Jullie ervaringen met het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering 2017 via Independer

We zijn trots op de vele klanten die bij ons hun zorgverzekering vergelijken en afsluiten! Veel klanten laten ons weten dat ze veel geld konden besparen en een goedkope zorgverzekering hebben gevonden met vaak een betere dekking. Daar doen we het voor! Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een zorgverzekering 2017 afsloten via Independer.

"This website very helpful but need additional tool to add some benefit (like dentist etc) at the end of step"

maandag 23 oktober 2017 om 09:38, Mevr. A.R.T.I. Primadona, UTRECHT

"Darum"

zondag 22 oktober 2017 om 22:17, Dhr. R. Bogdan ROBERT, HEINKENSZAND

"Daram"

zondag 22 oktober 2017 om 22:07, Mevr. Z.S. Demeny Zsanett, HEINKENSZAND

"snel geregeld! "

zondag 22 oktober 2017 om 20:07, Anoniem, VOORTHUIZEN

"makkelijk geregeld."

zondag 22 oktober 2017 om 18:38, Anoniem, LAREN NH

"alles goed "

zondag 22 oktober 2017 om 09:41, Mevr. T. .R. Marinova, 'S-GRAVENHAGE

"It's very comprehensive but I would have really appreciated an English version of the comparison and advice tools (Google Translate is far from perfect) thanks anyway. It was really helpful"

zaterdag 21 oktober 2017 om 23:38, Dhr. A. Çakaloz, ALMERE

"Alles was makkelijk."

zaterdag 21 oktober 2017 om 13:52, Anoniem, WOERDEN

"alles loopt gewoon super "

zaterdag 21 oktober 2017 om 12:31, Anoniem, ROERMOND

"snel geregeld, erg overzichtelijk!"

vrijdag 20 oktober 2017 om 23:02, Anoniem, PURMEREND

"goede uitleg ook telefonisch advies gekregen"

vrijdag 20 oktober 2017 om 19:30, Anoniem, EEFDE

"Goede service en aardige, vriendelijke en competente adviseurs !"

vrijdag 20 oktober 2017 om 13:45, Anoniem, ROTTERDAM

"snel, alles goed toegelicht"

vrijdag 20 oktober 2017 om 11:32, Anoniem, GROOTEGAST

"Omdat het snel en makkelijk is "

vrijdag 20 oktober 2017 om 09:34, Dhr. J.M. Karremans, ROTTERDAM

"Buitengewoon heldere website, die snel reageert en informatien toonde waar ik in eerste instantie behoefte aan had. Wat niet getoond werd kon in eerste contact in eerste minuut duidelijk gemaakt worden. Telefoon werd binnen 30 sec opgenomen. "

donderdag 19 oktober 2017 om 17:12, Dhr. J. .J. Perryck, HENGELO GLD

"Excellent and fast service"

donderdag 19 oktober 2017 om 12:51, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Ging mooi"

woensdag 18 oktober 2017 om 19:25, Anoniem, DEDEMSVAART

"De site is makkelijk te gebruiken, bood antwoord op al mijn vragen en werkt snel!"

woensdag 18 oktober 2017 om 15:04, Anoniem, AMSTERDAM

"ja"

woensdag 18 oktober 2017 om 00:15, Anoniem, DRIJBER

"Ik vond het makkelijk zo alle verzekeraars te kunnen vergelijken. Via de App hebben de aardige medewerkers mij steeds snel geholpen met mijn vragen. Super! "

dinsdag 17 oktober 2017 om 21:12, Anoniem, HOOFDDORP

"Duidelijke website."

dinsdag 17 oktober 2017 om 19:02, Anoniem, ZETTEN

"Simple and practical "

dinsdag 17 oktober 2017 om 10:47, Mevr. N.A.T.H.A.L.I.E. Nogueira De Andrade, LEIDEN

"werkt prima"

maandag 16 oktober 2017 om 19:07, Dhr. D.J. Doll, HENGELO OV

"Makkelijk, voordelig en duidelijk "

maandag 16 oktober 2017 om 16:59, Dhr. V.S. Silos, AMSTELVEEN

"Zeer tevreden"

maandag 16 oktober 2017 om 13:53, Mevr. E.M. Wolter, GEMERT

"Dank je wel"

zaterdag 14 oktober 2017 om 19:49, Dhr. K.R. Róziecki, MAARSSEN

"Vlotte Aanvraag procedure en goede dekkings en declaratie regelingen"

zaterdag 14 oktober 2017 om 15:17, Anoniem, ROTTERDAM

"Makkelijk in aanvraag"

vrijdag 13 oktober 2017 om 19:34, Mevr. F.D. Van der Brink, Niedermormter

"Heel handig en fijn deze site!!"

vrijdag 13 oktober 2017 om 14:09, Anoniem, DEVENTER

"Snel en eenvoudig !"

vrijdag 13 oktober 2017 om 13:18, Dhr. J. Speksnijder, HOOGVLIET ROTTERDAM

"duidelijk"

donderdag 12 oktober 2017 om 21:19, Dhr. B. Nijenhuis, VELP GLD

"Omdat e.e.a. gemakkelijk en snel geregeld kan worden via Independer."

donderdag 12 oktober 2017 om 19:24, Dhr. L. .M. Oome, BERGEN L

"Handig en overzichtelijk snel verzekeringen vergelijken en gelijk afsluiten."

woensdag 11 oktober 2017 om 10:57, Dhr. R. Visser, ARNHEM

"volgens mij kreeg ik de juiste info kort en krachtig en als ik een mindere keuze maakte kreeg hierop een andere postieve keuze"

woensdag 11 oktober 2017 om 10:41, Dhr. S.M. Marica, AMSTERDAM

"Heb een goede zorgverzekering kunnen afsluiten en het was zomaar klaarben tevreden"

dinsdag 10 oktober 2017 om 13:50, Dhr. G. Visser, HURDEGARYP

"zeer tevreden!"

maandag 9 oktober 2017 om 20:09, Anoniem, HAARLEM

"Duidelijk"

maandag 9 oktober 2017 om 19:45, Anoniem, KOOTWIJKERBROEK

"GEWOON GOED"

maandag 9 oktober 2017 om 15:04, Anoniem, ROTTERDAM

"Prima service, duidelijke vergelijkingen"

maandag 9 oktober 2017 om 14:25, Anoniem, SCHAGEN

"Het was heel makkelijk om via independer een zorgverzekering te vinden die bij mij past!"

maandag 9 oktober 2017 om 12:12, Anoniem, AMSTERDAM

"Heel duidelijk en snel! "

maandag 9 oktober 2017 om 09:49, Anoniem, UITGEEST

"Gelijk verzekert zijn"

maandag 9 oktober 2017 om 09:30, Anoniem, ROTTERDAM

"Om dat ik te vreden ben ,op dezen manier , een verzekering afsluiten "

zondag 8 oktober 2017 om 21:13, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Goed service. "

zondag 8 oktober 2017 om 20:31, Anoniem, HAARLEM

"Prima geregeld en snel ook"

zondag 8 oktober 2017 om 13:50, Anoniem, AMSTERDAM

"snel en makkelijjk."

zaterdag 7 oktober 2017 om 16:32, Mevr. D.G.B.C. Dijkstra, HOENSBROEK

"Makkelijk en helder."

zaterdag 7 oktober 2017 om 14:41, Anoniem, ALMERE

"Makkelijke uitleg, geen vertragingen"

zaterdag 7 oktober 2017 om 11:01, Anoniem, ROTTERDAM

"Snel en makkelijk om verzekeringen te vergelijken. "

vrijdag 6 oktober 2017 om 18:00, Anoniem, NAARDEN

"Alles was duidelijk"

vrijdag 6 oktober 2017 om 17:13, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Really good team. "

vrijdag 6 oktober 2017 om 11:41, Anoniem, ZWOLLE

"de vragen zijn duidelijk en met hulpoptie kan je snel een keuze maken"

vrijdag 6 oktober 2017 om 07:23, Anoniem, BARNEVELD

"Makkelijk geregeld"

donderdag 5 oktober 2017 om 16:03, Anoniem, ROTTERDAM

"Binnen een paar minuten geregeld, top!"

donderdag 5 oktober 2017 om 14:03, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Zeer heldere uitleg en opties."

woensdag 4 oktober 2017 om 21:48, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer duidelijk en snel geregeld"

woensdag 4 oktober 2017 om 21:39, Anoniem, VLODROP

"zeer goed geholpen, en een goede deal gesloten."

