Zorgverzekering vergelijken + afsluiten bij Independer: ervaringen van duizenden klanten

We zijn trots op de vele klanten die bij ons zorgverzekeringen vergelijken en afsluiten! Veel klanten laten ons weten dat ze veel geld konden besparen en een goedkope zorgverzekering hebben gevonden met vaak een betere dekking. Ook zijn ze vaak tevreden over onze website en hulp van de klantenservice. Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een zorgverzekering 2020 afsloten via Independer.

"Makkelijk geregeld, duidelijke informatie"

donderdag 4 juni 2020 om 14:24, Anoniem, AMSTERDAM

"het is begrijpelijk, en de ongevallen tandarts verzekering is erg fijn. "

donderdag 4 juni 2020 om 10:27, Mevrouw Kranenburg, NIEUWEGEIN

"mijn vrienden zijn erg tevreden ermee"

woensdag 3 juni 2020 om 21:56, Meneer Akbari, 'S-GRAVENHAGE

"Customer service attendants are always very helpful and kind."

woensdag 3 juni 2020 om 16:29, Mevrouw Furlan D Abreu, HAARLEM

"Very easy and efficient to compare between benefits of different healthcare providers."

woensdag 3 juni 2020 om 10:37, Meneer ATIMUT, ROTTERDAM

"Overzichtelijk en eerlijk"

woensdag 3 juni 2020 om 06:37, Meneer Koster, ROTTERDAM

"tevreden"

dinsdag 2 juni 2020 om 20:53, Meneer Kraan, ALMELO

"makkelijk en snel."

dinsdag 2 juni 2020 om 18:19, Anoniem, Amsterdam

"Makkelijk geregeld"

dinsdag 2 juni 2020 om 18:11, Meneer Cairo, 'S-HERTOGENBOSCH

"Ging erg makkelijk en snel"

dinsdag 2 juni 2020 om 14:35, Anoniem, UTRECHT

"goed"

dinsdag 2 juni 2020 om 13:49, Meneer Hosseini, ROUVEEN

"Gratis extra’s en je kan zien welke verzekeraar het goedkoopst is"

maandag 1 juni 2020 om 16:47, Meneer Wolterink, UTRECHT

"Goed"

maandag 1 juni 2020 om 14:13, Meneer Veronesi, MAASTRICHT

"Goede service!"

maandag 1 juni 2020 om 12:00, Anoniem, EINDHOVEN

"Het werkt gewoon goed."

zondag 31 mei 2020 om 21:32, Meneer de Haas, APELDOORN

"heel goede uitleg"

zondag 31 mei 2020 om 18:47, Mevrouw Srikhunliw, TILBURG

"overzichtelijk"

zondag 31 mei 2020 om 15:34, Anoniem, VOORHOUT

"Goed zo"

zondag 31 mei 2020 om 10:25, Mevrouw Brigitta, KRABBENDIJKE

"Makkelijk kunnen regelen "

vrijdag 29 mei 2020 om 18:52, Anoniem, AMSTERDAM

"GEBRUIKERSVRIENDELIJK, SNEL, DUIDELIJK"

vrijdag 29 mei 2020 om 15:08, Meneer Bijsterbosch, LELYSTAD

"Duidelijk en overzichtelijk"

vrijdag 29 mei 2020 om 15:00, Anoniem, NIEUWEGEIN

"snel en gemakkelijk geregeld"

vrijdag 29 mei 2020 om 12:16, Meneer Cools, HAPERT

"Zo fijn om een verzekering te regelen met hulp van jullie, alles duidelijk en snel, geen verborgen kosten of onduidelijke regels, alles in duidelijk te begrijpen ABN Dank jullie wel."

vrijdag 29 mei 2020 om 11:26, Anoniem, AMSTERDAM

"Excellent comparison website and easy to use. "

donderdag 28 mei 2020 om 16:17, Meneer Magoon, WASSENAAR

"tevreden, ook met extra tandogevallenverzekering"

woensdag 27 mei 2020 om 21:18, Mevrouw Rutgers, DEVENTER

"Overzichtelijke website"

woensdag 27 mei 2020 om 20:55, Anoniem, HILLEGOM

"Erg gemakkelijk in te vullen. 4 ipv 5 sterren omdat het in de toekomst uit moet wijzen of alles goed is gegaan. "

dinsdag 26 mei 2020 om 21:10, Meneer Tankink, Hamont

"goeie site werkt prima"

dinsdag 26 mei 2020 om 20:36, Anoniem, HIPPOLYTUSHOEF

"Lekker snel, best eng"

dinsdag 26 mei 2020 om 19:28, Anoniem, MAARHEEZE

"Erg makkelijk en snel verzekeringen vergelijken"

dinsdag 26 mei 2020 om 18:38, Anoniem, VOORSCHOTEN

"Snel geregeld"

dinsdag 26 mei 2020 om 12:40, Anoniem, WEERT

"Want het was gemakkelijk en begrijpbaar"

dinsdag 26 mei 2020 om 08:33, Anoniem, ROTTERDAM

"Duidelijk, en makkelijk mijn keuze kunnen maken zo."

