzichtelijk. Duidelijk. "

donderdag 27 juni 2019 om 21:15, Meneer Coban, ROTTERDAM

"Snel en makkelijk "

woensdag 26 juni 2019 om 14:43, Mevrouw Ferrerons Dominguez, ROTTERDAM

"good service"

dinsdag 25 juni 2019 om 11:02, Anoniem, AMSTERDAM

"Goed overzichtelijk "

dinsdag 25 juni 2019 om 09:56, Mevrouw van der Hulst, VOORSCHOTEN

"Makkelijk en snel de verzekering afgesloten "

dinsdag 25 juni 2019 om 09:11, Anoniem, SCHIJNDEL

"Simple to do the health insurance but must to have in English as well . "

maandag 24 juni 2019 om 20:32, Anoniem, AMSTERDAM

"Top"

maandag 24 juni 2019 om 20:29, Meneer De Almeida, DE RIJP

"Overzichtelijk geheel waardoor vergelijken zeer makkelijk te doen is. Vlotte afsluiting van de verzekering als er eenmaal vergeleken is. Top!"

maandag 24 juni 2019 om 15:14, Meneer Beckeringh, VLEUTEN

"jullie zijn top en overzichtelijk"

zondag 23 juni 2019 om 19:42, Anoniem, KOOG AAN DE ZAAN

"Makkelijk ziektekostenverzekering geregeld voor mijn 2 studerende kinderen"

zaterdag 22 juni 2019 om 22:50, Meneer Bolder, DORDRECHT

"Alles wordt duidelijk beschreven!"

zaterdag 22 juni 2019 om 22:50, Anoniem, ROTTERDAM

"Da was super simpel "

zaterdag 22 juni 2019 om 15:16, Mevrouw Schutter, NIEUW-VENNEP

"Ging makkelijk"

zaterdag 22 juni 2019 om 09:56, Mevrouw Drogt, BORGERCOMPAGNIE

"Zeer tevreden "

zaterdag 22 juni 2019 om 09:00, Anoniem, VLISSINGEN

"Top verzekering"

vrijdag 21 juni 2019 om 15:16, Meneer Ulusoy, ALMELO

"Overzichtelijk en mooie aanbieding"

vrijdag 21 juni 2019 om 14:22, Meneer Jansonius, GRONINGEN

"Zeer tevreden met service. "

donderdag 20 juni 2019 om 18:02, Meneer Gulistani, ROERMOND

"zomaar"

woensdag 19 juni 2019 om 20:35, Anoniem, HARDINXVELD-GIESSENDAM

"werkt duidelijk"

woensdag 19 juni 2019 om 19:07, Anoniem, CULEMBORG

"snel, duidelijk en volledig"

woensdag 19 juni 2019 om 13:52, Anoniem, BUSSUM

"Overzichtelijk, nauwkeurig vergelijk en snel. Mooie korting"

woensdag 19 juni 2019 om 08:21, Anoniem, OOSTERBEEK

"Goed"

dinsdag 18 juni 2019 om 23:33, Anoniem, MINDERHOUT

"goed"

dinsdag 18 juni 2019 om 22:05, Anoniem, ZAAMSLAG

"Nice"

dinsdag 18 juni 2019 om 15:38, Meneer Dissi, AMSTELVEEN

"very easy to set up and very helpful if needed via whatsapp"

dinsdag 18 juni 2019 om 10:39, Mevrouw Paulet, AMSTERDAM

"Op de directe site is de verzekering goedkoper."

maandag 17 juni 2019 om 22:58, Anoniem, EINDHOVEN

"Je krijgt meteen een overzicht van verzekeringen die op maat zijn voor wat je nodig hebt. Dat is fijn."

maandag 17 juni 2019 om 21:48, Anoniem, HUIZEN

"lekker snel en makkelijk"

maandag 17 juni 2019 om 21:21, Meneer Nasiewicz, UGCHELEN

"snel en makkelijk"

maandag 17 juni 2019 om 17:42, Meneer Hendriks, ZWOLLE

"It's really good, although it doesnt have info in english"

maandag 17 juni 2019 om 15:39, Meneer Linas Sekonas, Assendelft

"Niets is ooit 100% goed, verbeteringen zijn altijd mogelijk."

maandag 17 juni 2019 om 13:40, Anoniem, OLDEBROEK

"Makkelijk en overzichtelijk"

maandag 17 juni 2019 om 07:20, Anoniem, HUIZEN

"Beste en goedkoopste verzekering ben hopelijk blij met jullie"

zondag 16 juni 2019 om 00:51, Meneer Seghaier, GELEEN

"Ok"

zaterdag 15 juni 2019 om 22:26, Meneer Sehovic, ARNHEM

"Not heard from the insurance as I barely signed up, but this website is so good, really useful showing you all the options in one. Also the whatsapp availability for questions at most times is GREAT!. Kudos to you. So far, great company!!"

zaterdag 15 juni 2019 om 14:03, Mevrouw Morales Alfaro, AMSTERDAM

"prima geregeld"

zaterdag 15 juni 2019 om 12:10, Mevrouw van Lennep, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Ok"

zaterdag 15 juni 2019 om 00:47, Meneer Rozanski, HOOFDDORP

"Duidelijk "

vrijdag 14 juni 2019 om 21:58, Meneer Verheij, ARNHEM

"Ik heb mijn verzekering snel kunnen aansluiten door de duidelijke informaties op de site"

vrijdag 14 juni 2019 om 10:36, Anoniem, ROTTERDAM

"Goed en snel geholpen "

donderdag 13 juni 2019 om 18:27, Meneer Houtzager, HARDERWIJK

"makkelijk en duidelijk"

woensdag 12 juni 2019 om 11:29, Anoniem, HILLEGOM

"Overzichtelijke website! Je kan duidelijk aangeven wat je zelf wilt in je zorgverzekering. "

woensdag 12 juni 2019 om 11:25, Anoniem, AMSTERDAM

"Goed bezig"

woensdag 12 juni 2019 om 09:30, Meneer Barreto Cantero, PURMEREND

"In ben tevreden met de verzekering."

woensdag 12 juni 2019 om 05:24, Anoniem, WOLVEGA

"Prima vragen om de juiste keuze te kunnen maken en ook nog wat extraatjes."

dinsdag 11 juni 2019 om 19:53, Anoniem, VEENDAM

"Snel en gemakkelijk"

dinsdag 11 juni 2019 om 13:06, Anoniem, DORDRECHT

"Fijne website, overzichtelijk en snel overzicht."

dinsdag 11 juni 2019 om 09:09, Anoniem, ARNHEM

"Excellent "

maandag 10 juni 2019 om 10:51, Meneer Peña Padilla, TILBURG

"Easy flow"

zondag 9 juni 2019 om 21:41, Anoniem, HILVERSUM

"Het prijsverschil tussen Menzis en Menzis via independer heb ik na 5 dagen speuren nog niet kunnen vinden; zit €8,- verschil in per mnd. Dus nu gekozen voor onze dochter (18) voor Menzis via Independer ( zit zelf al bij Menzis) kijken of t goed gaat."

zondag 9 juni 2019 om 20:32, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Zeer eenvoudig, snel geregeld "

zondag 9 juni 2019 om 19:13, Anoniem, TOLBERT

"GEMAKKELIJK KIEZEN EN VERGELIJKEN"

zondag 9 juni 2019 om 10:25, Meneer de Rooij, DEN HELDER

"Het heeft me erg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze."

zaterdag 8 juni 2019 om 20:03, Mevrouw Heisen, PURMEREND

"Door de snelheid waarmee het geregeld wordt en het is gebruiksvriendelijk"

vrijdag 7 juni 2019 om 11:13, Meneer Verheij, HOOFDDORP

"Alles kan altijd beter maar heb geen klachten over independer dus daarom 4 sterren :) "

donderdag 6 juni 2019 om 18:14, Anoniem, ROTTERDAM

"It was very easy and seamless process to compare and choose for a desirable health insurance policy."