woensdag 4 oktober 2017 om 21:02, Anoniem, EDE GLD

"My telephone is broken if can contact me for email thanks"

woensdag 4 oktober 2017 om 12:25, Dhr. D.M. Domenico, HILVERSUM

"Aanmelding ging perfect. "

dinsdag 3 oktober 2017 om 17:52, Anoniem, ARNHEM

"lekker snel"

dinsdag 3 oktober 2017 om 17:24, Anoniem, DORDRECHT

"Duidelijke site, fijn dat je je wensen kunt aangeven, snel geregeld, zeer gebruiksvriendelijk"

dinsdag 3 oktober 2017 om 14:21, Mevr. S.L. Mensink, ALMERE

"Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke site "

dinsdag 3 oktober 2017 om 11:13, Anoniem, AMSTELVEEN

"Gebruiksvriendelijk "

maandag 2 oktober 2017 om 20:37, Anoniem, BERGEN OP ZOOM

"Heldere duidelijke informatie"

maandag 2 oktober 2017 om 18:46, Anoniem, EINDHOVEN

"goed geholpen met zoeken naar verz door vragen"

zondag 1 oktober 2017 om 19:38, Anoniem, BEVERWIJK

"Fijne interface werkt makkelijk en is zo geregeld!"

zondag 1 oktober 2017 om 18:33, Anoniem, VENLO

"Erg duidelijk en gemakkelijk."

zondag 1 oktober 2017 om 11:54, Anoniem, RIJSSEN

"Omdat ik bezig ben met een militaire opleiding en enorm veel sport."

zondag 1 oktober 2017 om 11:44, Dhr. B.J. Kroeb, Alkmaar

"was makkelijk afsluiten en duidelijke site"

zondag 1 oktober 2017 om 11:00, Dhr. P.E.J.M. Wijnings, ROOSENDAAL

"makelijk te tegelen, snel, overzichtelijk, goede prijs"

zaterdag 30 september 2017 om 11:53, Mevr. G. Perez van der Linden, MAASTRICHT

"snel en duidelijk"

vrijdag 29 september 2017 om 20:10, Anoniem, MALDEN

"Fijne informatie over zorgverzekeringen en daardoor snel geregeld :)"

vrijdag 29 september 2017 om 14:05, Anoniem, Lottum

"Teverden"

donderdag 28 september 2017 om 12:43, Anoniem, DIEMEN

"really good service"

donderdag 28 september 2017 om 11:08, Dhr. J.C. Juan Camilo Castano Vasco, AMSTERDAM

"Lekker makkelijk en overzichtelijk"

donderdag 28 september 2017 om 07:46, Anoniem, AMSTERDAM

"fijne klantenservicemedewerker"

woensdag 27 september 2017 om 19:50, Anoniem, ALMERE

"."

woensdag 27 september 2017 om 19:18, Anoniem, DIEMEN

"easy to follow online instructions"

woensdag 27 september 2017 om 13:31, Dhr. J.D. Johann Bester, 'S-GRAVENHAGE

"Ik wind det vezekering goed"

woensdag 27 september 2017 om 11:20, Mevr. A.S. Costa Senica, BREDA

"Omdat het mooi is. heel mooi!!!!"

dinsdag 26 september 2017 om 22:55, Anoniem, BERKEL EN RODENRIJS

"Helder en overzichtelijke website. Daarnaast een vriendelijke klantenservice. "

dinsdag 26 september 2017 om 20:39, Anoniem, VEENENDAAL

"The sign up process was very easy !"

dinsdag 26 september 2017 om 17:24, Mevr. J. Merchant, UTRECHT

"Snel en easy de juiste zorgverzekeraar gevonden die aan mij criteria voldoet"

dinsdag 26 september 2017 om 14:08, Anoniem, AMSTERDAM

"Zo!! snapte ik als wat er gevraagd is als in kunnen vullen ging zo snel er door heen dat ik klaar was voor dat ik het wist"

dinsdag 26 september 2017 om 11:48, Dhr. R.E.N.E. Smit, HEEMSKERK

"snelle duidelijke site"

maandag 25 september 2017 om 19:56, Anoniem, OISTERWIJK

"Alles zeer duidelijk"

maandag 25 september 2017 om 19:45, Mevr. D. Acevedo Valencia, LEIDEN

"Helder en overzichtelijke website"

maandag 25 september 2017 om 12:35, Dhr. J.P.A. van der Linden, SLIEDRECHT

"Makkelijke en overzichtelijke site"

zondag 24 september 2017 om 21:33, Anoniem, OSS

"perfect "

zondag 24 september 2017 om 21:33, Anoniem, AMSTERDAM

"duidelijk en overzichtelijke vergelijkingsite"

zondag 24 september 2017 om 19:41, Anoniem, HOOFDDORP

"makkelijkkk"

zaterdag 23 september 2017 om 15:06, Mevr. V. Çinar, Balen

"Danke"

vrijdag 22 september 2017 om 16:46, Anoniem, Elsterwerda

"Clear and easy to use. The comparison tool was excellent!"

vrijdag 22 september 2017 om 16:44, Dhr. C. .I. .E. Van Baarle, AMSTERDAM

"duidelijke info "

vrijdag 22 september 2017 om 16:05, Dhr. B. Lenders, ASTEN

"ik heb nog geen reactie op mijn vraag wat betref mijn aanvraag van de datum van mijn intreden bij U , ik heb gevraag voor 1 oktober 2017 mijn tel is 0626838215 edwardzim@yahoo.com"

vrijdag 22 september 2017 om 12:02, Dhr. Zimmerman, AMSTELVEEN

"Ik ben zeer tevreden "

donderdag 21 september 2017 om 16:26, Anoniem, 's-Hertogenbosch

"Heel overzichtelijk alle voor en nadelen op een rijtje gezet. Hierdoor is vergelijken heel makkelijk."

donderdag 21 september 2017 om 10:41, Dhr. M. .M. Sol, UTRECHT

"Het is voordelig"

woensdag 20 september 2017 om 14:43, Mevr. S.S.K. Lake, ROTTERDAM

"helder, overzichtelijk en snel."

woensdag 20 september 2017 om 09:28, Anoniem, NEDERHORST DEN BERG

"Duidelijk ! "

dinsdag 19 september 2017 om 20:58, Dhr. B. Mulder, APELDOORN

"Overzichtelijk, makkelijk om alle verzekeringen te vergelijken, onafhankelijk, mooi dat je een gratis ongevallen tandarts verzekering erbij krijgt."

dinsdag 19 september 2017 om 20:21, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"Omdat ik tevreden ben"

dinsdag 19 september 2017 om 14:29, Anoniem, AMSTERDAM

"duidelijk gemakkelijk te kiezen"

maandag 18 september 2017 om 22:07, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Top geregeld!"

maandag 18 september 2017 om 20:04, Mevr. J. .R. Mors, HILVERSUM

"Heel eenvoudig om aan te vragen en ik vond de hulp vensters erg fijn!"

maandag 18 september 2017 om 16:29, Mevr. D.A. Warendorf, BARENDRECHT

"Heel tevrede dank je wel."

maandag 18 september 2017 om 10:28, Mevr. S.E.S. Meriana Dorothea, ROTTERDAM

"BESTE"

zondag 17 september 2017 om 19:27, Mevr. J.M. Niezorawska, WIJCHEN

"teverden"

zondag 17 september 2017 om 14:53, Anoniem, ALKMAAR

"Betreft: Bewuzt (6942149) Als je 18 wordt (staat in de wet) ben je vrij te kiezen bij wie je verzekerd wilt worden bij mij per 01-09. Nu kan ik niet terecht bij Bewuzt, die wil dat ik eerst uitgeschreven ben en de oude verzekering wil het omgekeerde?"

zaterdag 16 september 2017 om 21:14, Anoniem, GRONINGEN

"makkelijk, klantvriendelijk!"

vrijdag 15 september 2017 om 09:00, Mevr. H. van Gorkum, VISVLIET

"Nette website en goede uitleg"

donderdag 14 september 2017 om 21:23, Mevr. M. Roukama Mast, VOORSCHOTEN

"Makkelijk om mijn eerste verzekering aan te vragen. De site helpt prima om afwegingen te maken."

donderdag 14 september 2017 om 16:12, Anoniem, DIEPENHEIM

"Heel makkelijk geregeld. Bedankt!"

donderdag 14 september 2017 om 11:31, Dhr. S. Olsen, UTRECHT

"prettige samenwerking via een goed in te vullen vragenlijst."

woensdag 13 september 2017 om 19:56, Anoniem, GRONINGEN

"Nice job of the team"

woensdag 13 september 2017 om 17:57, Anoniem, LELYSTAD

"Cool site en snelle verzenddienst begroeten"

woensdag 13 september 2017 om 11:55, Dhr. R.A.F.A.L. Rasztabiga, VENRAY

"very helpful for a new user"

woensdag 13 september 2017 om 09:32, Mevr. P.P. Rajendiran, HOOFDDORP

"5"

woensdag 13 september 2017 om 05:01, Mevr. I. Matuleviciute, 'S-GRAVENHAGE

"5"

woensdag 13 september 2017 om 04:55, Mevr. M. Ono, 'S-GRAVENHAGE

"5"

woensdag 13 september 2017 om 04:54, Mevr. M. Kar, 'S-GRAVENHAGE

"Snel verzekerd"

dinsdag 12 september 2017 om 15:54, Anoniem, DELFT

"De vergelijking optie was prima, de extra gratis verzekerigen ook! "

dinsdag 12 september 2017 om 11:50, Anoniem, MAASTRICHT

"mijn vrienden aanbevolen"

maandag 11 september 2017 om 21:14, Dhr. K.A.D.I.R. Mehmedov Kadirov, 'S-GRAVENHAGE