maandag 25 mei 2020 om 12:37, Anoniem, BAKHUIZEN

"very fast und easy"

maandag 25 mei 2020 om 11:40, Meneer Borgmann, ARNHEM

"Perfect "

zondag 24 mei 2020 om 23:21, Anoniem, ALMELO

"Goede vergelijker en goede site"

zondag 24 mei 2020 om 20:37, Meneer Kattemölle, ARNHEM

"Piecie "

zondag 24 mei 2020 om 15:02, Meneer Muller, AMSTERDAM

"Goede vergelijkingen, waardoor ik een goede keuze kon maken"

zondag 24 mei 2020 om 13:34, Mevrouw Mos, HAARLEM

"Very Fast :D"

zondag 24 mei 2020 om 13:12, Meneer Ruben Sanches, TILBURG

"duidelijk"

zaterdag 23 mei 2020 om 16:34, Mevrouw van den Hoogenband, HOUTEN

"because my friend has insurance from Ditzoo and is very satisfied with the services provided"

zaterdag 23 mei 2020 om 12:20, Mevrouw Blaj, OUDELANDE

"snel en duidelijk"

zaterdag 23 mei 2020 om 11:10, Meneer PARSA, Amsterdam

"Ik ben tevreden, af en toe een beetje verwarrend maar met een klein beetje hulp lukt het wel"

vrijdag 22 mei 2020 om 23:41, Mevrouw Verhoeven, ZEVENAAR

"Makkelijk te gebruiken website, no-brainer om independer voor zorgverzekeringen te gebruiken"

vrijdag 22 mei 2020 om 17:47, Anoniem, GRONINGEN

"Overzichtelijk "

vrijdag 22 mei 2020 om 16:48, Meneer van Van Geloven, MOERGESTEL

"Aanvraag verliep soepel, alles wordt duidelijk aangegeven"

vrijdag 22 mei 2020 om 16:38, Meneer Visser, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"independer maakt het erg gemakkelijk om uit te zoeken welke zorgverzekering het beste bij je past en de aanvraag is eveneens gemakkelijk."

vrijdag 22 mei 2020 om 11:24, Mevrouw Goedknegt, JULIANADORP

"Szybko sprawnie "

donderdag 21 mei 2020 om 11:53, Meneer Pieprzyca, PUTTEN

"Eigenlijk hou ik hier niet van! Ik ga er van uit dat iedereen zijn best doet en zo niet dan hoor je dat wel van mij. Vr. groet"

woensdag 20 mei 2020 om 18:57, Meneer van Schaik, ZEEGSE

"werkt super"

woensdag 20 mei 2020 om 14:21, Meneer Leeuwangh, BREDA

"Snel,gemakkelijk en overzichtelijk"

woensdag 20 mei 2020 om 14:03, Anoniem, EELDE

"Top"

woensdag 20 mei 2020 om 12:54, Meneer Cosman, GRONINGEN

"top"

woensdag 20 mei 2020 om 11:41, Mevrouw Sanches varela, ROTTERDAM

"De site is toch wel duidelijk"

dinsdag 19 mei 2020 om 19:36, Mevrouw Arupa, ROTTERDAM

"Very usefull !! I loved it"

dinsdag 19 mei 2020 om 17:22, Meneer Becerra, AMSTERDAM

"Good help "

dinsdag 19 mei 2020 om 10:02, Anoniem, Emmerich am Rhein

"As an expat, I couldn't believe how informative and easy it was to understand my options and submit my application. Thank you!"

dinsdag 19 mei 2020 om 07:38, Anoniem, AMSTELVEEN

"Ben zeer tevreden "

maandag 18 mei 2020 om 13:44, Anoniem, ROTTERDAM

"Omdat ik zeer tevreden ben en goed en duidelijk ben geholpen"

maandag 18 mei 2020 om 12:11, Meneer Ummels, BORN

"Fijn en handige vergelijking van verschillende verzekeringen"

zondag 17 mei 2020 om 20:08, Anoniem, HEERLEN

"Goede informatie "

zondag 17 mei 2020 om 10:35, Mevrouw Sanders, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

"Super 👍"

zaterdag 16 mei 2020 om 13:29, Meneer Marian Berdzik, VENLO

"ideale website. snel, efficient, gemakkelijk en overzichtelijk."

zaterdag 16 mei 2020 om 10:28, Anoniem, OSS

"Duidelijk en stapsgewijs! "

vrijdag 15 mei 2020 om 21:46, Anoniem, HOOGEVEEN

"zeer goed geholpen"

vrijdag 15 mei 2020 om 19:58, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Goede hulp van de klantenservice om de jaarpremie voor de overige 7 maanden uit te rekenen nadat ik 18 was geworden."

vrijdag 15 mei 2020 om 14:10, Anoniem, HILVERSUM

"Zeer duidelijk"

vrijdag 15 mei 2020 om 13:24, Anoniem, WERKENDAM

"heel fijn. werd ook goed geholpen door klantenservice! vind dit soort regeldingen echt een ramp, maar independer maakt het makkelijker! :)"

donderdag 14 mei 2020 om 12:49, Anoniem, UTRECHT

"site werkt goed"

donderdag 14 mei 2020 om 00:54, Anoniem, MAASTRICHT

"Alles is word duidelijk uitgelegd. "

woensdag 13 mei 2020 om 15:18, Anoniem, ROTTERDAM

"Super efficiënte website, goede prijs kwaliteit."

woensdag 13 mei 2020 om 11:21, Meneer Boering, Diepenheim

"Ok"

woensdag 13 mei 2020 om 10:18, Meneer Rimidis, KRUININGEN

"Vlot en helder geregeld"

dinsdag 12 mei 2020 om 18:53, Mevrouw Jacobs, NEERITTER

"Het was allemaal lekker duidelijk!"

dinsdag 12 mei 2020 om 10:18, Meneer Rijpkema, OUDERKERK AAN DE AMSTEL

"Lekker makkelijk en snel geregeld. Alles staat overzichtelijk en de opties om te sorteren zijn ook erg handig. Een fijne bijkomstigheid is dat het toetsenbord automatisch wisselt op het moment dat je cijfers of letters in moet vullen ;)."