donderdag 6 juni 2019 om 17:51, Meneer Singh, AMSTELVEEN

"handige website"

dinsdag 4 juni 2019 om 21:04, Anoniem, AMSTERDAM

"Meerdere keren heb ik contact gehad omdat ik remigreerde vanuit Thailand 3 dagen geleden. Meerdere personen aan whatsapp en telefoon waren enorm behulpzaam en vriendelijk. Niets was teveel gevraagd en elke antwoord was waardevol. Dank u vriendelijk. "

dinsdag 4 juni 2019 om 18:53, Meneer Wijnands, MAASTRICHT

"overzichtelijk en makkelijk"

dinsdag 4 juni 2019 om 14:21, Meneer Rasoelbaks, ZWOLLE

"all clear and easy"

dinsdag 4 juni 2019 om 13:06, Anoniem, AMSTERDAM

"Overzichtelijk"

zondag 2 juni 2019 om 16:31, Anoniem, Maasmechelen

"Top"

zondag 2 juni 2019 om 02:57, Anoniem, HOOFDDORP

"Simpel en snel."

zaterdag 1 juni 2019 om 21:38, Anoniem, EINDHOVEN

"Top "

zaterdag 1 juni 2019 om 13:17, Mevrouw Wassenaar, HEERHUGOWAARD

"Snel"

vrijdag 31 mei 2019 om 23:58, Anoniem, BLARICUM

"GREAT! QUICK QUOTE AND SERVICE"

vrijdag 31 mei 2019 om 22:28, Anoniem, EINDHOVEN

"duidelijk advies"

vrijdag 31 mei 2019 om 21:32, Anoniem, DEVENTER

"Goed en snel!"

vrijdag 31 mei 2019 om 14:21, Anoniem, LENT

"Je komt er snel achter welke verzekering er bij jou past. "

vrijdag 31 mei 2019 om 11:23, Anoniem, SCHERPENZEEL GLD

"Zeer te vreden"

donderdag 30 mei 2019 om 16:26, Anoniem, WINSCHOTEN

"Ik regel al jaren mijn verzekering via independer en ben erg tevreden! Vooral omdat je er een extra verzekering gratis bij krijgt!"

donderdag 30 mei 2019 om 15:13, Anoniem, ZUIDBROEK

"ciesze sie"

donderdag 30 mei 2019 om 08:46, Anoniem, Nijkerk gld

"kon alles vlot regelen"

woensdag 29 mei 2019 om 23:31, Anoniem, HOOGEZAND

"Alles is keurig tot op heden verlopen. Telefonische vraag werd snel beantwoord,"

woensdag 29 mei 2019 om 21:00, Meneer Kuiper, BLIJHAM

"Duidelijke website die je goed helpt de juiste verzekering te kiezen. Ook de vragen aan de telefoon en via Whatsapp worden snel en duidelijk beantwoord."

woensdag 29 mei 2019 om 15:33, Anoniem, BUNNIK

"Tevreden;)"

woensdag 29 mei 2019 om 14:45, Meneer van Leeuwaarde, AALSMEER

"tak"

dinsdag 28 mei 2019 om 20:06, Anoniem, LISSE

"Simpel en makkelijk af te sluiten. "

dinsdag 28 mei 2019 om 13:46, Anoniem, PAPENDRECHT

"Makkelijk in gebruik "

dinsdag 28 mei 2019 om 10:13, Mevrouw Elshof, HUIZEN

"makkelijk, duidelijk met aanvullende verzekeringen"

maandag 27 mei 2019 om 20:37, Anoniem, VAASSEN

"Snel en overzichtelijk"

maandag 27 mei 2019 om 16:55, Meneer Deterville, AMSTERDAM

"heel makkelijk aansluiten en directe contact "

maandag 27 mei 2019 om 11:14, Meneer Benedyk, 'S-GRAVENHAGE

"gadver"

maandag 27 mei 2019 om 08:41, Meneer Alpaslan, UTRECHT

"Snel en overzichtelijk."

zondag 26 mei 2019 om 20:49, Anoniem, ARNHEM

"Altijd goed geregeld"

zondag 26 mei 2019 om 18:04, Meneer Bierdjoe, AMSTERDAM

"overzichtelijk en duidelijke omschrijving en zeer snel af te handelen "

zondag 26 mei 2019 om 17:00, Anoniem, ALMELO

"goed geholpen"

zaterdag 25 mei 2019 om 12:56, Meneer van Rijswijk, ZWOLLE

"MAKKELIJK"

zaterdag 25 mei 2019 om 10:07, Anoniem, DE RIJP

"Eftin si bun!"

vrijdag 24 mei 2019 om 09:49, Mevrouw Maricica Axentii, ARNHEM

"Ben snel geholpen en kan een keuze maken uit de selectie. Efficiënt ... "

donderdag 23 mei 2019 om 21:46, Anoniem, Achel

"hoeveel sterren kan ik geven? ik wil het maximale aantal sterren geven vanwege de duidelijke en snelle service, mijn dank is groot "

donderdag 23 mei 2019 om 12:42, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Vanuit het buitenland tot aan aankomst in Nederland heeft independer ons goed geadviseerd bij het selecteren van onze nieuwe verzekering. De Customer Service is van grote kwaliteit."

donderdag 23 mei 2019 om 11:57, Anoniem, ZEGVELD

"duidelijk, snel en goede hulp via what's app"

donderdag 23 mei 2019 om 11:32, Mevrouw de Bruijn, OUD-BEIJERLAND

"Duidelijk en makkelijk te doen."

woensdag 22 mei 2019 om 22:00, Mevrouw Barendregt, MAARSSEN

"Snel en makkelijk geregeld"

woensdag 22 mei 2019 om 17:22, Meneer Mulder, BOVENSMILDE

"Heel handig!"

woensdag 22 mei 2019 om 15:35, Anoniem, ROTTERDAM

"gewoon"

woensdag 22 mei 2019 om 14:41, Mevrouw de Gunst, ARNHEM

"Vriendelijk contact aan de telefoon. Duidelijk en overzichtelijk op de site."

dinsdag 21 mei 2019 om 19:32, Mevrouw Strijker, Coevorden

"Prima service."

dinsdag 21 mei 2019 om 16:59, Anoniem, DRIEL

"Thanks for everything "

dinsdag 21 mei 2019 om 14:29, Meneer Mustapha Zaabta, HEERLEN

"Praktisch en efficiënt"

maandag 20 mei 2019 om 20:55, Meneer Douglas Batista Silva, AMSTERDAM

"Alles waar zeer duidelijk. geen moeilijke uit;eg, korte stappen. Alles werkt soepel."

maandag 20 mei 2019 om 18:23, Anoniem, WIJK BIJ DUURSTEDE

"The page offers a great service and is easy to use. They even allowed me to save my choice, while clearing some things with my bank. The lack of English service was the only issue, but then again Google Translate is there for the rescue. "

zondag 19 mei 2019 om 17:10, Meneer Rodolfo Herrera Rodriguez, 'S-GRAVENHAGE

" ."

zondag 19 mei 2019 om 15:09, Anoniem, DOETINCHEM

"Het gemak en het duidelijke weergeven van de details zijn zeer behulpzaam."

zondag 19 mei 2019 om 12:28, Meneer Kroes, Almere

"goede service"

zaterdag 18 mei 2019 om 11:17, Anoniem, KATWIJK ZH

"Snel"

vrijdag 17 mei 2019 om 12:06, Anoniem, UTRECHT

"Omdat het een duidelijke site is en je kan zelf je voorkeuren aanklikken. Ik wist goed wat ik moest doen en hoe het werkte."

vrijdag 17 mei 2019 om 06:58, Anoniem, ONNA

"omdat het snel geregeld is bijdeze dank hiervoor"

donderdag 16 mei 2019 om 19:56, Mevrouw Zarnovicanova, NIEUWEGEIN

"simpel en extra tandverzekering."

donderdag 16 mei 2019 om 14:25, Anoniem, WASSENAAR

"Tevreden."