"makkelijk en duidelijk en leuke extra's"

maandag 11 september 2017 om 21:11, Dhr. A.R. van der Pol, WAGENINGEN

"Snel en eenvoudig afsluiten. Duidelijk"

maandag 11 september 2017 om 16:41, Mevr. M.J. Creemers, ROERMOND

"Goede service"

maandag 11 september 2017 om 10:20, Dhr. J.L. Ong-Aban, ROTTERDAM

"Eenvoudig en overzichtelijk"

zondag 10 september 2017 om 23:23, Anoniem, BUNDE

"Goed website/goedprijzen"

zondag 10 september 2017 om 23:15, Anoniem, AMSTERDAM

"super lekker"

zondag 10 september 2017 om 21:31, Anoniem, EINDHOVEN

"Independer is prima"

vrijdag 8 september 2017 om 21:31, Anoniem, LISSE

"Excellent phone service. "

vrijdag 8 september 2017 om 20:47, Anoniem, HILVERSUM

"Omdat ik zeer tevreden ben."

vrijdag 8 september 2017 om 13:35, Dhr. P.E.T.E.R. Olaf Hartsuijker, NIJMEGEN

"Well organized web site"

vrijdag 8 september 2017 om 13:20, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Zeer te vrede, zo overzichtelijk "

vrijdag 8 september 2017 om 13:17, Mevr. M.M.F. Thjong, HOOFDDORP

"geen problemen"

donderdag 7 september 2017 om 20:11, Anoniem, OLDEMARKT

"good."

donderdag 7 september 2017 om 16:43, Anoniem, AMSTERDAM

"Goede website"

donderdag 7 september 2017 om 16:03, Mevr. D.A.C. Patterson, LELYSTAD

"Jullie zijn geweldig! Super behulpzaam en 100% betrouwbaar, een 10"

donderdag 7 september 2017 om 11:02, Anoniem, GRONINGEN

"Werkt prima en wekt een eerlijke indruk"

woensdag 6 september 2017 om 22:38, Anoniem, VLAARDINGEN

"Goede informatie, website is duidelijk en snel. "

woensdag 6 september 2017 om 21:39, Anoniem, MARIENHEEM

"very easy and fast great service"

woensdag 6 september 2017 om 17:09, Anoniem, ENSCHEDE

"Ontzettend gebruiksvriendelijk"

woensdag 6 september 2017 om 16:48, Anoniem, DOETINCHEM

"Vanwege snelheid informatieverstrekking, duidelijkheid en afwikkeling."

woensdag 6 september 2017 om 11:27, Anoniem, OUDERKERK AAN DE AMSTEL

"Overzichtelijk"

woensdag 6 september 2017 om 10:31, Anoniem, DUIVEN

"Precies de hulp die ik zocht. Simpel, snel en makkelijk."

woensdag 6 september 2017 om 07:57, Mevr. A. .G. .A. Wielink, Schiermonnikoog

"Mooie complete module om al je verzekerings wensen in te vullen"

dinsdag 5 september 2017 om 19:46, Anoniem, OMMEN

"Makkelijk en snel"

dinsdag 5 september 2017 om 16:59, Mevr. J. Hennep, BARENDRECHT

"Omdat ik goedkope verzekering heb haha"

dinsdag 5 september 2017 om 14:50, Dhr. M. Sahin, UTRECHT

"Omdat de vergelijking er heel netjes uitzag en de site mij daadwerkelijk een goede keus gaf!"

dinsdag 5 september 2017 om 09:45, Dhr. R.P.G. Feijen, HELMOND

"Simpel. Snel. Duidelijk."

maandag 4 september 2017 om 20:09, Dhr. D. Hulst, VEENOORD

"Gewoon goed"

maandag 4 september 2017 om 19:39, Anoniem, ELSPEET

"Duidelijke en makkelijke site!"

maandag 4 september 2017 om 18:13, Mevr. H.A. Westeneng, EINDHOVEN

"Previously applied and no card arrived - but never informed of registration/ address checks, had to push the health insurer itself for information"

maandag 4 september 2017 om 10:20, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Ik heb nog niet een antwoorden ontvangen "

zondag 3 september 2017 om 06:31, Mevr. A. .A. Grubman, TILBURG

"Je krijgt korting, en je kan goed vergelijken welke verzekering het beste is."

zondag 3 september 2017 om 01:07, Anoniem, ROTTERDAM

"super snel, super duidelijk, super handig!"

zaterdag 2 september 2017 om 14:47, Mevr. J.W.M. Driessen, Maasmechelen

"Het ging allemaal makkelijk, aan de telefoon werd ik netjes behandeld. "

zaterdag 2 september 2017 om 10:55, Dhr. R.H. van Willigenburg, DINXPERLO

"Ik werd prima geholpen!"

vrijdag 1 september 2017 om 21:43, Anoniem, EINDHOVEN

"Korte en bondige info"

vrijdag 1 september 2017 om 14:15, Anoniem, UTRECHT

"overzichtelijke website en vriendelijke en helpful assistentie"

vrijdag 1 september 2017 om 14:00, Anoniem, HEEMSTEDE

"Goede en snelle hulp"

vrijdag 1 september 2017 om 13:32, Dhr. M. Mancin, GRONINGEN

"De eerste keer dat ik iets regel via independer, moet nog even afwachten...."

donderdag 31 augustus 2017 om 16:53, Anoniem, AMSTERDAM

"gemakkelijk voor iemand die voor het eerst een zorgverzekering afsluit :)"

woensdag 30 augustus 2017 om 22:48, Mevr. F. Hofsink, ZWOLLE

"Prima info en heldere structuur "

woensdag 30 augustus 2017 om 17:04, Dhr. A.B.A.M. Kools, UTRECHT

"Makkelijk"

woensdag 30 augustus 2017 om 12:56, Anoniem, NIJMEGEN

"Snel en overzichtelijk"

woensdag 30 augustus 2017 om 12:22, Anoniem, EMMEN

"Snel"

woensdag 30 augustus 2017 om 09:29, Mevr. G. Vijfschaft, NAGELE

"makkelijk in gebruik en snelle voordelige keuze kunnen maken"

dinsdag 29 augustus 2017 om 23:17, Anoniem, LEIDEN

"Prima Site"

dinsdag 29 augustus 2017 om 22:44, Anoniem, VOORBURG

"Snel en overzichtelijk afsluiten"

dinsdag 29 augustus 2017 om 19:44, Anoniem, KERKDRIEL

"--"

dinsdag 29 augustus 2017 om 18:27, Mevr. L.L.A. Welbergen, MAASTRICHT

"Overzichtelijk en duidelijk"

dinsdag 29 augustus 2017 om 14:10, Anoniem, HOOGE ZWALUWE

"Makkelijk en snel geregeld. Houd het overzichtelijk vooral als je 18 wordt en wat hulp nodig hebt bij het uitzoeken van een zorgverzekering!"

dinsdag 29 augustus 2017 om 13:19, Dhr. D. Meijs, NIEUWE-TONGE

"De vergelijking van zorgaanbieders van een verzekeraar komt niet overeen met wat die verzekeraar op haar site heeft staan"

maandag 28 augustus 2017 om 21:13, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Heel goed vriendelijk mevrouw "

maandag 28 augustus 2017 om 18:39, Dhr. Colon Castro, RIEMST

"erg fijn systeem"

maandag 28 augustus 2017 om 12:18, Anoniem, HELMOND

"Omdat Dion me heel goed informeerde en ik er een goed gevoel bij had"

maandag 28 augustus 2017 om 12:15, Mevr. B. JG Beusen, Riemst

"Overzichtelijke site. Voldoende info."

maandag 28 augustus 2017 om 11:01, Dhr. J.R. Stolhof, HOOGEVEEN

"Makkelijk en snel te regelen"

maandag 28 augustus 2017 om 10:20, Dhr. G.U.I.L.L.E.R.M.O. Nijman, ALMERE

"Dik tevreden over de procedure. "

maandag 28 augustus 2017 om 09:30, Anoniem, HAARLEM

"heel goed alles stond duidelijk aangegeven en met een goede service"

zondag 27 augustus 2017 om 14:37, Anoniem, HARLINGEN

"Easy to register and got an discount as well. "

zondag 27 augustus 2017 om 13:06, Dhr. G. Mavridis, ARNHEM

"snel geregeld!"

zaterdag 26 augustus 2017 om 19:33, Anoniem, AMSTERDAM

"Szybko i latwo "

zaterdag 26 augustus 2017 om 18:14, Anoniem, Zuilichem

"Glashelder en efficiënt!"