zondag 10 mei 2020 om 21:41, Anoniem, HEELSUM

"Goed en snel geholpen."

zondag 10 mei 2020 om 15:58, Meneer Boutaam, ezinge

"super! alles prima en helder op de website"

zondag 10 mei 2020 om 11:13, Meneer Egberts, MAASSLUIS

"."

vrijdag 8 mei 2020 om 21:12, Anoniem, OPHEUSDEN

"Alles is duidelijk. Qua site en qua verzekeringen. Alles verloopt hierdoor heel soepeltjes. Toppie"

dinsdag 5 mei 2020 om 18:02, Anoniem, WEERT

"Hele duidelijke informatie, erg fijn als je voor het eerst je eigen verzekering regelt! "

dinsdag 5 mei 2020 om 14:44, Anoniem, GENDRINGEN

"Had vraagje en die was snel beantwoord via Whatsapp."

maandag 4 mei 2020 om 15:32, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Prima site, goede vergelijkingen en reviews."

zaterdag 2 mei 2020 om 18:10, Anoniem, HEILIGERLEE

"duidelijk en snel"

vrijdag 1 mei 2020 om 19:50, Meneer Prins, BOSKOOP

"prima"

vrijdag 1 mei 2020 om 13:26, Anoniem, RAALTE

"Git"

donderdag 30 april 2020 om 21:25, Meneer Wolodzko, TILBURG

"Duidelijke informatie"

donderdag 30 april 2020 om 20:48, Anoniem, HORSSEN

"Duidelijk"

donderdag 30 april 2020 om 17:12, Anoniem, BREDA

"het was erg gemakkelijk en duidelijk hoe ik mijn verzekering kon afsluiten. Toch was het BSN niet helemaal duidelijk uitgelegd, kan nog iets beter... "

donderdag 30 april 2020 om 12:24, Meneer Bergman, EINDHOVEN

"5 steren"

woensdag 29 april 2020 om 13:44, Meneer Mitrache, ROOSENDAAL

"Het ging lekker makkelijk! Telefoon service was snel, vriendelijk en duidelijk!"

woensdag 29 april 2020 om 11:21, Anoniem, VELDHOVEN

"Snel en makkelijk"

woensdag 29 april 2020 om 10:56, Anoniem, WOERDEN

"Dat kan ik nog niet zeggen. Dit is mijn eerste verzekering die ik bij jullie afsluit. Jullie zullen je eerst moeten bewijzen...."

dinsdag 28 april 2020 om 20:09, Meneer van der Sijde, HUISSEN

"uistekend"

dinsdag 28 april 2020 om 19:03, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Prima service"

dinsdag 28 april 2020 om 13:47, Anoniem, SCHIEDAM

"Duidelijke informatie en goede vergelijkingen"

dinsdag 28 april 2020 om 10:33, Anoniem, SCHIEDAM

"Overzichtelijke website, nog meer detail info misschien mogelijk"

zondag 26 april 2020 om 15:04, Anoniem, HENGELO OV

"Fine"

zondag 26 april 2020 om 12:22, Anoniem, LELYSTAD

"Super"

zondag 26 april 2020 om 09:27, Anoniem, ERP

"Udało się czekam na polise"

vrijdag 24 april 2020 om 07:51, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Jestem zadowolony "

vrijdag 24 april 2020 om 07:22, Meneer Zbigniew Zdobych, 'S-GRAVENHAGE

"Top service snel en betrouwbaar "

donderdag 23 april 2020 om 15:41, Meneer Van der Hulst, ALMERE

"Good"

donderdag 23 april 2020 om 05:10, Meneer Rudolf Galuscak, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

"goede hulp en duidelijke uitleg"

woensdag 22 april 2020 om 22:28, Mevrouw Deelen-Huisman, OVERDINKEL

"GOOD"

woensdag 22 april 2020 om 18:58, Meneer AVRAAM BALTSIDIS, ROERMOND

"slotverklaring?? Waar????"

woensdag 22 april 2020 om 09:33, Meneer Kooij, EST

"mooi"

maandag 20 april 2020 om 20:59, Anoniem, Gentbrugge

"Snel, overzichtelijk, duidelijk en leuke extra's."

maandag 20 april 2020 om 17:42, Anoniem, ROTTERDAM

"Ik heb heel veel dingen geregeld via Independer.Je krijgt altijd uitgebreide info, altijd de info die het beste bij je past, en altijd edn bonus of iets extra. Gewoon top site. "

zondag 19 april 2020 om 20:44, Anoniem, München

"makkelijk vergelijken."

zondag 19 april 2020 om 18:38, Anoniem, WOERDEN

"..."

zondag 19 april 2020 om 12:42, Meneer Vergouwen, BREDA

"Hele proces ging zeer soepel en ook gratis tandartsongevallen verzekering."

zondag 19 april 2020 om 09:52, Mevrouw Janssen, WILNIS

"Whatsapp assistance is very poor."

zaterdag 18 april 2020 om 13:43, Anoniem, NIJMEGEN

"Goed allemaal duidelijk "

woensdag 15 april 2020 om 21:48, Meneer Vachtangidis, ROERMOND

"zeer vriendelijk en bekwaam telefonisch advies!"