woensdag 15 mei 2019 om 21:14, Anoniem, ZOETERMEER

"Ik ben nog niet verzekerd"

woensdag 15 mei 2019 om 18:52, Meneer Mihaylov, ROOSENDAAL

"Nice easy interface and easy to see pricing."

woensdag 15 mei 2019 om 12:47, Meneer Skinner, ROTTERDAM

"overzichtelijk duidelijk"

woensdag 15 mei 2019 om 12:01, Anoniem, HOOFDDORP

"I dont know you as company , maybe in the future you wil get more stars or not"

woensdag 15 mei 2019 om 08:58, Meneer E.C. Ciobanu, Enschede

"Ze hebben me goed geholpen"

dinsdag 14 mei 2019 om 21:15, Meneer Bijl, Zwijndrecht

"Goede, makkelijke site, heldere informatie."

maandag 13 mei 2019 om 15:12, Mevrouw van Lingen, EASTEREIN

"!"

maandag 13 mei 2019 om 09:27, Anoniem, REUVER

"Duidelijke en volledige informatie. Open over eigen vergoeding."

zondag 12 mei 2019 om 08:29, Anoniem, UTRECHT

"Because by your page i can quickly chose what is best for me."

zaterdag 11 mei 2019 om 20:39, Anoniem, Straelen

"was makkelijk om te doen had geen hulp nodig"

donderdag 9 mei 2019 om 21:45, Anoniem, ROTTERDAM

"hele makkelijke site en alles wordt goed aangegeven"

donderdag 9 mei 2019 om 20:33, Mevrouw van Heerde, HILVERSUM

"Overzichtelijk invulprocedure."

woensdag 8 mei 2019 om 17:25, Anoniem, ROSMALEN

"Its quite good to check options and select like a charm"

woensdag 8 mei 2019 om 15:22, Meneer Muppa, VELDHOVEN

"goede en overzichtelijke keuzes voor het aflsuiten van zorgverzekering"

woensdag 8 mei 2019 om 14:18, Meneer de Rooij, DEN HELDER

"Snel en makkelijk"

woensdag 8 mei 2019 om 12:09, Anoniem, HELLEVOETSLUIS

"Goede informatie, duidelijk en eenvoudig te regelen "

woensdag 8 mei 2019 om 11:06, Anoniem, WAALRE

"Everything is good arranged, but, please, add English translation. Thanks!"

woensdag 8 mei 2019 om 09:38, Meneer Pavel Khizhnyak, AMSTERDAM

"snel geregeld"

woensdag 8 mei 2019 om 09:16, Meneer de Koning, ROTTERDAM

"Snel en duidelijk "

dinsdag 7 mei 2019 om 22:24, Anoniem, GIESSENBURG

"Snel geregeld"

dinsdag 7 mei 2019 om 14:03, Anoniem, ROTTERDAM

"Super"

dinsdag 7 mei 2019 om 11:37, Anoniem, SNEEK

"het was geheel duidelijk, ook de telefonische vraag was helder en duidelijk "

maandag 6 mei 2019 om 13:29, Meneer RENTING, PANNERDEN

"Het is erg overzichtelijk kiezen! En een gratis tandartsongevallen verzekering is mooi meegenomen!"

zondag 5 mei 2019 om 22:40, Anoniem, KAMPEN

"Goede website, netjes en alles is duidelijk. "

zaterdag 4 mei 2019 om 13:44, Anoniem, ALMERE

"Behoorlijk duidelijk, genoeg extra info, snel geregeld zonder gedoe."

donderdag 2 mei 2019 om 19:47, Anoniem, BRUNSSUM

"Easy and clear info"

donderdag 2 mei 2019 om 18:57, Anoniem, MONTFORT

"I like the opportunity to have an extra insurance for Teeth accident. Just like that, because of using the website, which is a very easy to use by the way. Thank you!"

woensdag 1 mei 2019 om 21:02, Anoniem, HAARLEM

"VERY EASY TO COMPLETE IN VERY LITTLE TIME."

woensdag 1 mei 2019 om 17:13, Meneer FINNEGAN-VYSE, AMSTELVEEN

"vier sterren is genoeg vijf sterren is iets overdreven."

woensdag 1 mei 2019 om 15:43, Anoniem, STEENWIJKERWOLD

"alles ging snel een makkelijk. een echte aanrader!"

woensdag 1 mei 2019 om 00:25, Meneer Magerman, LELYSTAD

"Snelle service duidelijke informatie"

woensdag 1 mei 2019 om 00:06, Meneer el Harche, ROTTERDAM

"super snel en duidelijk"

dinsdag 30 april 2019 om 23:40, Meneer Wijnen, OOSTERHOUT NB

"Goed, snel en vriendelijk geholpen."

dinsdag 30 april 2019 om 20:57, Anoniem, AMSTERDAM

"snel klaar"

dinsdag 30 april 2019 om 13:33, Anoniem, HOOGEVEEN

"Eenvoudig, helder en duidelijk instrument die de keuze vele malen eenvoudiger en overzichtelijker maakt."

dinsdag 30 april 2019 om 13:06, Meneer Biemans, WEERT

"Snel geregeld !"

maandag 29 april 2019 om 21:46, Meneer Latuheru, MAASTRICHT

"Goed en snel"

maandag 29 april 2019 om 20:34, Mevrouw Da Da Silva Kroes, ROTTERDAM

"snel en makkelijk geregeld"

maandag 29 april 2019 om 19:45, Mevrouw Koop, LELYSTAD

"It is nice to compare insurance companies and their services. You can go with the best option."

maandag 29 april 2019 om 11:00, Meneer TOZLU, EINDHOVEN

"makkelijke site"

zondag 28 april 2019 om 21:18, Anoniem, GEESTEREN OV

"... "

zondag 28 april 2019 om 14:35, Anoniem, EINDHOVEN

"... "

zondag 28 april 2019 om 14:29, Anoniem, EINDHOVEN

"Eenvoudig af te sluiten"

zondag 28 april 2019 om 11:57, Anoniem, NAARDEN

"clear"

vrijdag 26 april 2019 om 15:11, Meneer Sabato, 'S-GRAVENHAGE

"I still didnt received my number"

vrijdag 26 april 2019 om 14:03, Meneer Christian Timpani, PURMEREND

"Alles was erg duidelijk en goed te volgen. "

donderdag 25 april 2019 om 10:36, Anoniem, NUNSPEET

"gewoon prima"

woensdag 24 april 2019 om 21:47, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Lekker man"

woensdag 24 april 2019 om 19:56, Meneer Gay, AMSTERDAM

"Super"

woensdag 24 april 2019 om 15:06, Meneer Rutten, UTRECHT

"Prachtige en efficiente website!"

woensdag 24 april 2019 om 14:36, Anoniem, AMSTERDAM

"The staff had been very helpful, I could get proper information from them and was very easy to buy the Health Insurance quickly"

woensdag 24 april 2019 om 13:29, Meneer Shah, HOOFDDORP

"independer heeft me goed geholpen te kiezen!"

dinsdag 23 april 2019 om 19:37, Anoniem, UTRECHT

"ik vind independer eerlijk in advies"

dinsdag 23 april 2019 om 17:20, Meneer Sylvester, almere

"snel en efficient"

dinsdag 23 april 2019 om 16:03, Anoniem, BEVERWIJK

"Prettige website, niet ingewikkeld"

dinsdag 23 april 2019 om 15:36, Anoniem, SANTPOORT-NOORD

"Gemakkelijk en helder."

dinsdag 23 april 2019 om 14:03, Anoniem, HELLEVOETSLUIS

"Ik heb Independer voor het eerst gebruikt. Bij vragen per WhatsApp ben ik heel vriendelijk en snel geholpen. Nu nog even afwachten hoe het verder gaat. Maar ik verwacht dat het goed zal zijn."