vrijdag 25 augustus 2017 om 12:30, Anoniem, BODEGRAVEN

"Fast and easy"

vrijdag 25 augustus 2017 om 09:31, Anoniem, AMSTERDAM

"Goede service"

donderdag 24 augustus 2017 om 16:42, Anoniem, ALMERE

"."

donderdag 24 augustus 2017 om 14:01, Anoniem, ZANDVOORT

"Heel Tevreden! Super overzichtelijke site enn met een vraag heel snel geholpen door Wouter, waarop hij me nog aanvullende nuttige informatie gaf waar ik niet eens om hoefde te vragen. Bedankt :) "

donderdag 24 augustus 2017 om 13:25, Mevr. G. Cadeau, ROTTERDAM

"Toffe korting en een hele fijne snelle vergelijking. Top!"

donderdag 24 augustus 2017 om 08:54, Mevr. W. WESTRA, GRONINGEN

"Eenvoudig en snel om het formulier in te vullen."

woensdag 23 augustus 2017 om 14:26, Anoniem, ANDIJK

"Gedetailleerd, overzichtelijk en relevant. "

woensdag 23 augustus 2017 om 13:15, Anoniem, HAASTRECHT

"alles was prima zelfstandig te doen."

dinsdag 22 augustus 2017 om 13:45, Mevr. C.S. de Haas, LELYSTAD

"prima om op deze manier de vergelijking te kunnen maken. "

dinsdag 22 augustus 2017 om 13:43, Anoniem, BUSSUM

"Heel duidelijk !"

maandag 21 augustus 2017 om 23:36, Anoniem, OLDEBROEK

"More info in English please! The phone number doesn't work. Besides that, everything good. "

maandag 21 augustus 2017 om 20:36, Anoniem, AMSTERDAM

"Eenvoudige manier om diverse verzekeringen te vergelijken. "

maandag 21 augustus 2017 om 19:04, Anoniem, BLEISWIJK

"."

maandag 21 augustus 2017 om 16:11, Anoniem, ROTTERDAM

"Simpel afsluiten"

maandag 21 augustus 2017 om 12:53, Anoniem, SPIJKENISSE

"Makkelijk en overzichtelijk in een chaotisch en onoverzichtelijke verzekerwereld."

maandag 21 augustus 2017 om 12:42, Anoniem, ESPEL

"Duidelijke website. Daardoor makkelijk om de juiste keuze te maken. "

maandag 21 augustus 2017 om 11:38, Dhr. A.F.M. de Bruijn, WEERT

"Thank you"

zondag 20 augustus 2017 om 23:51, Dhr. B. Mocsai, Hoofddorp

"Overzichtelijk, snel, geen overbodige vragen, gewoon wat je nodig hebt :-))))"

zondag 20 augustus 2017 om 20:07, Mevr. E. Stavrianaki, WAGENINGEN

"Goedemorgen Ik wilde mijn zoon nemen voor verzekering Tomasz Kuraj 11-02-2017."

zondag 20 augustus 2017 om 17:17, Dhr. S.T. Kuraj, NIEUW-LEKKERLAND

"duidelijk"

zondag 20 augustus 2017 om 15:38, Dhr. R.P.T.M. Koster, DOORN

"GOED"

zondag 20 augustus 2017 om 10:10, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel en makkelijk"

zaterdag 19 augustus 2017 om 14:20, Anoniem, AMSTERDAM

"Because i just am."

zaterdag 19 augustus 2017 om 14:05, Dhr. S.C. Colastica, AMSTERDAM

"Overzichtelijk en makkelijk"

vrijdag 18 augustus 2017 om 20:54, Anoniem, BARNEVELD

"Netjes geholpen "

vrijdag 18 augustus 2017 om 09:34, Dhr. M. van der Spank, Selfkant

"ongelooflijk gemakkelijk af te sluiten en lijkt me goede verzekering"

donderdag 17 augustus 2017 om 11:06, Dhr. W. .J. .M. van Delft, PHILIPPINE

"handig en snel"

woensdag 16 augustus 2017 om 20:23, Dhr. D.K.P. Walthuis, MAARSSEN

"Snel en effectief mijn zorgverzekering gevonden."

woensdag 16 augustus 2017 om 16:26, Anoniem, BUSSUM

"lekker makkelijk"

woensdag 16 augustus 2017 om 15:00, Anoniem, DE ZILK

"Top geregeld"

woensdag 16 augustus 2017 om 14:58, Anoniem, ENSCHEDE

"Snel, makkelijk en gegarandeerd goed!"

woensdag 16 augustus 2017 om 14:42, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"."

woensdag 16 augustus 2017 om 12:27, Anoniem, ALMELO

"Zeer gemakkelijk en betrouwbaar"

woensdag 16 augustus 2017 om 11:17, Anoniem, BUDEL-DORPLEIN

"makkelijk en snel een goedkope verzekering afgesloten "

dinsdag 15 augustus 2017 om 22:37, Anoniem, PURMEREND

"Snel en duidelijk"

dinsdag 15 augustus 2017 om 21:42, Anoniem, HOORN NH

"Erg makkelijk en overzichtelijk."

dinsdag 15 augustus 2017 om 17:06, Dhr. T. Vosmeijer, ZUTPHEN

"snel en problemloos geregeld."

dinsdag 15 augustus 2017 om 13:35, Anoniem, BEVERWIJK

"De website van Independer werkt snel en is overzichtelijk. Het vergelijken van de verschillende verzekeringen is erg simpel. Toen ik nog een vraag had ben ik heel vriendelijk en duidelijk geholpen via de telefoon. Een uitstekende service!"

maandag 14 augustus 2017 om 22:09, Anoniem, ROTTERDAM

"Goede vragen en uitleg bij de verschillende stappen - maakt het hele proces van zorgverzzekering uitzoeken een stuk prettiger!"

maandag 14 augustus 2017 om 18:45, Anoniem, ROTTERDAM

"Vlot en duidelijke uitleg wat voor zorg je nodig hebt."

maandag 14 augustus 2017 om 16:47, Dhr. B.J.J. van Dam, VIANEN UT

"De site is erg duidelijk. Voor een leek is het makkelijk om zo verzekeringen te gebruiken."

maandag 14 augustus 2017 om 15:08, Anoniem, MIDDELBURG

"Vergelijkingen waren duidelijk. De voor en nadelen ook."

maandag 14 augustus 2017 om 14:46, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Bij problemen met de aanvraag heb ik telefonisch goede hulp gekregen, vriendelijke mensen! "

maandag 14 augustus 2017 om 11:07, Anoniem, ROTTERDAM

"Heel makkelijk te gebruiken als je nooit veerzekering in Nederland hebt afgesloten. "

zondag 13 augustus 2017 om 18:53, Dhr. V.B. Jansen, BAVEL

"Ben blij er mee"

zondag 13 augustus 2017 om 17:17, Anoniem, LEIDEN

"duidelijk aangegeven wat je kunt kiezen."

zondag 13 augustus 2017 om 14:45, Anoniem, VELSEN-NOORD

"Ging erg vlot allemaal."

vrijdag 11 augustus 2017 om 14:31, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Goede vergelijking, makkelijk te regelen, heldere voorwaarden en ook nog extra korting."

vrijdag 11 augustus 2017 om 13:31, Anoniem, GELDROP

"Omdat het duidelijk is"

vrijdag 11 augustus 2017 om 09:33, Dhr. J.H. van Loen, ALMERE

"Geweldige interface"

donderdag 10 augustus 2017 om 21:50, Anoniem, DE MEERN

"Goede duidelijke vergelijking en goede service"

donderdag 10 augustus 2017 om 21:27, Dhr. R.F.M. Wilmot, UTRECHT

"Duidelijk en gemakkelijk!"

donderdag 10 augustus 2017 om 12:17, Anoniem, LINNE

"Hiermee duid ik mijn tevredenheid aan. De site helpt je op weg naar het maken van een keuze."

donderdag 10 augustus 2017 om 11:42, Anoniem, AMSTERDAM

"Omdat ik toch wel makkelijk om kon gaan met independer. En ik heb makkelijk een verzekering kunnen krijgen. Bedankt"

donderdag 10 augustus 2017 om 10:56, Mevr. G.P. Richardson, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Snel en overzichtelijk, zo zie ik het graag."

woensdag 9 augustus 2017 om 22:24, Dhr. D.J. Jean Meijer, EDE GLD

"was allemaal zéér duidelijk "

woensdag 9 augustus 2017 om 20:43, Anoniem, ROSMALEN

"Overzichtelijk en veel informatie "

woensdag 9 augustus 2017 om 18:59, Anoniem, OOSTEIND

"helemaal prima, geweldig!!!"

woensdag 9 augustus 2017 om 16:11, Anoniem, HARREVELD

"Duidelijk taalgebruik, goede uitleg!"

woensdag 9 augustus 2017 om 13:34, Anoniem, OOTMARSUM

"Betere automatische informatie. Andere websites geven niet aan dat de verzekering ingaat op de eerste maand nadat je 18 jaar wordt."