woensdag 15 april 2020 om 18:09, Mevrouw Smits, HUIZEN

"Makkelijk, overzichtelijk en snel "

woensdag 15 april 2020 om 15:35, Anoniem, WINSSEN

"Goede info + snelle reactie + gratis extra's op je ziektekostenverzekering van Independer"

woensdag 15 april 2020 om 12:27, Mevrouw Dijkgraaf, ROOSENDAAL

"Altijd prima geholpen"

dinsdag 14 april 2020 om 23:08, Anoniem, ROTTERDAM

"De hulp bij de keuzen en het vergelijking ik heb maar paar minuten besteden om zorgverzekering te sluiten. heel maklijk en snel . Dank je wel "

dinsdag 14 april 2020 om 19:28, Anoniem, UTRECHT

"Handige site"

dinsdag 14 april 2020 om 16:01, Anoniem, WEST-TERSCHELLING

"Makkelijk, goede vergelijkingen en goed advies."

maandag 13 april 2020 om 15:01, Anoniem, HEDEL

"Goed, helder en overzichtelijk"

zondag 12 april 2020 om 14:05, Anoniem, KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

"Goede UX, heldere informatie."

zondag 12 april 2020 om 13:55, Anoniem, KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

"Uitzonderlijk overzichtelijk en behulpzaam in het maken van een keuze."

zondag 12 april 2020 om 12:09, Anoniem, AMSTERDAM

"GOT GREAT INFO ON THE PHONE, THE AGENT WAS SUPER HELPFUL AND ANSWER ALL MY QUESTIONS. AMAZING SERVICE"

vrijdag 10 april 2020 om 18:09, Mevrouw MS TEIXEIRA, ABCOUDE

"GREAT SERVICE"

vrijdag 10 april 2020 om 18:05, Meneer MR Busuttil, ABCOUDE

"Duidelijk, overzichtelijk, snel en probleemloos"

vrijdag 10 april 2020 om 11:30, Meneer Zoeteweij, RIJSSEN

"Lekker simpel."

woensdag 8 april 2020 om 18:16, Anoniem, ALMERE

"Simple and easy. "

woensdag 8 april 2020 om 14:59, Meneer Micek, TILBURG

"Goede info snel geregeld"

woensdag 8 april 2020 om 00:42, Anoniem, ROTTERDAM

"Ik ben tevrede"

dinsdag 7 april 2020 om 20:08, Meneer Damiani, AMSTERDAM

"Werkte super snel en overzichtelijk, ook kregen we een paar goede tips bij het afsluiten!"

maandag 6 april 2020 om 18:18, Meneer Punt, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Makelijk. En snel geregeld "

maandag 6 april 2020 om 11:04, Meneer Van der Velden, KAATSHEUVEL

"Top"

zondag 5 april 2020 om 14:11, Mevrouw Ero John, ZWOLLE

"vanwege de duidelijk website die je helpt met kiezen"

zaterdag 4 april 2020 om 20:27, Anoniem, ALMERE

"Alles hutt"

vrijdag 3 april 2020 om 11:20, Meneer Kuchanny, BEVERWIJK

"Snelle en duidelijke aanvraag dialoog. Kort en bondige duidelijke extra informatie"

donderdag 2 april 2020 om 20:16, Anoniem, AMSTERDAM

"snelle duideijke vergelijker die me veel geld bespaard."

donderdag 2 april 2020 om 17:59, Anoniem, GELDROP

"het was heel makkelijk in te vullen super erg bedankt"

donderdag 2 april 2020 om 15:04, Mevrouw Sieuw, HUIZEN

"Makkelijke en duidelijke website. Ik mis enkel de optie op de laatste pagina iets te verwijderen. Hierdoor moet je helemaal terug naar het begin. Wél mijn verzekering via Independer afgesloten en zou het anderen ook aanraden."

donderdag 2 april 2020 om 14:36, Anoniem, DE BILT

"het betalen van de zorg gaat door middel van de premie en de volksverzekering inhouding van je loon. X de aantal werkende en verzekerden en je hebt de bonus van geraamd 24 miljoen per maand welke ligstoel neem jij. Verplicht verzekeren! "

woensdag 1 april 2020 om 17:31, Anoniem, DRONTEN

"CAK-brief ontvangen dat kind niet was verzekerd. Meteen zorgverzekeraar gebeld. Bleek verzekeraar onze verzekering te hebben beëindigd, zonder dat wij hier van af wisten. Gelukkig makkelijk/sne via Independer een andere verzekering kunnen afsluiten. "

dinsdag 31 maart 2020 om 18:10, Anoniem, ROTTERDAM

"."

dinsdag 31 maart 2020 om 15:09, Meneer O'leary, POORTUGAAL

"Toppppp"

dinsdag 31 maart 2020 om 12:29, Mevrouw Ismaiel, AMSTERDAM

"super site "

dinsdag 31 maart 2020 om 10:35, Anoniem, AMERSFOORT

"Overzichtelijk"

maandag 30 maart 2020 om 19:59, Anoniem, NIJMEGEN

"Work very easy and fast "

maandag 30 maart 2020 om 17:46, Mevrouw Monika Krawczyk, EINDHOVEN

"Erg fijne dienstverlener.. Alles is erg gemakkelijk in te vullen"

maandag 30 maart 2020 om 17:02, Meneer Danen, DIEREN

"FAST AND SIMPLE"

maandag 30 maart 2020 om 16:55, Meneer GIOTITSAS, BADHOEVEDORP

"duidelijk en eenvoudig"

maandag 30 maart 2020 om 15:59, Anoniem, MUIDEN

"Goede mogelijkheden alle verzekeringen te vergelijken en steeds opnieuw alle mogelijkheden kunnen invullen"

zondag 29 maart 2020 om 15:52, Anoniem, BOXTEL

"makkelijk en snel geregeld"

zaterdag 28 maart 2020 om 23:35, Meneer van Kouwen, UTRECHT

"Er goede informatieve site en makkelijk te regelen"

zaterdag 28 maart 2020 om 22:35, Anoniem, ARNHEM

"-"

zaterdag 28 maart 2020 om 20:15, Meneer Pansier, CUIJK

"de afloop moet nog blijken, vandaar een 4/5"

vrijdag 27 maart 2020 om 19:18, Anoniem, LEEUWARDEN

"Because the internet site is complete."