dinsdag 23 april 2019 om 11:14, Anoniem, GRIJPSKERKE

"Goed advies"

dinsdag 23 april 2019 om 08:19, Anoniem, ALMERE

"Zeer prettig"

maandag 22 april 2019 om 09:00, Meneer Ozinga, DEVENTER

"Simpel en makkelijk reageren. Goede hulp."

zaterdag 20 april 2019 om 23:59, Anoniem, VRIEZENVEEN

"It was a very easy process to apply for the Health Insurance and also the details given are in details."

vrijdag 19 april 2019 om 13:11, Meneer Upadhyay, SCHIEDAM

"Best Price"

donderdag 18 april 2019 om 21:13, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"Indipender laat overzichtelijk en objectief alles zien. En vraagt dezelfde prijs als de zorgverzekeraar"

woensdag 17 april 2019 om 22:28, Anoniem, ARNEMUIDEN

"Erg gemakkelijk om het eea af te sluiten. "

woensdag 17 april 2019 om 20:10, Meneer Jansen, HELMOND

"Alles is perfect ik ben erg tevreden "

woensdag 17 april 2019 om 17:37, Meneer Kader, LEIDSCHENDAM

"goede service"

woensdag 17 april 2019 om 13:21, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"door alle hulp dat je gelijk krijg en de moeite dat er voor je gemaakt word."

dinsdag 16 april 2019 om 17:43, Meneer Sluisdom, AMSTERDAM

"Very easy to use"

maandag 15 april 2019 om 16:53, Anoniem, ROTTERDAM

"Alles ging vlot en goed."

maandag 15 april 2019 om 13:36, Anoniem, LOPIK

"Snel geregeld!"

maandag 15 april 2019 om 13:14, Meneer Hart, 'S-GRAVENHAGE

"X"

zaterdag 13 april 2019 om 16:11, Meneer Nijman, LICHTENVOORDE

"Fijne site en mooi dat je een tandartsongevallenverzekering krijgt."

vrijdag 12 april 2019 om 15:43, Anoniem, ZEIST

"very nice and everything is clear"

donderdag 11 april 2019 om 16:35, Mevrouw Cliucinicov, GRONINGEN

"Duidelijk en snel geregeld!"

woensdag 10 april 2019 om 21:23, Anoniem, BERGEN OP ZOOM

"Prima"

woensdag 10 april 2019 om 17:46, Meneer Stuifzand, RHEEZERVEEN

"Top"

woensdag 10 april 2019 om 11:41, Anoniem, HIPPOLYTUSHOEF

"duidelijk en snel voor elkaar"

woensdag 10 april 2019 om 10:09, Mevrouw de Vlieger, ALMERE

"Great service and easy to use."

woensdag 10 april 2019 om 09:47, Anoniem, AMSTELVEEN

"Snel en makkelijk"

woensdag 10 april 2019 om 07:56, Meneer Bahida, ROTTERDAM

"Top"

dinsdag 9 april 2019 om 19:58, Anoniem, VEENENDAAL

"Clear and transparent web-page"

maandag 8 april 2019 om 22:29, Mevrouw Rodriguez, UTRECHT

"snel en makkelijk "

maandag 8 april 2019 om 18:52, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"super makkelijk en duidelijk."

maandag 8 april 2019 om 17:58, Anoniem, EDE GLD

"😀"

maandag 8 april 2019 om 16:00, Anoniem, AMSTERDAM

"Till the moment i am 110% satisfied. Simply because you made it easy for me to compare and choose."

zondag 7 april 2019 om 21:04, Anoniem, ALMERE

"Duidelijke site."

zondag 7 april 2019 om 09:57, Anoniem, ALKMAAR

"top"

zaterdag 6 april 2019 om 13:06, Meneer Akhamrane, AMSTERDAM

"Was wel lekker makkelijk om t te regelen joe joe"

vrijdag 5 april 2019 om 20:40, Meneer Kleuskens, GENNEP

"Snel en eenvoudig!"

vrijdag 5 april 2019 om 12:54, Meneer Mitsoulis, AMSTERDAM

"Zeer tevreden, overzichtelijk. Zeker aangeraden om het te overwegen hier te doen Enige wat jammer is dat je kiest voor 100% dekkingaar ziet vervolgens bij je keuze maar 80%. Anders was het 5 sterren "

vrijdag 5 april 2019 om 09:28, Anoniem, SCHIEDAM

"alles is heel duidelijk en snel"

donderdag 4 april 2019 om 22:12, Meneer Ghisai, ZUTPHEN

"So far so good."

donderdag 4 april 2019 om 20:42, Meneer Bonafede, DIEMEN

"Makkelijke om te vergelijken,,,"

woensdag 3 april 2019 om 11:59, Meneer Verhagen, EINDHOVEN

"Easy to use"

dinsdag 2 april 2019 om 18:47, Meneer Shavrukov, ROTTERDAM

"overzichtelijk, informatief en behulpzaam"

dinsdag 2 april 2019 om 11:18, Anoniem, GRONINGEN

"Makkelijk om verzekering af te sluiten"

maandag 1 april 2019 om 20:15, Anoniem, ZEIST

"ik belde het info nummer on 3 uur s'middags en het nummer was niet beschikbaar? je moet wel je bank rekening nummer geven voor incasso zonder dat je vragen kan stellen"

maandag 1 april 2019 om 15:08, Mevrouw Sijmons, MAARSSEN

"Altijd goed te bereiken. Goede service"

maandag 1 april 2019 om 14:08, Anoniem, AMSTERDAM

"Top verzekering. "

maandag 1 april 2019 om 10:40, Anoniem, BAARLE-NASSAU

"Zeer efficient !"

zondag 31 maart 2019 om 18:38, Anoniem, DEN HAAG

"Het was erg gemakkelijk en eenvoudig om een keuze te maken"

zondag 31 maart 2019 om 16:25, Anoniem, RENKUM

"Great comparison of choices of insurance. The website is very fluid and user-friendly."

zondag 31 maart 2019 om 13:50, Meneer Dange, UTRECHT

"Omdat het snel geregeld is ook omdat ik het buitenland woon en werk in nederland "

zondag 31 maart 2019 om 09:47, Anoniem, Bramche-Kalkriese

"Heel fijn om alles snel te vergelijken en de beste verzekering te vinden die bij je situatie past!"

zondag 31 maart 2019 om 00:50, Anoniem, LATHUM

"Werkt goed, laat verschillende verzekeringen zien en geeft snel en makkelijk hulp aan mensen die er geen verstand van hebben."

zaterdag 30 maart 2019 om 21:40, Meneer Kloosterman, TILBURG

"Gemakkelijke site, voldoende informatie, snel"

zaterdag 30 maart 2019 om 21:34, Anoniem, Wuustwezel

"QUICK AND EASY"

vrijdag 29 maart 2019 om 22:03, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"Goede service via whatsapp"

vrijdag 29 maart 2019 om 19:51, Anoniem, ROTTERDAM

"Weet Nog niet of het gaat bevallen! Maar het was makkelijk"

vrijdag 29 maart 2019 om 07:15, Anoniem, AMSTERDAM

"Vond alleen het stukje over de tandverzekering een beetje vaag. Het ziet er allemaal iets te mooi uit om waar te zijn.... verder helemaal top en mooi! Bedankt :)"

donderdag 28 maart 2019 om 22:42, Mevrouw Luiten, DOETINCHEM

"vergelijken van zorgverzekering is duidelijk en overzichtelijk."

donderdag 28 maart 2019 om 21:26, Meneer Gelauff, HOOGERHEIDE

"Top ******"

donderdag 28 maart 2019 om 20:45, Meneer Andrzej Swietczak, BERKEL-ENSCHOT

"Werkt goed "

donderdag 28 maart 2019 om 20:36, Mevrouw Leijen, AMSTELVEEN

"Snel, makkelijk, zeer informatief"

donderdag 28 maart 2019 om 20:11, Anoniem, AMSTERDAM

"it help me selected a good health insurance. "

donderdag 28 maart 2019 om 16:46, Mevrouw Ji, HEERHUGOWAARD

"Prima service duidelijk en helder"

woensdag 27 maart 2019 om 21:09, Anoniem, HAARLEM

"Independer reageerde meteen binnen de afgesproken tijd met Whatsapp. Ik ben daar zeer tevreden over. Het online afsluiten van mijn verzekering was erg makkelijk en duidelijk"

woensdag 27 maart 2019 om 18:48, Mevrouw Put-Moossdorff, Emlichheim

"Alles is duidelijk en helder "

woensdag 27 maart 2019 om 17:31, Anoniem, WATERINGEN

"????"