woensdag 9 augustus 2017 om 12:34, Mevr. J.O. Baak, 'S-GRAVENHAGE

"Nvt"

woensdag 9 augustus 2017 om 12:11, Anoniem, PURMEREND

"Omdat ik dit wel simpel en duidelijk vind."

dinsdag 8 augustus 2017 om 21:37, Mevr. D. Chen, ALMERE

"Ok"

dinsdag 8 augustus 2017 om 20:33, Anoniem, HILLEGOM

"Omdat het makkelijk aan te vragen was."

dinsdag 8 augustus 2017 om 18:54, Anoniem, LELYSTAD

"gewoon"

dinsdag 8 augustus 2017 om 15:12, Dhr. A. Aslam, VOORBURG

".."

maandag 7 augustus 2017 om 20:20, Anoniem, HILVERSUM

"ging makkelijk"

maandag 7 augustus 2017 om 18:22, Dhr. L. Klassen, MAASTRICHT

"De website was overzichtelijk en duidelijk! Ik heb de keuze snel kunnen maken. :)"

maandag 7 augustus 2017 om 18:13, Mevr. S. Makhloufi, DEN HELDER

"..."

maandag 7 augustus 2017 om 12:15, Anoniem, ROTTERDAM

"GAATSNEL EN DUIDELIJK"

zondag 6 augustus 2017 om 18:18, Dhr. S. Chen, 'S-GRAVENHAGE

"duidelijk"

zondag 6 augustus 2017 om 16:28, Dhr. W. Hartog, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

"Duidelijkheid in mijn keuzes"

zondag 6 augustus 2017 om 15:40, Dhr. M. Wensveen, HARINGHUIZEN

"good comparisson between different insurance companies"

zondag 6 augustus 2017 om 14:49, Anoniem, HILVERSUM

"Snel geregeld, alles heel duidelijk!"

zaterdag 5 augustus 2017 om 23:25, Anoniem, AERDENHOUT

"Omdat de service erg goed was en ik snelle reacties met goed advies kreeg via Whatsapp. "

zaterdag 5 augustus 2017 om 16:13, Dhr. D.L. Sweers, LEUSDEN

"Hebt goeie info van jullie gekregen, en heel tevreden over jullie 10+"

vrijdag 4 augustus 2017 om 22:38, Dhr. J.R. Bhugwansing, BARENDRECHT

"Hoi"

vrijdag 4 augustus 2017 om 18:20, Anoniem, HOEK VAN HOLLAND

"handig"

vrijdag 4 augustus 2017 om 13:28, Anoniem, EDE GLD

"Prima"

donderdag 3 augustus 2017 om 21:14, Mevr. E.S.T.E. Hijlkema, AMSTELVEEN

"Overzichtelijke vergelijker"

donderdag 3 augustus 2017 om 20:03, Anoniem, WIERINGERWERF

"Gratis extra's :)"

donderdag 3 augustus 2017 om 18:31, Anoniem, HOORN NH

"Duidelijke en goede website"

donderdag 3 augustus 2017 om 14:33, Anoniem, COEVORDEN

"goed geholpen aan de telefoon"

donderdag 3 augustus 2017 om 13:45, Mevr. M.E. Zwarts-Denekamp, APELDOORN

"Het is erg handig"

donderdag 3 augustus 2017 om 13:04, Dhr. S. Schrama, JULIANADORP

"Duidelijk"

donderdag 3 augustus 2017 om 07:14, Anoniem, AMSTERDAM

"Erg behulpzaam "

woensdag 2 augustus 2017 om 20:58, Dhr. P. Brandsma, ZANDVOORT

"alles heel duidelijk en snel met het afsluiten van een verzekkering"

woensdag 2 augustus 2017 om 17:37, Mevr. D. .E. Meuleman, ZUTPHEN

"Makkelijk, helder."

woensdag 2 augustus 2017 om 16:44, Anoniem, AMSTERDAM

"Top "

woensdag 2 augustus 2017 om 13:49, Dhr. G. Racz, 'S-GRAVENHAGE

"!"

dinsdag 1 augustus 2017 om 17:33, Anoniem, GEERTRUIDENBERG

"Duidelijk stap voor stap uitgelegd en makkelijk in te vullen."

dinsdag 1 augustus 2017 om 17:24, Dhr. A. Goncalves de Almeida, ROTTERDAM

"So far the experience is positive with the nice online system. I look forward to your service when I am in need!"

dinsdag 1 augustus 2017 om 15:35, Anoniem, LEIDERDORP

"!"

dinsdag 1 augustus 2017 om 14:03, Anoniem, ROTTERDAM

"Alles ingevuld en bevestigd maar de aanmelding is niet doorgekomen."

dinsdag 1 augustus 2017 om 12:28, Anoniem, ARNHEM

"ging snel en makkelijk"

maandag 31 juli 2017 om 19:55, Anoniem, UTRECHT

"Duidelijk en makelijk"

maandag 31 juli 2017 om 18:51, Dhr. K.A. Poeran, 'S-GRAVENHAGE

"Snel een eenvoudig. Het goede objectieve overzicht van alle verzekeraars heeft mij geholpen een goede keus te maken. Ik word binnenkort 18, en ik dacht dat je er veel meer kwam kijken bij het afsluiten van een verzekering. Een kind kan de was doen!"

maandag 31 juli 2017 om 13:01, Dhr. K.J. Abdulahi, BEUNINGEN GLD

"Handig, snel en goed "

maandag 31 juli 2017 om 10:54, Anoniem, ROTTERDAM

"Snel, duidelijk en overzichtelijk!"

maandag 31 juli 2017 om 10:42, Dhr. N. Hospers, VRIEZENVEEN

"Moet nog blijken"

zondag 30 juli 2017 om 19:08, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel handig"

zondag 30 juli 2017 om 15:52, Anoniem, Utrecht

"Fantastisch dat je zo snel kan vergelijken en vinden wat je zoekt!"

zondag 30 juli 2017 om 12:42, Anoniem, BIDDINGHUIZEN

"Super web site. Makkelijk te gebruiken en heldere antwoorden!"

zondag 30 juli 2017 om 12:35, Anoniem, BIDDINGHUIZEN

"ALLES IS DUIDELIJK"

zaterdag 29 juli 2017 om 08:18, Anoniem, HOUTEN

"Het is makkelijk te begrijpen en ook is het duidelijk."

vrijdag 28 juli 2017 om 18:02, Anoniem, SCHOONEBEEK

"snelle klantvriendelijke medewerker"

vrijdag 28 juli 2017 om 14:33, Mevr. M.J.P. Meijer, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Veel info, goede vergelijker!"

vrijdag 28 juli 2017 om 11:49, Anoniem, AMSTERDAM

"duidelijk en eenvoudig"

vrijdag 28 juli 2017 om 11:21, Anoniem, LANGENBOOM

"snel en makkelijk"

vrijdag 28 juli 2017 om 05:42, Anoniem, AMSTERDAM

"123"

donderdag 27 juli 2017 om 20:40, Anoniem, AMSTELVEEN

"De website werkt fijn en is overzichtelijk. Ik kon snel mijn polissen afsluiten (ben net terug uit buitenland)."

donderdag 27 juli 2017 om 15:19, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"erg goed te woord gestaan aan de telefoon"

donderdag 27 juli 2017 om 13:50, Anoniem, GOUDA

"Goede duidelijke site."

donderdag 27 juli 2017 om 11:59, Anoniem, HAARLEM

"ik ben goed geholpen"

woensdag 26 juli 2017 om 22:39, Anoniem, HUIZEN

"ging vlot en soepel"

woensdag 26 juli 2017 om 19:09, Dhr. D.M. Lance, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

"omdat ik elke stap erg overzichtelijk vond"

woensdag 26 juli 2017 om 17:17, Anoniem, Huizen

"Easy"

woensdag 26 juli 2017 om 10:40, Anoniem, LEIDEN

"very nice website but english not possible "

dinsdag 25 juli 2017 om 21:36, Anoniem, AMSTERDAM

"goede service "

dinsdag 25 juli 2017 om 19:38, Dhr. Ç. Janssen, NIJMEGEN

"Snelle levering"

dinsdag 25 juli 2017 om 19:32, Dhr. S.I. Hendriks, RENKUM

"Snel geregeld"

dinsdag 25 juli 2017 om 17:56, Anoniem, BEVERWIJK

"I want to find the English version , But I can not find . and I mailed to you, but I received no reply. I need to ask some questions about how to use the insurance. "

dinsdag 25 juli 2017 om 11:22, Mevr. C.H.U.N.J.I.N.G. Yao, 50C

"Ik vind jullie services goed"

maandag 24 juli 2017 om 23:48, Dhr. M.J. Kurabi, DRUTEN

"goedkoopste"

maandag 24 juli 2017 om 20:15, Anoniem, OUDDORP ZH

"Makkelijk en snell alles vanuit thuis regelen. Tot zo ver alles makkelijk en duidelijk vergelijkbaar, en daarom het maakt keuze veel makkelijker."