vrijdag 27 maart 2020 om 18:48, Mevrouw Dixon, HOUTEN

"Duidelijke gegevens om een goede zorgverzekering te kunnen kiezen"

donderdag 26 maart 2020 om 19:39, Anoniem, HAAREN

"While it was easy to follow the instructions as a foreigner. I did not find the option to put the insurance from another date. So I will need to cal but overall really nice experience,"

woensdag 25 maart 2020 om 21:50, Mevrouw ENCINAS, AMSTERDAM

"Fijne site. Simpel Watsapp hulp was 5*"

dinsdag 24 maart 2020 om 14:16, Meneer Melaard, SOMMELSDIJK

"Gemakkelijk een verzekering afgesloten!"

maandag 23 maart 2020 om 21:30, Anoniem, ALKMAAR

"Overzichtelijk en eenvoudig "

maandag 23 maart 2020 om 20:20, Mevrouw Meijer, NIJMEGEN

"Omdat ik korting krijg via Independer."

zondag 22 maart 2020 om 15:09, Meneer Dreier Gligoor, DELFT

"Comparison is convenient."

zondag 22 maart 2020 om 15:02, Anoniem, ALMERE

"Ik heb hoewel ik slecht ben in keuzes maken, toch een keuze kunnen maken mbv jullie service."

zaterdag 21 maart 2020 om 22:07, Anoniem, HEERLEN

"It is good from now, it was simple the website, but it could be in English. It would be a lot, let now see how long the Insurance company take to answer. "

zaterdag 21 maart 2020 om 18:01, Meneer do Nascimento Reis, UTRECHT

"Helemaal goed"

zaterdag 21 maart 2020 om 12:04, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"duidelijk en overzichtelijk"

zaterdag 21 maart 2020 om 09:53, Anoniem, WIJNJEWOUDE

"Goeie snel en handig service!"

vrijdag 20 maart 2020 om 12:50, Meneer Bessami, GOUDA

"goeie en snelle service"

donderdag 19 maart 2020 om 18:51, Meneer van der Linden, DORDRECHT

"Goede duidelijke antwoorden bij telefonisch contact. Zeer goede website."

donderdag 19 maart 2020 om 15:15, Anoniem, AMSTERDAM

"Geven je goed en makkelijk de informatie die je nodig hebt om een verstandige keuze te maken."

donderdag 19 maart 2020 om 14:35, Anoniem, VENHUIZEN

"Vrij duidelijk"

donderdag 19 maart 2020 om 14:07, Anoniem, BEUNINGEN GLD

"Snelle afhandeling via site"

donderdag 19 maart 2020 om 09:31, Meneer Witkamp, GRONINGEN

"D"

woensdag 18 maart 2020 om 15:06, Meneer Ivanov, ROTTERDAM

"Duidelijk en overzichtelijk"

woensdag 18 maart 2020 om 13:28, Anoniem, OISTERWIJK

"Alles snel en duidelijk "

woensdag 18 maart 2020 om 12:50, Anoniem, VELP GLD

"duidelijke hulp"

dinsdag 17 maart 2020 om 20:41, Meneer Koenis, SPANBROEK

" telefonische ondersteuning Top !"

dinsdag 17 maart 2020 om 16:35, Anoniem, SCHOTEN

"Goede vergelijking, makkelijk af te sluiten."

dinsdag 17 maart 2020 om 11:59, Anoniem, EINDHOVEN

"Very easy to use, breaks down all costs easily. "

maandag 16 maart 2020 om 09:41, Mevrouw Holt, WASSENAAR

"Geen problemen ervaren en een zeer duidelijke indeling van de website."

zondag 15 maart 2020 om 21:45, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Duidelijke en volledige informatie vo"

zondag 15 maart 2020 om 16:51, Meneer Krol, WASSENAAR

"Snel geregeld en erg duidelijk"

zondag 15 maart 2020 om 13:55, Anoniem, DELFT

"omdat Justin niet weet waarover hij praat mbt aanvragen zorgverzekering niet ingeschreven persoon in Nederland, zeker niet ieder verzekering accepteert de aanvraag. "

zondag 15 maart 2020 om 10:11, Anoniem, ERMELO

"Het aanbod zorgverzekeringen om te vergelijken na het invullen van alle gegevens is top. Er wordt veel informatie weergegeven. Wat opvalt is dat niet alle soorten zorgverzekeringen en verzekeraars zijn te kiezen. "

zaterdag 14 maart 2020 om 19:15, Meneer de Boer, AMSTERDAM

"Cena i zakres ubezpieczenia"

zaterdag 14 maart 2020 om 14:11, Anoniem, HOORN NH

"Uitstekende uitleg, veel informatie, makkelijk en snel geregeld."

zaterdag 14 maart 2020 om 05:07, Meneer van den Berg, AMSTERDAM

"Alles op een rij om te vergelijken, maar je moet zelf wel blijven opletten want de verzekering die ik koos en prima is stond niet in het toplijstje."

vrijdag 13 maart 2020 om 14:45, Anoniem, CULEMBORG

"Dat het zo snel even kan"

donderdag 12 maart 2020 om 21:40, Meneer Sakir, GELDERMALSEN

"Top"

donderdag 12 maart 2020 om 19:10, Mevrouw De Vis, GOES

"Super easy"

donderdag 12 maart 2020 om 17:14, Meneer Lay, 'S-GRAVENHAGE

"Duidelijk!"