woensdag 27 maart 2019 om 17:22, Meneer Eigims, THORN

"Klik, klak. Zo klaar der mee. Top"

woensdag 27 maart 2019 om 16:17, Anoniem, HUISSEN

"Gewoon goed en duidelijk te begrijpen!"

woensdag 27 maart 2019 om 15:43, Meneer Benjamins, HOOGEVEEN

"FIJNE HULP, MENSELIK"

woensdag 27 maart 2019 om 15:43, Anoniem, HAARLEM

"UITSTEKENDE HULP"

woensdag 27 maart 2019 om 15:34, Anoniem, HAARLEM

"Omdat dt snel geregeld is"

woensdag 27 maart 2019 om 15:15, Meneer Omari, RIJSENHOUT

"Overzichtelijke vragen en site"

dinsdag 26 maart 2019 om 14:48, Mevrouw Outhuijse, Harlingen

"Zeer helder en duidelijke informatie."

maandag 25 maart 2019 om 22:17, Anoniem, HEEMSTEDE

"Snel en duidelijk overzicht tussen verschillende aanbieders"

maandag 25 maart 2019 om 20:56, Anoniem, STAMPERSGAT

"QUICK AND EASY. THANKS"

maandag 25 maart 2019 om 12:52, Meneer Brann, BERGEN NH

"Very clear and fast. "

maandag 25 maart 2019 om 11:43, Anoniem, AMSTERDAM

"Super vergelijking"

maandag 25 maart 2019 om 09:37, Meneer Strouven, SCHIJNDEL

"Omdat ik een goed overzicht krijg."

maandag 25 maart 2019 om 09:24, Anoniem, BELLINGWOLDE

"Really helped me and it was easy to do it."

maandag 25 maart 2019 om 08:08, Meneer Muñoz Sánchez, VROOMSHOOP

"fantastic!!"

zondag 24 maart 2019 om 16:41, Meneer Pulparambil Kunhahammed, HAARLEM

"Really easy and helpful!"

zondag 24 maart 2019 om 13:33, Meneer Rajcher, AMSTERDAM

"Omdat ik makkelijk een goede zorgverzekering heb af kunnen sluiten, die precies bij mij past."

zaterdag 23 maart 2019 om 21:21, Mevrouw van Gorp, Tilburg

"het geeft een goed overzicht van welke verzekeringen er zijn en de gratis tand ongevallen verzekering er bij is ook zeker een pluspunt"

vrijdag 22 maart 2019 om 15:07, Anoniem, RAALTE

"Ik gebruikte de recensies op internet"

vrijdag 22 maart 2019 om 12:01, Meneer Sebastian Jelinski, BERGEN OP ZOOM

"Alles ging makkelijk en snel!"

donderdag 21 maart 2019 om 18:44, Meneer Heidemann, Bocholt

"very good and easy"

donderdag 21 maart 2019 om 18:42, Meneer Petrestrelo moniz, ROTTERDAM

"duidelijke uitleg, en goede hulp bij kiezen"

donderdag 21 maart 2019 om 15:50, Mevrouw van Dijk, BERGEN OP ZOOM

"Goede en duidelijke uitleg op internet! "

maandag 18 maart 2019 om 20:06, Anoniem, PAPENDRECHT

"alles ging snel"

maandag 18 maart 2019 om 10:09, Meneer Genc, EINDHOVEN

"Zeer tevreden"

maandag 18 maart 2019 om 04:48, Anoniem, MAASTRICHT

"Gemakkelijk en duidelijk"

zondag 17 maart 2019 om 16:30, Meneer du Bois, HAARLEM

"Super duidelijke site. Kon snel een keuze maken doordat ik makkelijk kon vergelijken"

zaterdag 16 maart 2019 om 22:29, Anoniem, GRONINGEN

"snel geregeld"

donderdag 14 maart 2019 om 22:17, Anoniem, BILTHOVEN

"heel snel en makkelijk "

donderdag 14 maart 2019 om 20:11, Meneer Laveaux, KESSEL LB

"echt leuk hier"

donderdag 14 maart 2019 om 15:18, Meneer Borisov, HEERHUGOWAARD

"zeer handig vooral de advies balkjes zodat je weet wat je moet kiezen en niet teveel geld uitgeef"

woensdag 13 maart 2019 om 22:42, Anoniem, PIJNACKER

"Good information, easy! Also good information with what's up Thanks"

woensdag 13 maart 2019 om 09:55, Meneer Werner Castillo Agostino, ALMERE

"It’s fast"

dinsdag 12 maart 2019 om 17:46, Anoniem, ROTTERDAM

"Behulpzaam via de omgeving en duidelijkheid bij overzicht aanbieders zorgverzekering, zodat je weloverwogen een keus kunt maken. Ik geef geen 5 sterren, omdat ik altijd denk dat iets altijd beter kan. Is er voor jullie nog altijd een uitdaging :) "

dinsdag 12 maart 2019 om 13:37, Anoniem, WIJCHEN

"Ok"

dinsdag 12 maart 2019 om 11:24, Meneer Dawid Adam Jedrusiak, BLADEL

"Very fast and simple process but on mobile all the data is deleted when I leave the page for a few seconds to check something. Other that, I had a good experience so far."

dinsdag 12 maart 2019 om 05:37, Anoniem, UTRECHT

"Alles was duidelijk"

dinsdag 12 maart 2019 om 01:53, Anoniem, AMSTERDAM

"Lekker snel"

maandag 11 maart 2019 om 08:01, Meneer Meijer, BILTHOVEN

"toppie!"

zondag 10 maart 2019 om 14:57, Anoniem, Kaatsheuvel

"Goed"

zaterdag 9 maart 2019 om 19:02, Meneer Hems, OOST WEST EN MIDDELBEERS

"Snelle afhandeling"

zaterdag 9 maart 2019 om 18:18, Anoniem, HOEVELAKEN

"Goede info"

zaterdag 9 maart 2019 om 09:08, Anoniem, UITHUIZERMEEDEN

"Duidelijke ondersteuning in de stappen om tot de juiste keuze te komen. In dit geval de juiste zorgverzekering"

vrijdag 8 maart 2019 om 12:10, Meneer van Grootveld, HELLEVOETSLUIS

"super makkelijk en overzichtelijk, makkelijk te vergelijken."

donderdag 7 maart 2019 om 18:58, Anoniem, HERKINGEN

"very good customer service"

donderdag 7 maart 2019 om 18:32, Anoniem, TILBURG

"Duidelijke aanwijzingen om makkelijk een keuze te kunnen maken."

donderdag 7 maart 2019 om 12:31, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Service is heel goed."

donderdag 7 maart 2019 om 02:28, Anoniem, Spijkenisse

"Gemakkelijk vergelijken, geen dure woorden"

woensdag 6 maart 2019 om 21:18, Anoniem, GOUDSWAARD

"Goede informatie gegeven."

woensdag 6 maart 2019 om 20:22, Anoniem, VENLO

"Very clear and concise, easy to use"

woensdag 6 maart 2019 om 15:29, Meneer Augusto, AMSTERDAM

"CORRECT EN SNEL ANTWOORD OP MIJN VRAAG"

woensdag 6 maart 2019 om 13:57, Anoniem, HOLLANDSCHE RADING

"Super!"

woensdag 6 maart 2019 om 12:07, Meneer Timmermans, BOXTEL

"Super!!!!!!!!"