zondag 23 juli 2017 om 15:33, Dhr. O. Sturitis, DE POL

"Snel, makkelijk, overzichtelijk"

zondag 23 juli 2017 om 14:18, Anoniem, UTRECHT

"Prima hulp tijdens de keuze online en telefonisch"

zondag 23 juli 2017 om 13:17, Anoniem, DEVENTER

"Ik word bijna 18, dus dit is mijn eerste zorgverzekering. Ik had verwacht overspoeld te worden met informatie, maar Independer loodste me stapsgewijs overal doorheen en liet me makkelijk vergelijken. Echt top! hartstikke bedankt, zeker een aanrader."

zondag 23 juli 2017 om 11:27, Dhr. N.T. Knol, ZWOLLE

"+"

zaterdag 22 juli 2017 om 18:05, Anoniem, EINDHOVEN

"Actually it was 5 stars. But, There is not English version of the site. I always had to translate it from google."

vrijdag 21 juli 2017 om 23:07, Anoniem, UTRECHT

"zeer makkelijk en duidelijk, "

vrijdag 21 juli 2017 om 21:04, Anoniem, BERGEN OP ZOOM

"It helped me to find the best health insurance for me!"

vrijdag 21 juli 2017 om 18:41, Anoniem, ROTTERDAM

"ik ben tevreden met independer"

vrijdag 21 juli 2017 om 14:41, Dhr. M. Parisi, BEVERWIJK

"Erg gemakkelijk te gebruiken"

vrijdag 21 juli 2017 om 13:33, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Snel en eenvoudig"

vrijdag 21 juli 2017 om 12:19, Anoniem, HIPPOLYTUSHOEF

"alles is Erg helder en duidelijk "

donderdag 20 juli 2017 om 23:08, Mevr. J.U.D.I.T.H. van Van roekel, 'S-GRAVENHAGE

"Lekker simpel lekker snel!"

donderdag 20 juli 2017 om 22:35, Dhr. D. Hensen, ROTTERDAM

"alles is duidelijk aangegeven"

donderdag 20 juli 2017 om 19:22, Dhr. J. Schram, WIJK AAN ZEE

"Good "

donderdag 20 juli 2017 om 18:22, Anoniem, VUGHT

"Goed wel jammer dat niet in 1 keer doorliep"

donderdag 20 juli 2017 om 15:21, Anoniem, VOORBURG

"Goed en prettig advies gekregen via de telefonische helpdesk"

donderdag 20 juli 2017 om 11:49, Anoniem, HUIZEN

"duidelijk alles"

woensdag 19 juli 2017 om 22:28, Mevr. L. van Capelleveen, RENKUM

"Goeie service zeer gemakkelijk!"

woensdag 19 juli 2017 om 21:11, Anoniem, EDE GLD

"het is geweldig"

woensdag 19 juli 2017 om 18:16, Anoniem, MAASTRICHT

"omdat het allemaal erg duidelijk was"

woensdag 19 juli 2017 om 17:38, Dhr. A.J. Kielenstijn, 'S-GRAVENHAGE

"ZOEKEN/AANMELDEN VERLIEP GOED"

woensdag 19 juli 2017 om 15:13, Mevr. A.J. Jordans, BEUGEN

"ZOEKEN/AANMELDEN PRIMA VERLOPEN."

woensdag 19 juli 2017 om 14:42, Dhr. V.C. Jordans, BEUGEN

"alles mooi naast elkaar zodat je handig kunt vergelijken"

woensdag 19 juli 2017 om 14:17, Dhr. D.H.J.T. Nuij, KERKDRIEL

"Duidelijk overzicht"

dinsdag 18 juli 2017 om 21:13, Mevr. D.H.C. March, GELEEN

"zeer tevreden."

dinsdag 18 juli 2017 om 15:52, Dhr. B.J. Lenio, SCHERPENZEEL GLD

"makkelijk en snel."

dinsdag 18 juli 2017 om 08:26, Anoniem, TILBURG

"Omdat jullie dat verdiend"

maandag 17 juli 2017 om 20:54, Anoniem, BOXTEL

"alles goed"

maandag 17 juli 2017 om 17:56, Mevr. S.M. Greven, ROSMALEN

"Fantastische en hele snelle en duidelijke service, echt super!"

maandag 17 juli 2017 om 17:22, Anoniem, HILVERSUM

"Overzichtelijk"

maandag 17 juli 2017 om 16:58, Anoniem, ROTTERDAM

"Prima "

maandag 17 juli 2017 om 14:47, Anoniem, IJMUIDEN

"heel tevreden"

zondag 16 juli 2017 om 21:51, Anoniem, GELEEN

"EASY FAST TRUST"

zondag 16 juli 2017 om 19:33, Anoniem, WIERINGERWERF

"Independer zoekt alles uit en neemt je daardoor alles uit handen, voor het beste advies."

zondag 16 juli 2017 om 18:33, Anoniem, LANDGRAAF

"Heel snel geregeld"

zondag 16 juli 2017 om 12:10, Dhr. L.N.J. Stam, OBDAM

"Lijkt mij een goede premie. Ik kan eigen dokters kiezen"

zondag 16 juli 2017 om 10:41, Anoniem, ROTTERDAM

"goede vergelijking"

zaterdag 15 juli 2017 om 18:15, Anoniem, ROTTERDAM

"Niet slech"

zaterdag 15 juli 2017 om 16:17, Anoniem, LEIDEN

"super gemakkelijk !!"

zaterdag 15 juli 2017 om 09:33, Dhr. R. Vasiljev, ECHT

"Duidelijke site."

zaterdag 15 juli 2017 om 09:32, Anoniem, KNEGSEL

"Overzichtelijk, snelle service"

vrijdag 14 juli 2017 om 20:24, Anoniem, UTRECHT

"Duidelijke vergelijkingssite, n.a.v. uitkomst toch nog enkele vragen die telefonisch direct werden beantwoord! een goed begin van een nieuwe zorgverzekering in NL. Ik heb 20 jaar in het buitenland gewoond, fijn dat het hier zo snel geregeld is!"

vrijdag 14 juli 2017 om 14:41, Anoniem, WILNIS

"BRILLIANT "

vrijdag 14 juli 2017 om 13:33, Anoniem, AMERSFOORT

"Super ;) "

donderdag 13 juli 2017 om 18:23, Dhr. Sabo, LOPIK

"Prima!"

donderdag 13 juli 2017 om 15:49, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"zeer makkelijk"

donderdag 13 juli 2017 om 07:40, Anoniem, SITTARD

"Snel en makkelijk. Geeft een goed overzicht van de zorgverzekeringen."

donderdag 13 juli 2017 om 07:02, Dhr. J. Groenveld, SINT MAARTEN

"duidelijk!"

woensdag 12 juli 2017 om 22:38, Anoniem, EDE GLD

"Was snel geregeld! Nog even afwachten hoe de verzekering werkt in het geval dit nodig is maar tot nu toe zeer tevreden."

woensdag 12 juli 2017 om 19:52, Anoniem, HARDERWIJK

"Eenvoudig en duidelijk"

woensdag 12 juli 2017 om 16:33, Anoniem, VEENDAM

"heel makkelijk "

woensdag 12 juli 2017 om 13:39, Anoniem, rotterdam

"Goed en snel "

woensdag 12 juli 2017 om 12:47, Anoniem, UITGEEST

"De aanvraag liep in ieder geval eenvoudig en naar tevredenheid."

woensdag 12 juli 2017 om 12:03, Dhr. W.I.L.L.E.M. Burgert, ALKMAAR

"ook goed tel bereikbaar"

woensdag 12 juli 2017 om 12:00, Anoniem, ROTTERDAM

"Because they are quick and easy."

dinsdag 11 juli 2017 om 23:18, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Gemakkelijk af te sluiten"

dinsdag 11 juli 2017 om 19:56, Anoniem, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Eenvoudig"

dinsdag 11 juli 2017 om 16:13, Dhr. A. Tjeerdsma, GRONINGEN

"zeer overzichtelijk"

dinsdag 11 juli 2017 om 12:05, Anoniem, DRACHTEN

"Goede site!"