donderdag 12 maart 2020 om 10:43, Meneer Kool, LEMMER

"Omdat ik altijd snel en duidelijk word geholpen. Daarnaast zijn de vergelijkingen heel handig en krijg je extra's die je niet krijgt wanneer je iets zelf afsluit."

donderdag 12 maart 2020 om 08:53, Meneer de Lannooy, DUISBURG

"Heel goed mijn dank gr "

woensdag 11 maart 2020 om 13:59, Meneer PAETZHOLD, AMSTERDAM

"heel makkelijk en duidellijk "

woensdag 11 maart 2020 om 10:48, Meneer Moulud, kranenburg

"Handig"

woensdag 11 maart 2020 om 04:29, Anoniem, AMSTERDAM

"Gebruiksvriendelijk"

dinsdag 10 maart 2020 om 22:29, Meneer Assenberg van Eijsden, MEPPEL

"Top"

dinsdag 10 maart 2020 om 19:45, Meneer Pizzamiglio, AMSTERDAM

"goed dat is"

dinsdag 10 maart 2020 om 16:36, Meneer Urban, DEVENTER

"Handig"

dinsdag 10 maart 2020 om 15:31, Anoniem, ROOSENDAAL

"Makkelijk en duidelijk."

dinsdag 10 maart 2020 om 13:11, Anoniem, VOORBURG

"Everything going simple"

dinsdag 10 maart 2020 om 11:04, Anoniem, HAARLEM

"bereikbaar bij vragen"

maandag 9 maart 2020 om 20:36, Meneer Ramdhani, ZOETERMEER

"Ruime keuze en overzichtelijk."

maandag 9 maart 2020 om 14:09, Anoniem, AMSTERDAM

"It was convenient to compare on various parameters. The process was simple and customer-centric. Hope, its reliable too."

maandag 9 maart 2020 om 13:35, Meneer Rawal, ALMERE

"Perfecte service"

zondag 8 maart 2020 om 22:46, Meneer Odia, ALMERE

"Easy and good deals"

zondag 8 maart 2020 om 20:46, Meneer Nagabandi, UTRECHT

"Szypko I latwo"

zondag 8 maart 2020 om 10:28, Meneer Bis, ZANDVOORT

"Ik Ben tevrijden "

zaterdag 7 maart 2020 om 22:25, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel en op een plek alle mogelijkheden kunnen bekijken."

vrijdag 6 maart 2020 om 17:50, Meneer Goncalves De Freitas, AMSTELVEEN

"The website was easy to use and gave me a range of options to choose from."

vrijdag 6 maart 2020 om 14:20, Meneer Labuschagne, ZWOLLE

"fast and comprehensible."

donderdag 5 maart 2020 om 21:32, Mevrouw Popa, WAALRE

"top"

donderdag 5 maart 2020 om 17:07, Mevrouw Bohl, LOBITH

"Betrouwbare Informatie. "

woensdag 4 maart 2020 om 18:22, Mevrouw Tafleur, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"easy to apply"

woensdag 4 maart 2020 om 17:30, Meneer Agilan, LEEUWARDEN

"Heel goed "

woensdag 4 maart 2020 om 12:57, Mevrouw Krisztina Szabó, BLEISWIJK

"good"

woensdag 4 maart 2020 om 09:43, Anoniem, SITTARD

"The process to get health insurance is easy and accurate."

dinsdag 3 maart 2020 om 20:23, Meneer Acero, ALMERE

"Independer maakt het overzichtelijker qua prijzen en basis eigenschappen van de zorgverzekeringen. Maar ik ben toch de websites van een hoop zorgverzekeraars afgegaan om details."

dinsdag 3 maart 2020 om 19:48, Meneer Olsthoorn, HARDENBERG

"Goed"

dinsdag 3 maart 2020 om 13:40, Anoniem, AMSTERDAM

"Lekker makkelijk! "

maandag 2 maart 2020 om 23:12, Anoniem, BOXTEL

"Omdat ik voor het eerst voor jullie heb gekozen en nog niet hoe goed jullie me gaan helpen vandaar 4 sterren"

maandag 2 maart 2020 om 15:19, Mevrouw Bodde, SMILDE

"goede informatie , en t gaat snel , dank je wel"

maandag 2 maart 2020 om 14:46, Meneer roberto Bartoli, lanaken

"there is no english version of the site, or it is not easy to use. As a customer i would like a little bit more information about each part as some of the information is a little blunt. However, in general it is great!"

maandag 2 maart 2020 om 13:25, Meneer Danev, EINDHOVEN

"makkelijke website, snel geregeld. "

maandag 2 maart 2020 om 12:12, Mevrouw Brasz, OPMEER

"5 makkelijk snel overzichtelijk"

zondag 1 maart 2020 om 23:57, Anoniem, ENSCHEDE

"Het was allemaal makkelijk en begrijpelijk. "

zondag 1 maart 2020 om 22:06, Anoniem, LELYSTAD

"gemakkelijk"

zondag 1 maart 2020 om 21:19, Anoniem, VENLO

"Het is duidelijk en overzichtelijk. Overal is extra uitleg bij te vinden. "

zondag 1 maart 2020 om 16:28, Anoniem, DIEMEN

"Great and clear overview of all services, easy process"

zondag 1 maart 2020 om 10:16, Anoniem, AMSTERDAM

"Nice"

zondag 1 maart 2020 om 06:51, Meneer Maalin, 'S-HERTOGENBOSCH

"Het was erg simpel"