woensdag 6 maart 2019 om 11:57, Mevrouw Yermalovska, ARNHEM

"Snel geregeld top"

woensdag 6 maart 2019 om 11:52, Anoniem, LOCHEM

"Goede info"

woensdag 6 maart 2019 om 11:01, Anoniem, WAGENINGEN

"Snel en makkelijk geregeld !"

woensdag 6 maart 2019 om 02:16, Mevrouw Van den Boogaard, EINDHOVEN

"Door vergelijking goedkoper uit dan eerder handmatige poging."

dinsdag 5 maart 2019 om 22:42, Mevrouw de Lange, MUIDERBERG

"Overzichtelijk en goeie deals!"

dinsdag 5 maart 2019 om 17:39, Mevrouw de Meester, BAARN

"Werkt heel makkelijk om alles via de computer te regelen. Zeer duidelijk."

dinsdag 5 maart 2019 om 11:36, Anoniem, RHEDEN

"Heel overzichtelijk"

maandag 4 maart 2019 om 15:51, Anoniem, TILBURG

"Makkelijk "

maandag 4 maart 2019 om 10:48, Mevrouw Santos Diaz, SWIFTERBANT

"It was very easy to use, simple to work with and it figured out everything I needed for a price lower than I expected. "

zondag 3 maart 2019 om 12:38, Anoniem, HARLINGEN

"was makkelijk om via de site een verzekering af te sluiten."

zondag 3 maart 2019 om 11:42, Anoniem, DELFT

"Zeer compleet en gebruikersvriendelijk"

zaterdag 2 maart 2019 om 20:08, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Duidelijke uitleg en overzicht van de beschikbare verzekeringen!"

zaterdag 2 maart 2019 om 19:56, Anoniem, HENDRIK-IDO-AMBACHT

"Ben al vanaf het eerste jaar klant bij jullie en tevreden."

vrijdag 1 maart 2019 om 20:27, Meneer Elzinga, HAELEN

"top firma heren"

vrijdag 1 maart 2019 om 20:14, Meneer Salimi, HOORN NH

"very easy to use and quick searches"

vrijdag 1 maart 2019 om 17:04, Mevrouw Naidoo, GRONINGEN

"Daarom"

vrijdag 1 maart 2019 om 00:33, Anoniem, ARNHEM

"Omdat ik zonder moeite kon afsluiten duidelijk "

donderdag 28 februari 2019 om 16:57, Meneer Lopes, ROTTERDAM

"Gemakkelijk en duidelijk vergelijk. Telefonisch ook een vraag prima beantwoord."

donderdag 28 februari 2019 om 11:45, Meneer Steverink, Bocholt

"Echt handig om op deze manier de juiste keuze te maken"

donderdag 28 februari 2019 om 10:21, Mevrouw van Rossum, IJSSELSTEIN UT

"I found it easy to use and the Whatsapp service very friendly and efficient (Thanks Lena)"

donderdag 28 februari 2019 om 10:15, Mevrouw Lisa Venediger, HUIZEN

"Super snel geregeld!!!"

woensdag 27 februari 2019 om 14:59, Anoniem, LEEUWARDEN

"Gemakkelijk aanmeldingen process"

dinsdag 26 februari 2019 om 19:01, Mevrouw Kumari, WEESP

"Snel en efficiënt "

dinsdag 26 februari 2019 om 08:45, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"We zijn erg tevreden"

maandag 25 februari 2019 om 21:10, Mevrouw Pujol Pascual, KLOETINGE

"Vind dat julie het heeft verdient "

maandag 25 februari 2019 om 21:03, Mevrouw Rosalia, SCHIEDAM

"Goede snelle informatie"

maandag 25 februari 2019 om 18:32, Meneer de Voogd, brussel

"Goed "

maandag 25 februari 2019 om 15:35, Anoniem, GRONINGEN

"Snelle registratie"

maandag 25 februari 2019 om 11:54, Meneer Zajczyk, 'S-GRAVENHAGE

"great!"

zondag 24 februari 2019 om 16:47, Meneer Wylensek, SCHIEDAM

"really clear information and fast"

zaterdag 23 februari 2019 om 22:07, Mevrouw Ivonne Yanez Mendoza, AMSTERDAM

"Went very easy"

zaterdag 23 februari 2019 om 12:30, Meneer Bazaoache, MAASTRICHT

"Altijd bij zilveren kruis gezeten"

vrijdag 22 februari 2019 om 17:31, Meneer Poort, AMSTERDAM

"want jullie zijn goed "

vrijdag 22 februari 2019 om 14:36, Meneer Abo Rashed, ROTTERDAM

"Erg overzichtelijk en efficient!!"

vrijdag 22 februari 2019 om 11:48, Meneer Elders, UTRECHT

"I already applied for this almost 2 months ago... it was 'pending' on the website all this time, and then it just disappeared!! So I had to apply again. What a joke."

vrijdag 22 februari 2019 om 11:03, Meneer Speed, AMSTERDAM

"goed en duidelijk overzicht. Snelle vergelijkingen. Fijne korting."

donderdag 21 februari 2019 om 23:11, Anoniem, EDE GLD

"it was fast and clear"

donderdag 21 februari 2019 om 21:56, Anoniem, AMSTERDAM

"prima service"

donderdag 21 februari 2019 om 18:43, Mevrouw Mijnheer, ROUVEEN

"De snelheid waar mee ik geholpen word!"

donderdag 21 februari 2019 om 18:14, Meneer Van Well, Nijmegen

"moest door een verhuizing van het buitenland naar nederland overstappen van zorgverzekeraar, Via independer was dit me binnen 5 minuten gelukt!"

donderdag 21 februari 2019 om 17:44, Anoniem, BIERVLIET

"Very helpful website"

donderdag 21 februari 2019 om 16:32, Anoniem, MAASTRICHT

"Easy site. "

donderdag 21 februari 2019 om 12:10, Meneer WUTTKE, EINDHOVEN

"Ja het is een ideale site waarop je alles kunt vinden wat te maken heeft met verzekeringen. Makkelijk vegelijken, en het is nog echt de goedkoopste ook. "

donderdag 21 februari 2019 om 08:14, Meneer Metske, ROTTERDAM

"Goed overzicht"

woensdag 20 februari 2019 om 20:36, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"I've been guided through the application procedure by one of the independers' hotline operators and He has explained every detail to me and also answered all my questions. I'm very satisfied with the help and the overall process! "

woensdag 20 februari 2019 om 15:41, Meneer Kedzia, AMSTERDAM

"ging best"

woensdag 20 februari 2019 om 14:30, Anoniem, ZOETERMEER

"Makkelijk en vertrouwd"

woensdag 20 februari 2019 om 07:25, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Mooie snelle service, via whatsapp binnen 1 minuut contact gekregen. Verder alles heel duidelijk en snel."

dinsdag 19 februari 2019 om 19:52, Anoniem, NIJVERDAL

"geweldige hulp en advies van mevrouw Lisette Hollaar"

dinsdag 19 februari 2019 om 16:49, Anoniem, EINDHOVEN

"Ita easy to make :)!"

dinsdag 19 februari 2019 om 13:06, Meneer Tiberiu Tegen, HALFWEG

"Waardeloos! Net lid geworden via independer. Incaseren een bedrag uit 2018?! Terwijl ik vanaf 01012019 overgestapt ben. Klantenservice onvriendelijk en denken niet mee in de hoe wel modes. Absoluut een overgewaardeerd cijfer. "

dinsdag 19 februari 2019 om 01:24, Anoniem, NIEUWKUIJK

"Goed, maar geen Engelse vertaling"

maandag 18 februari 2019 om 17:04, Anoniem, Amsterdam

"Makkelijk"

maandag 18 februari 2019 om 15:03, Anoniem, EIJSDEN

"Snel en eenvoudig! "

maandag 18 februari 2019 om 12:24, Anoniem, UTRECHT

"Zijn duidelijk"

zondag 17 februari 2019 om 12:55, Meneer Somoredjo, NIJMEGEN

"Goede site, duidelijk, overzichtelijk en super handig dat je meteen alles af kunt sluiten. "

zaterdag 16 februari 2019 om 22:02, Anoniem, ZORGVLIED

"Snel kunnen vergelijken"

zaterdag 16 februari 2019 om 20:22, Meneer van Hoek, GOUDA

"Top snel geregeld"

vrijdag 15 februari 2019 om 11:54, Anoniem, AMSTERDAM

"De website is makkelijk te volgen, "

vrijdag 15 februari 2019 om 08:54, Anoniem, ZOETERMEER

"Werkt vlot en overzichtelijk"

donderdag 14 februari 2019 om 15:26, Mevrouw van der Breggen, NUNSPEET

"prima uitleg over de telefoon bij vragen"

donderdag 14 februari 2019 om 14:03, Anoniem, HOUTEN

"snel telefonisch contact en snel naar bewuste zorgverzekering. Wel jammer dat hij er niet standaard tussen stond..."