maandag 10 juli 2017 om 19:25, Anoniem, WIJK BIJ DUURSTEDE

"very easy"

maandag 10 juli 2017 om 18:51, Anoniem, EINDHOVEN

"Tevreden met de informatie .heel duidelijk"

maandag 10 juli 2017 om 16:49, Mevr. S.M. Michielsen, DIEREN

"5"

maandag 10 juli 2017 om 14:08, Dhr. M. Tabl, HILVERSUM

"Tevreden"

maandag 10 juli 2017 om 10:08, Anoniem, LELYSTAD

"Heel duidelijk"

zondag 9 juli 2017 om 21:58, Mevr. P.A. Hornman, TIENHOVEN UT

"efficient en duidelijk"

zondag 9 juli 2017 om 15:21, Anoniem, ROTTERDAM

"vanwege de tandschadeverzekering"

zondag 9 juli 2017 om 14:52, Dhr. L.B. Rijpers, ZWIJNDRECHT

"simpel, overzichtelijk en service desk is hulpvaardig"

zondag 9 juli 2017 om 10:26, Anoniem, WASSENAAR

"Prima"

zaterdag 8 juli 2017 om 16:17, Dhr. R.A. Fruijtier, ZEVENHUIZEN ZH

"Een overzichtelijke website waar ik snel en makkelijk een passende zorgverzekering heb kunnen vinden die past bij mijn behoeftes."

zaterdag 8 juli 2017 om 14:30, Mevr. E.M. van Leeuwen, BEST

"Quick and easy to use site, helpful tips provided to ensure you make the right choice - thank you"

zaterdag 8 juli 2017 om 09:08, Dhr. B.H. Moss, ALMERE

"Ben tevreden met independer"

vrijdag 7 juli 2017 om 22:05, Dhr. H.J. Schönwetter, VLODROP

"Heel duidelijk"

vrijdag 7 juli 2017 om 13:25, Dhr. T. TUNCAY, HOORN NH

"Zeer goed geholpen"

vrijdag 7 juli 2017 om 08:19, Dhr. A.P.W. Van Oort, SCHIJNDEL

"Hopelijk stellen jullie mij niet teleur."

donderdag 6 juli 2017 om 19:43, Dhr. G.J.F. van Ham, Mol

"zeer overzichtelijk en tranparant een zorgverzekering kiezen"

donderdag 6 juli 2017 om 16:25, Anoniem, MAASSLUIS

"makkelijk om de verzekering aan te vragen"

donderdag 6 juli 2017 om 13:49, Anoniem, PURMEREND

"because people say is a good company"

woensdag 5 juli 2017 om 22:32, Mevr. M.E.V.R. Miriam Garcia Marin, VENRAY

"Uitstekend"

woensdag 5 juli 2017 om 22:13, Mevr. J. Krol-Bujalska, 'S-GRAVENHAGE

"snel geregeld."

woensdag 5 juli 2017 om 21:36, Anoniem, VLAARDINGEN

"snele afwikkeling"

woensdag 5 juli 2017 om 21:33, Anoniem, LUNTEREN

"Jullie zijn overzichtelijk, duidelijk en makkelijk"

woensdag 5 juli 2017 om 19:44, Anoniem, NIEUWERKERK AD IJSSEL

"Goed telefonisch te woord gestaan. Heb met iemand gesproken die er echt verstand van had. Top Service."

woensdag 5 juli 2017 om 18:33, Mevr. R. Lintjens, ZEIST

":)"

woensdag 5 juli 2017 om 13:48, Dhr. Y.S.P. Bahasuan, ROTTERDAM

"I currently don't have a dutch telephone number and it gave me no option to enter an international number so please don't call the number and contact me via email"

dinsdag 4 juli 2017 om 22:24, Dhr. F.W.B. Fletcher Bayly, AMSTERDAM

"Prima vergelijkingssite!!"

dinsdag 4 juli 2017 om 21:23, Anoniem, LINSCHOTEN

"Good service keep caring on"

dinsdag 4 juli 2017 om 18:48, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"goed overzicht en duidelijke site"

dinsdag 4 juli 2017 om 16:31, Dhr. J. van der Weij, SPIER

"Prima "

dinsdag 4 juli 2017 om 14:52, Dhr. N. Baginskis, CULEMBORG

"Goed duidelijk en snel"

dinsdag 4 juli 2017 om 07:50, Mevr. R. Stol, WILDERVANK

"Duidelijke keuzes en toelichting"

maandag 3 juli 2017 om 14:44, Anoniem, TILBURG

"gaat super soepel en makkelijk "

zondag 2 juli 2017 om 21:53, Dhr. O. Balli, ZWOLLE

"goed overzichtelijk en veel informatie."

zondag 2 juli 2017 om 11:29, Anoniem, OCHTEN

"Ik heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. Afsluiten van een verzekering ging heel gemakkelijk."

zondag 2 juli 2017 om 00:05, Anoniem, SPIJKENISSE

"Goede hulp om een keuze te maken"

zaterdag 1 juli 2017 om 18:38, Anoniem, DE LUTTE

"Zeer vriendelijk en deskundig advies"

zaterdag 1 juli 2017 om 15:26, Anoniem, VOORSCHOTEN

"Het is goedkoop "

vrijdag 30 juni 2017 om 22:43, Anoniem, ALMERE

"Snel overzichtelijk en betrouwbaar. en korting!"

vrijdag 30 juni 2017 om 20:57, Anoniem, BREDA

"Lekker makkelijk.. "

vrijdag 30 juni 2017 om 16:44, Dhr. R. Menkehorst, Den bosch

"Duidelijke uitleg"

vrijdag 30 juni 2017 om 14:42, Anoniem, DORDRECHT

"Makkelijker kan niet volgens mij. Uitgebreid dmv eenvoud"

vrijdag 30 juni 2017 om 13:49, Dhr. W.P. van der Velden, ALMELO

"snel"

vrijdag 30 juni 2017 om 13:24, Anoniem, ASTEN

"Makkelijk en behulpzaam"

vrijdag 30 juni 2017 om 12:11, Dhr. A. .E. Albers, KAMPEN

"Good opinion about that"

vrijdag 30 juni 2017 om 11:07, Dhr. M. Mohamed Helal M Elboraey, ROTTERDAM

"Want vien det goed"

donderdag 29 juni 2017 om 15:38, Dhr. A.L.F.R.E.D. Juan Clemencia, ANDIJK

"Duidelijke site, duidelijk info"

donderdag 29 juni 2017 om 12:42, Anoniem, ZOETERMEER

"is goed"

woensdag 28 juni 2017 om 20:56, Mevr. R.E. Vegter, APELDOORN

"Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Makkelijke site en goede akties"

woensdag 28 juni 2017 om 19:06, Dhr. J.R. Kemper, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Prima geregeld "

woensdag 28 juni 2017 om 15:32, Anoniem, DIDAM

"Het is allemaal heel duidelijk"

woensdag 28 juni 2017 om 13:33, Anoniem, TILBURG

"Sneel"

woensdag 28 juni 2017 om 12:07, Dhr. J. .D.E. .J. Semedo Varela, ROTTERDAM

"makkelijk goed advies "

woensdag 28 juni 2017 om 08:58, Anoniem, RIJS

"lekker snel, lekker makkelijk"

dinsdag 27 juni 2017 om 23:58, Anoniem, BREDA

"Goed geholpen door klantenservice!"

dinsdag 27 juni 2017 om 21:03, Anoniem, KAMPERVEEN

"Duidelijk"

dinsdag 27 juni 2017 om 19:27, Anoniem, BREEDENBROEK

"gewoon goed"

dinsdag 27 juni 2017 om 18:45, Anoniem, HALLE

"Goedkoop en bied veel aan"

dinsdag 27 juni 2017 om 18:36, Anoniem, AMSTERDAM

"Alles duidelijk met een aanvullend telefoontje. "

dinsdag 27 juni 2017 om 15:32, Dhr. M.W.G.A. Saris, ROSMALEN

"Goede overzichtelijkheid en duidelijkheid"

dinsdag 27 juni 2017 om 14:46, Anoniem, NIEUWE PEKELA

"snelle en duidelijke site"

dinsdag 27 juni 2017 om 14:41, Dhr. D. .T. Moolhuijzen, GROOTEBROEK

"Het is gewoon goed geregeld... zeker als je 15 jaren in Suriname hebt gewoond en waar alles zo lang duurt..."

dinsdag 27 juni 2017 om 14:10, Dhr. R.X. Van Hemert, ZAANDAM

"overzichtelijk en gebruiksvriendelijk"

maandag 26 juni 2017 om 21:54, Mevr. L.C. Rovers, TILBURG

"Snel en duidelijke site, verzekering is zo geregeld Top van jullie"

maandag 26 juni 2017 om 15:13, Anoniem, APELDOORN

"Omdat het snel en gemakkelijk ging"

maandag 26 juni 2017 om 14:25, Mevr. F. da Nobrega Moura, HATTEM

"Jullie zijn goed en goedkoop "

maandag 26 juni 2017 om 11:12, Mevr. D.P. De Kater, AMSTERDAM

"Duidelijk, behulpzaam en overzichtelijk!"

zondag 25 juni 2017 om 20:21, Anoniem, DE HEURNE

"-"

zondag 25 juni 2017 om 13:54, Anoniem, KAATSHEUVEL

"Duidelijke vergelijking met plus- en minpunten per aanbieder. Weet waar ik voor kies.. afsluiten gaat simpel en snel en binnen 2 minuten bevestiging."