zaterdag 29 februari 2020 om 21:22, Anoniem, NOORDWIJK ZH

"Duidelijke site en uitleg. "

zaterdag 29 februari 2020 om 18:58, Anoniem, BEILEN

"Very good"

zaterdag 29 februari 2020 om 18:50, Mevrouw Belyakova, SINT NICOLAASGA

"Omdat ik afwacht wat u doet bij goed werk meer sterren"

zaterdag 29 februari 2020 om 14:59, Meneer Loef, DEN HELDER

"GOED SERVICE"

zaterdag 29 februari 2020 om 13:29, Meneer Zarzycki, TILBURG

"It's easy to use and find it useful for insurance comparison"

zaterdag 29 februari 2020 om 09:35, Mevrouw Resham Kumari, EINDHOVEN

"GOOD SERVICE"

vrijdag 28 februari 2020 om 18:35, Meneer ARNOLD, HEERHUGOWAARD

"heel duidelijk en geweldige hulp bij een vraag via de telefoon."

vrijdag 28 februari 2020 om 15:55, Anoniem, KOOTWIJK

"Om dat goede verzekring is"

vrijdag 28 februari 2020 om 00:45, Meneer Al Khatib, TILBURG

"The whole procedure was very clear and easy."

vrijdag 28 februari 2020 om 00:33, Anoniem, EINDHOVEN

"online goed geregeld. bij een probleem even bellen. makkelijk zat"

donderdag 27 februari 2020 om 20:52, Anoniem, GOES

"Super! "

donderdag 27 februari 2020 om 18:17, Anoniem, AMSTERDAM

"Handige website"

donderdag 27 februari 2020 om 14:41, Anoniem, SCHIJF

"Het gemak waarmee je door het kiezen van een product wordt geleid."

woensdag 26 februari 2020 om 21:55, Anoniem, MAASTRICHT

"Jullie medewerkers zijn zeer behulpzaam!"

woensdag 26 februari 2020 om 11:44, Anoniem, SCHILDWOLDE

"Alles snel naar wens geregeld"

woensdag 26 februari 2020 om 05:07, Meneer Jakubowski, ROTTERDAM

"geen"

dinsdag 25 februari 2020 om 22:39, Anoniem, Brüggen

"Ik heb zojuist gebeld met de klantenservice. Ik ben daar zeer tevreden geholpen. En al mijn vragen zijn beantwoord. Top!"

dinsdag 25 februari 2020 om 21:07, Meneer Karssies, HAAKSBERGEN

"100% kan nooit; er is altijd ruimte voor verbetering."

dinsdag 25 februari 2020 om 20:01, Anoniem, HOOGLANDERVEEN

"wat ze aanbieden ziet er goed uit "

dinsdag 25 februari 2020 om 15:55, Anoniem, PURMEREND

"IS GOED"

dinsdag 25 februari 2020 om 12:11, Anoniem, DEVENTER

"heel overzichtelijk, precies wat ik wil van een vergelijk-site"

dinsdag 25 februari 2020 om 07:49, Anoniem, WAALWIJK

"Het is simpel en het werkt perfect "

maandag 24 februari 2020 om 23:06, Meneer Majewski, 'S-GRAVENHAGE

"Ging gemakkelijk en ben blij met het resultaat, maar snapte niet volledig hoe ik een aanvullende verzekering toe moest voegen. Na even zoeken lukte het toch :)"

maandag 24 februari 2020 om 21:51, Anoniem, MIDDELSTUM

"Snel en makkelijk"

maandag 24 februari 2020 om 16:59, Mevrouw Peters, APELDOORN

"Good"

maandag 24 februari 2020 om 14:29, Anoniem, MAASTRICHT

"Zeer makkelijk en simpel"

maandag 24 februari 2020 om 10:18, Mevrouw Marcu, 'S-GRAVENHAGE

"Hell goed"

zaterdag 22 februari 2020 om 16:54, Mevrouw Martins, MAASTRICHT

"Zeer waardevolle en uitgebreide vergelijking, waardoor de keuze gemakkelijk wordt gemaakt."

zaterdag 22 februari 2020 om 12:07, Meneer Luijkx, RUCPHEN

"henkie"

zaterdag 22 februari 2020 om 10:58, Anoniem, LINSCHOTEN

"Goed en duidelijk alles "

vrijdag 21 februari 2020 om 16:46, Meneer Oehlers, ROTTERDAM

"Luisterend oor van de klantendienst, goede opvolging"

donderdag 20 februari 2020 om 15:17, Anoniem, MAASTRICHT

"Omdat ik makkelijk vind om zo "

donderdag 20 februari 2020 om 12:49, Meneer Qorbani, AMSTERDAM

"Alles snel en makkelijk kunnen vergelijken! Misschien handig om wat beter alle kleine extraatjes te tonen die de verzekeraars bieden? Bijv. de vergoeding van de SkinVision app bij JustCZ & CZ, scheelt toch wel 50,-!:)"

woensdag 19 februari 2020 om 12:53, Anoniem, SCHIEDAM

"Easy to get a insurance "

dinsdag 18 februari 2020 om 22:22, Meneer Caio AMARAL, ZOETERMEER

"Erg fijne hulp bij het kiezen van de juiste verzekering. Alles verliep soepel en het fijne ontwerp van de site maakte het vergelijken eenvoudig."

dinsdag 18 februari 2020 om 21:47, Anoniem, AMSTERDAM

"zeer blij met gratis tandarts . ben blij met me nieuwe verzekering. dank uw "

dinsdag 18 februari 2020 om 21:35, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Makkelijk, snelle en duidelijke service"

dinsdag 18 februari 2020 om 16:37, Anoniem, WORMERVEER

"Makkelijk, goede telefoniese inlichtingen."