woensdag 13 februari 2019 om 10:14, Mevrouw van Maasdam, HOOFDDORP

"ik ging ervan uit dat opzeggen oude verzekering door deze site of nieuwe verzekering gedaan werd, dus niet!!! zit nu opgescheept met een duurdere zorgverzekering waar ik nooit geen gebruik van ga maken omdat ik werkzaam in NL ben en woon in BE. Dank "

woensdag 13 februari 2019 om 10:04, Dhr. Raaijmakers, DEURNE

"Topie"

dinsdag 12 februari 2019 om 17:48, Mevrouw Zuur, 'S-GRAVENHAGE

"Een snelle reactie op mijn vraag. Hopelijk ook een snelle afhandeling. "

dinsdag 12 februari 2019 om 16:32, Meneer Fonsaer, Moelingen

"Omdat ik ontzettend tevreden ben! Ik ben verhuist vanuit Amerika en daar is het werkelijk een nachtmerrie om zorgverzekering af te sluiten. Daar was de goedkoopst beschikbare polis werkelijk waar $395. Het was de voornaamste rede voor mijn verhuizing"

maandag 11 februari 2019 om 21:46, Meneer Visser, 'S-GRAVENHAGE

"Hopende dat de aanvraag dit keer wel goed verloopt en dat jullie mij niet (weer) verwarren met mijn tweelingzus :-)"

maandag 11 februari 2019 om 18:28, Anoniem, MEPPEL

"duidelijk en informatief."

maandag 11 februari 2019 om 17:23, Meneer Wilbrenninck, WASSENAAR

"Vergelijken heel overzichtelijk "

maandag 11 februari 2019 om 15:31, Anoniem, EMMEN

"De site werkt makkelijk en is ook duidelijk. Het is fijn dat ik op deze manier alles kan vergelijken op één pagina."

maandag 11 februari 2019 om 12:56, Meneer van Londen, VEENENDAAL

"That was easy!"

maandag 11 februari 2019 om 12:06, Meneer Ferguson, AMSTERDAM

"Duidelijke uitleg en overzichtelijk, snelle reactie via whatsapp op vragen."

maandag 11 februari 2019 om 09:45, Meneer Roos, SITTARD

"Ik heb alles makkelijk kunnen regelen. Als mijn nieuwe verzekeraar nou ook nog eens alles voorelkaar maakt, zou dat helemaal top zijn"

zondag 10 februari 2019 om 20:21, Anoniem, LOCHEM

"."

zondag 10 februari 2019 om 19:10, Mevrouw Pater, SCHERPENZEEL GLD

"Ok"

zondag 10 februari 2019 om 04:03, Meneer Bay, ROTTERDAM

"The system did not allow to insert my foreign mobile number. Nevertheless, the customer care was super efficient to solve my problem."

zaterdag 9 februari 2019 om 13:04, Anoniem, LEIDEN

"Ik heb ansluiten naar zorgverzeekering om december 2018 via Independer, en nog ik heb geen verzeekerd!"

zaterdag 9 februari 2019 om 09:43, Meneer Fedor, AMERSFOORT

"Gemakkelijke site "

vrijdag 8 februari 2019 om 12:53, Meneer van Zadelhoff, ARNHEM

"Super ;)"

donderdag 7 februari 2019 om 16:40, Mevrouw Borozan, SCHIEDAM

"."

donderdag 7 februari 2019 om 15:14, Anoniem, ALMELO

"zeer gemakkelijk"

donderdag 7 februari 2019 om 11:03, Meneer van Klinken, VALKENBURG LB

"Snel en makkelijk geregeld."

woensdag 6 februari 2019 om 22:08, Mevrouw Kniesznerova, GEESTEREN GLD

"Goed overzichtelijk en ruime hoeveelheid informatie."

woensdag 6 februari 2019 om 17:04, Anoniem, WADDINXVEEN

"makkelijk, snel, en goed geregeld"

woensdag 6 februari 2019 om 16:00, Anoniem, RHEDEN

"Super Goed :)"

dinsdag 5 februari 2019 om 18:06, Meneer Ferreira Alvitano, NIJKERKERVEEN

"Good, simple website, easy to compare insurance costs, rates of the providers."

dinsdag 5 februari 2019 om 14:58, Anoniem, NETTETAL

"Super, fast and easy. "

dinsdag 5 februari 2019 om 12:25, Anoniem, WAALWIJK

"duidelijke keuzemogelijkheden en uitleg, contact krijgen via telefoon voor aanvullende info duurde wel lang"

dinsdag 5 februari 2019 om 11:53, Meneer Soer, 'S-GRAVENHAGE

"het was gemakkelijk afsluiten en kiezen."

dinsdag 5 februari 2019 om 09:16, Meneer Langbroek, VELSEN-ZUID

"N/A"

maandag 4 februari 2019 om 22:30, Anoniem, AMSTERDAM

"Alles zeer duidelijk, behulpzaam."

maandag 4 februari 2019 om 22:06, Mevrouw Mahmutogullari, AMERSFOORT

"Very clear process, lowest price and free dental accidental insurance"

maandag 4 februari 2019 om 19:31, Mevrouw Da Silva, DIEMEN

"Top"

maandag 4 februari 2019 om 15:33, Anoniem, ROSMALEN

"Goede duidelijke site."

maandag 4 februari 2019 om 14:36, Anoniem, WIJCHEN

"vhv"

maandag 4 februari 2019 om 12:01, Anoniem, LELYSTAD

"clear and helpful"

zondag 3 februari 2019 om 19:01, Mevrouw De Lafuente, ALMERE

"omdat ik het formulier snel en probleemloos heb ingevuld"

zondag 3 februari 2019 om 17:34, Mevrouw Husarek, WAALWIJK

"omdat ik het formulier snel en probleemloos heb ingevuld"

zondag 3 februari 2019 om 17:28, Meneer GOSZKIEWICZ, WAALWIJK

"Goede uitleg"

zondag 3 februari 2019 om 12:19, Meneer Kersbergen, Reuver

"Really good, and relatively simply usable, but I didn't find English menu."

zondag 3 februari 2019 om 11:59, Meneer Gyula Major, LIEVELDE

"super snel en gemakkelijk"

zondag 3 februari 2019 om 11:32, Anoniem, NIJMEGEN

"Vond het altijd te veel gedoe. Maar dit gaat me echt tientjes per maand minder schelen!"

zaterdag 2 februari 2019 om 22:14, Anoniem, OLST

"Gave me the best option"

zaterdag 2 februari 2019 om 17:28, Anoniem, ALMERE

"Ideal voor snel en makelijk verzerkeringen afsluiten. "

zaterdag 2 februari 2019 om 13:07, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"WWW.3ROD.NL"

zaterdag 2 februari 2019 om 00:44, Mevrouw Alwattar, HEIJEN

"Goed overzichtelijk, goede vergelijkingen en betrouwbare informatie. Ook zijn de bonussen heel fijn!"