zondag 25 juni 2017 om 12:16, Mevr. M.J.B. Olyerhoek, Neerpelt

"Simple and easy to compare insurance packages"

zondag 25 juni 2017 om 11:59, Anoniem, AMSTERDAM

"-"

zondag 25 juni 2017 om 11:14, Anoniem, ARNHEM

"Zeer overzichtelijk"

zaterdag 24 juni 2017 om 14:25, Dhr. R. Klootwijk, CUIJK

"Duidelijk en snel geregeld👍🏻"

zaterdag 24 juni 2017 om 01:09, Anoniem, ARNHEM

"26/5000 omdat, zoals het en zelfs"

vrijdag 23 juni 2017 om 20:56, Mevr. M. Paluch, VEGHEL

"Handig om via de whatsapp vragen te kunnen stellen. "

vrijdag 23 juni 2017 om 16:04, Anoniem, AMERSFOORT

"Het wijst de weg vanzelf! "

vrijdag 23 juni 2017 om 13:25, Anoniem, AMSTERDAM

"Altijd overzichtelijk en iets extra's. Ben altijd dik tevreden met jullie diensten!!"

donderdag 22 juni 2017 om 01:39, Mevr. N. Nomozova, 2E EXLOERMOND

"Everythink was easy"

woensdag 21 juni 2017 om 22:57, Dhr. A.E. Eduard Andrici, LELYSTAD

"Was very easy to chose"

woensdag 21 juni 2017 om 22:45, Mevr. F.I.O. Oana Funaru, LELYSTAD

"prima verzekering, heldere website"

woensdag 21 juni 2017 om 15:33, Anoniem, HILVERSUM

"Its easy and good to use"

woensdag 21 juni 2017 om 10:25, Dhr. A.V.N.E.E.T. Singh, ZEIST

"Mooie site helpt je besparen. En zoekt alles vooor je uit Ga zo door "

dinsdag 20 juni 2017 om 23:12, Anoniem, UTRECHT

"Makkelijk en snel "

dinsdag 20 juni 2017 om 22:12, Mevr. T.D. van Wijk, ALMERE

"Het ging vrij gemakkelijk."

dinsdag 20 juni 2017 om 21:26, Mevr. C.K. Lok, VALTHE

"makelijk en snel geregeld "

dinsdag 20 juni 2017 om 20:51, Dhr. J.H. van Vlierberghe, 45

"Heel overzichtelijk allemaal! "

dinsdag 20 juni 2017 om 19:06, Anoniem, HILLEGOM

"Zeer goede en duidelijke website. Klantenservice geeft goede informatie over de zorgverzekering"

dinsdag 20 juni 2017 om 17:07, Mevr. S.L.J. Pisters-Robroek, NIEUWEGEIN

"Snel en helder!"

dinsdag 20 juni 2017 om 09:56, Dhr. D.P. Herda, ARNHEM

"Gemak en duidelijke website"

maandag 19 juni 2017 om 21:06, Anoniem, GRONINGEN

"Best price for this coverage, site is a little annoying (could hide the information less). But glad to have found."

maandag 19 juni 2017 om 20:30, Anoniem, AMSTERDAM

"De goud plan"

maandag 19 juni 2017 om 17:02, Dhr. K. .L. Krzysztof Lewandowski, SUSTEREN

"goede hulp telefonisch en duidelijke omgeving"

maandag 19 juni 2017 om 16:44, Anoniem, NEDERWEERT

"Goed geholpen bij de klantenservice en goede deal. "

maandag 19 juni 2017 om 12:58, Dhr. L.N.F. van Hövell, AMSTERDAM

","

maandag 19 juni 2017 om 11:38, Anoniem, HAARLEM

"GOOD"

zondag 18 juni 2017 om 21:22, Dhr. E. Knipsis, VLODROP

"Duidelijke informatie en snel geregeld"

zaterdag 17 juni 2017 om 15:28, Anoniem, VEENENDAAL

"snel geregeld geen gedoe"

vrijdag 16 juni 2017 om 14:48, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Snel geregeld!"

donderdag 15 juni 2017 om 21:08, Dhr. M.A. Jaegers, Laar

"OVERZICHT IS GOED"

donderdag 15 juni 2017 om 15:12, Anoniem, HEILIGERLEE

"Prijs"

donderdag 15 juni 2017 om 14:46, Anoniem, Deurne

"Handig en duidelijk"

donderdag 15 juni 2017 om 13:36, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"makkelijk en handig in te vullen."

donderdag 15 juni 2017 om 11:26, Anoniem, HAARLEM

"Snel!!!!"

donderdag 15 juni 2017 om 09:58, Anoniem, VAASSEN

"ik zit met een specifieke vergoeding war ze me verkeerd advies over geven"

woensdag 14 juni 2017 om 21:00, Mevr. L. Raaijmakers, VUGHT

"duidelijk en makkelijk."

woensdag 14 juni 2017 om 08:56, Dhr. J.A. SUSSENBACH, ROTTERDAM

"Snel en simpel"

woensdag 14 juni 2017 om 05:13, Dhr. R.S. Boer, ROTTERDAM

"Werkt snel en eenvoudig. Hulp kaders werken verduidelijkend"

dinsdag 13 juni 2017 om 22:16, Anoniem, VOORHOUT

"snelle en goede service"

dinsdag 13 juni 2017 om 21:17, Mevr. J.H. Ripzaad, DORDRECHT

"Snel"

dinsdag 13 juni 2017 om 20:34, Dhr. U. Ricci, UTRECHT

"alles was duidelijk en overzichtelijk"

dinsdag 13 juni 2017 om 19:15, Anoniem, ROTTERDAM

"Makkelijk en overzichtelijk."

dinsdag 13 juni 2017 om 08:29, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Overzichtelijk, snel en behulpzaam. "

dinsdag 13 juni 2017 om 02:16, Anoniem, VOORTHUIZEN

"Mooi"

maandag 12 juni 2017 om 19:27, Mevr. V.I.L.M.A. Stonkute, ZOETERMEER

"Omdat Independer het heel makkelijk en overzichtelijk maakt zodat je de beste polis kan uit kiezen die bij je past."

maandag 12 juni 2017 om 15:19, Dhr. A. Correia, 'S-GRAVENDEEL

"Snel en to the point"

maandag 12 juni 2017 om 14:13, Anoniem, ROTTERDAM

"Goed bereikbaar, overzichtelijk mbt vergelijken. Ook mogelijk om verzekeringen te vergelijken die niet door hen worden verkocht. Prettig om verschillende vragen gesteld te krijgen om een keuze te kunnen maken mbt aanvullende pakketten, transparant! "

maandag 12 juni 2017 om 12:54, Anoniem, AMSTERDAM

"is wel chill"

maandag 12 juni 2017 om 11:26, Dhr. K.D. Struck, DEURNE

"Goed overzicht"

zondag 11 juni 2017 om 19:52, Anoniem, GORINCHEM

"Het is me goed aanbevolen"

zondag 11 juni 2017 om 14:45, Mevr. A.A.D. Giel, WEESP

"."

zondag 11 juni 2017 om 12:24, Anoniem, SITTARD

"Duidelijk & overzichtelijk"

zondag 11 juni 2017 om 10:17, Anoniem, DELFT

"nou waarom mijn keuze met deze mening van mijn komt omdat alles goed en duidelijk is en omdat goed geholpen ben"

zondag 11 juni 2017 om 03:23, Dhr. J. Arbeider, WORMER

"Nice service. Good Job, Keep it up."

zaterdag 10 juni 2017 om 15:36, Dhr. N. Sharma, ROTTERDAM

"Fijn personeel aan de telefoon"

zaterdag 10 juni 2017 om 14:47, Dhr. A. Czajkowski, GEEUWENBRUG

"👍🏿"

vrijdag 9 juni 2017 om 18:04, Anoniem, ENSCHEDE

"geen idea"

vrijdag 9 juni 2017 om 13:51, Anoniem, ALMERE

"Van familie vernomen dat dit zeer goed is."

vrijdag 9 juni 2017 om 13:15, Anoniem, ROTTERDAM

"duidelijk en goed"

vrijdag 9 juni 2017 om 09:45, Dhr. J.G.M. Visser, ELST GLD

"Werkt snel en duidelijk"

donderdag 8 juni 2017 om 21:30, Anoniem, KRABBENDIJKE

"omdat ze het automatisch afschrijven van mn rekening en ik het niet zelf kan doen "

donderdag 8 juni 2017 om 14:52, Dhr. R.I.A.N. Hoeksema, GARRELSWEER

"Really simple and quick)"

donderdag 8 juni 2017 om 14:04, Mevr. D. Dubinina, HAARLEM

"Aanvraag ging soepel. Goed te vergelijken. Moet nog ervaren of vervolg soepel loopt."

donderdag 8 juni 2017 om 12:01, Anoniem, HALSTEREN
Er zijn 92542 reacties over zorgverzekeringen.

Vergelijk zelf jouw zorgverzekering

logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2016 bij Independer 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.