vrijdag 1 februari 2019 om 23:32, Anoniem, HAARLEM

"Goede vergelijkingen"

vrijdag 1 februari 2019 om 17:31, Anoniem, LEEUWARDEN

"Excellent UX and design"

vrijdag 1 februari 2019 om 14:01, Meneer Tandstad, AMSTERDAM

"Zeer snel en makkelijk"

vrijdag 1 februari 2019 om 13:46, Anoniem, OSS

"Good comparison, nice dental freebie, good rates"

vrijdag 1 februari 2019 om 12:43, Anoniem, Amsterdam

"😀👌🏻"

vrijdag 1 februari 2019 om 12:21, Anoniem, GELEEN

"Overzicht en snelheid"

vrijdag 1 februari 2019 om 06:53, Anoniem, LENT

"Heel prettig"

vrijdag 1 februari 2019 om 00:05, Anoniem, DELFGAUW

"Goed bruikbare website met duidelijke resultaten"

donderdag 31 januari 2019 om 21:49, Meneer Keesen, Veenendaal

"Intelligent advies: er wordt echt meegedacht en gerekend! Ook geduldig... :)"

donderdag 31 januari 2019 om 21:40, Mevrouw van der Moore, AMSTERDAM

"Zeer goed geregeld allemaal"

donderdag 31 januari 2019 om 21:28, Anoniem, LEEUWARDEN

"Makkelijk en duidelijk"

donderdag 31 januari 2019 om 21:00, Anoniem, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Duidelijk website.! "

donderdag 31 januari 2019 om 20:20, Meneer Aouragh, AMSTELVEEN

"Goede informatie en de website is zeer eenvoudig."

donderdag 31 januari 2019 om 20:15, Anoniem, RIJNSBURG

"Voor menigeen is het afsluiten en vergelijken een hel. Veel informatie, gruwelijk veel keuze. Independer vereenvoudigt dat op allerlei passende manieren. En in 5 minuten ben je verzekerd. Ik vind het maar briljant."

donderdag 31 januari 2019 om 19:51, Anoniem, PAPENDRECHT

"Hele duidelijke en overzichtelijke site"

donderdag 31 januari 2019 om 19:36, Anoniem, LEUSDEN

"Duidelijk overzicht bij vergelijken van verzekeringen."

donderdag 31 januari 2019 om 19:32, Anoniem, ASTEN

"Alles duidelijk en makkelijk in te vullen en zodoende te vergelijken, zeer overzichtelijke site en info."

donderdag 31 januari 2019 om 19:15, Anoniem, VARSSEVELD

"Heel fijn die tool met extra vragen voor de dekking van je zorgverzekering."

donderdag 31 januari 2019 om 14:03, Anoniem, Tiel

"erg makkelijk en snel"

donderdag 31 januari 2019 om 10:38, Meneer Bierhof, DEVENTER

"Super gemakkelijk "

donderdag 31 januari 2019 om 07:59, Mevrouw Slager, ALMERE

"Snel geregeld en goede service"

woensdag 30 januari 2019 om 23:11, Anoniem, Assen

"Goede en duidelijke info. "

woensdag 30 januari 2019 om 20:18, Anoniem, VEERE

"Efficient website!"

woensdag 30 januari 2019 om 20:10, Anoniem, AMSTERDAM

"Goede duidelijke info."

woensdag 30 januari 2019 om 18:59, Meneer Fonville, ARNHEM

"snelle service "

woensdag 30 januari 2019 om 18:57, Meneer Verhagen, BREDA

"Good "

woensdag 30 januari 2019 om 13:56, Anoniem, NIJMEGEN

"verzekering binnen 2 minuten afgesloten, ben ook blij met extra tandongevallenverzekering"

woensdag 30 januari 2019 om 12:27, Anoniem, AMSTERDAM

"Handige website."

dinsdag 29 januari 2019 om 21:16, Anoniem, SCHIEDAM

"Overzichtelijk"

dinsdag 29 januari 2019 om 21:02, Anoniem, MAARHEEZE

"The English localization is a must."

dinsdag 29 januari 2019 om 20:39, Anoniem, ROTTERDAM

"Ik wil niet direct een verzekering afsluliten, eerst een offerte en voorwaarden doorlezen."

dinsdag 29 januari 2019 om 17:25, Anoniem, ALBLASSERDAM

"Easy, simple and everything is explained and clear. As a young person finding my first insurance policy is made much more enjoyable and I am pleased with the result. Thankyou!!!"

dinsdag 29 januari 2019 om 11:57, Mevrouw Nies, ALKMAAR

"Nice service and page compering all the offer for insurance companies pretty straight forward and very informative "

dinsdag 29 januari 2019 om 09:59, Meneer Bustos Torres, VELDHOVEN

"Omdat via independer ik binnen de termijn mijn keuze van zorgverzekering gemakkelijk kon wijzigen."

maandag 28 januari 2019 om 14:42, Meneer Popken, AMSTELVEEN

"Altijd snel geregeld "

maandag 28 januari 2019 om 10:19, Meneer Fiolet, ROTTERDAM

"easy"

maandag 28 januari 2019 om 09:51, Anoniem, Alkmaar

"Het uitzoekwerk is gedaan, prim dus!"

zondag 27 januari 2019 om 22:33, Mevrouw de Haan, WILHELMINAOORD

"Wel veel 'nep' achtige reviews hiero. "

zondag 27 januari 2019 om 19:52, Mevrouw Boschma, ZWOLLE

"Goed perfect!"

zondag 27 januari 2019 om 18:37, Anoniem, ROOSENDAAL

"I like the help tips"

zondag 27 januari 2019 om 17:59, Meneer Abril, The Hague

"Super snel en makkelijk geregeld "

vrijdag 25 januari 2019 om 22:11, Meneer Ouwerkerk, BOIJL

"- duidelijke taal - gebruiksvriendelijk - verzekering is zo geregeld - goede klantenservice"

vrijdag 25 januari 2019 om 16:42, Meneer Aquina, MIJDRECHT

"Heel makkelijk te geregeld. Snel gedaan. "

vrijdag 25 januari 2019 om 13:32, Meneer Himanshu, 'S-GRAVENHAGE

"Duidelijke informatie en verzekeringen zijn gemakkelijk af te sluiten. "

vrijdag 25 januari 2019 om 13:06, Anoniem, BERGSCHENHOEK

"Great easy website with great comparison and options"

vrijdag 25 januari 2019 om 11:13, Meneer Posthumus, Haarlem

"JA TOCH, ik heb niet op andere plekken vergeleken maar dit verliep uiterst soepel. "

vrijdag 25 januari 2019 om 10:57, Meneer Zondervan, AMERSFOORT

"Al jaren klant bij bewuzt, nu even een maandje rond gekeken of ik wat anders wilde, maar toch weer bij Bewuzt terecht gekomen. En dit doe ik altijd via Independer, super makkelijk, compleet en duidelijk."

vrijdag 25 januari 2019 om 09:53, Anoniem, WORMERVEER

"This is good portal which gives good comparative detil among all policy. "

donderdag 24 januari 2019 om 22:08, Meneer Mehta, 106

"Goedkopere opties zijn hier te vinden"

donderdag 24 januari 2019 om 19:45, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Lekker simpel..."

donderdag 24 januari 2019 om 14:53, Anoniem, ALMERE

"Omdat ik tevreden met de Independer bent"

donderdag 24 januari 2019 om 14:08, Anoniem, AMSTERDAM

"overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik"

woensdag 23 januari 2019 om 13:39, Meneer Zondag, GRONINGEN

"Goede klantenservice, net gebeld vanwege een browser/cookie issue, en de medewerkster heeft prima de stappen met mij doorlopen om verder mijn bestelling te kunnen afronden. Daarvoor dank, Topservice."

woensdag 23 januari 2019 om 13:39, Meneer Gemin, NIJVERDAL

"Duidelijk en snel"

woensdag 23 januari 2019 om 11:58, Meneer Luites, CADIER EN KEER
Er zijn 110581 reacties over zorgverzekeringen.

Zorgverzekering vergelijken

logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

Sinds 2015 heeft Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2019 bij Independer