dinsdag 18 februari 2020 om 16:26, Anoniem, LEIDEN

"great english site!"

maandag 17 februari 2020 om 23:28, Meneer Smith, AMSTERDAM

"Is ok. I start wit you so... It is about instinct. Thank you"

maandag 17 februari 2020 om 20:22, Meneer Saratenu, PUTTEN

"Perfect "

maandag 17 februari 2020 om 18:20, Meneer Bogdan, HARDENBERG

"Alles is erg overzichtelijk "

maandag 17 februari 2020 om 12:37, Anoniem, IJSSELSTEIN UT

"Tevereden 👌 "

maandag 17 februari 2020 om 09:07, Meneer Bouchkroute, ROTTERDAM

"My name is Przemyslaw Jezierski and the name of my girlfriend is Dorota Trzupek Please make it correct if possible"

zondag 16 februari 2020 om 23:40, Anoniem, DONGEN

" Heel goede service."

zondag 16 februari 2020 om 11:30, Meneer Stempher, ARNHEM

"vlotte info & afhandeling"

zaterdag 15 februari 2020 om 14:53, Anoniem, NIJMEGEN

"De vergelijkingen met voor en nadelen zijn helder en goed leesbaar. De aanwijzingen voor de te volgen stappen in het proces ook. Prima!"

zaterdag 15 februari 2020 om 14:14, Anoniem, ALMERE

"Top service! "

zaterdag 15 februari 2020 om 14:02, Meneer Bouazzaoui, POORTUGAAL

"overzichtelijke vergelijking van alle zorgpolissen"

vrijdag 14 februari 2020 om 15:46, Anoniem, BORNE

"Ik heb dit aantal sterren gegeven, omdat mijn verzekering nog maar net aangevraagd is. Misschien beter om wat later in het proces om een waardering te vragen? Misschien krijgt Independer dan wel 5 sterren!"

donderdag 13 februari 2020 om 17:50, Anoniem, HANSWEERT

"Because its very helpfully"

donderdag 13 februari 2020 om 13:16, Mevrouw Sales Miret, AMSTERDAM

"."

donderdag 13 februari 2020 om 09:49, Mevrouw Vasiliauskaite, ARNHEM

"A well designed site to navigate alot of options."

donderdag 13 februari 2020 om 09:32, Meneer Page, AMSTERDAM

"It is wonderful really I finish the insurance for my self.."

donderdag 13 februari 2020 om 01:19, Meneer MOHAMMED, UTRECHT

"snel, efficiënt"

woensdag 12 februari 2020 om 20:31, Meneer Jankowski, HEILOO

"Alles staat goed opgesomd "

woensdag 12 februari 2020 om 19:51, Mevrouw Hochstenbach, NIEUWSTADT

"snel,makkelijk en duidelijk"

woensdag 12 februari 2020 om 18:49, Anoniem, Veldwezelt

"Helder"

woensdag 12 februari 2020 om 16:58, Anoniem, FOUDGUM

"Trots!"

woensdag 12 februari 2020 om 16:51, Meneer Holleman, ROTTERDAM

"Ease of use, friendly questions and cheap "

woensdag 12 februari 2020 om 15:49, Anoniem, ROTTERDAM

"Echt simpel snel"

woensdag 12 februari 2020 om 14:04, Meneer Pimenta, ROTTERDAM

"Nieuwe zorgverzekering afgesloten. Duidelijke site. Makkelijk geregeld."

dinsdag 11 februari 2020 om 19:29, Anoniem, WINSCHOTEN

"Very fast. Now need to see if this works fine"

dinsdag 11 februari 2020 om 14:29, Anoniem, AMSTELVEEN

"Verzekering makkelijk af te sluiten. De hulpvragen helpen bij het maken van een afweging. "

dinsdag 11 februari 2020 om 14:08, Anoniem, ZOETERMEER

"duidelijk en overzichtelijk"

maandag 10 februari 2020 om 20:46, Mevrouw Hoenderboom, AALTEN

"Beknopt en duidelijk"

maandag 10 februari 2020 om 17:46, Meneer Husson, Maasmechelen

"Keurige site"

maandag 10 februari 2020 om 11:41, Meneer Kok, APELDOORN

"Good "

maandag 10 februari 2020 om 00:40, Meneer Ram, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"alles geregeld"

zondag 9 februari 2020 om 21:33, Anoniem, BAKEL

"Overzichtelijke site met duidelijke informatie"

zondag 9 februari 2020 om 14:25, Anoniem, UTRECHT

"You have great setup online to answer most the queries insurer is looking for."

zaterdag 8 februari 2020 om 10:53, Meneer PARAB, MAASTRICHT

"Het heeft me goed op weg geholpen aangezien ik geen idee wat ik precies moest doen "

vrijdag 7 februari 2020 om 21:51, Anoniem, VEGHEL

"Fijne overzichtelijke site "

vrijdag 7 februari 2020 om 14:57, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Prachtig zo goed dat er een overzicht is van alle verzekeringen "

vrijdag 7 februari 2020 om 11:50, Meneer Khemiri, AMSTERDAM

"Alles super snel geregeld en alles overzichtelijk "

vrijdag 7 februari 2020 om 09:20, Anoniem, BAVEL

"Het afsluiten de verzekering is een nogal complexe bezigheid. Maar valt op: digitaal wordt bij de lastige vragen enorm hulp aangeboden. Wat beter kan, is tussendoor een overzicht van de premie weergeven."

woensdag 5 februari 2020 om 22:40, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Duidelijke uitleg gekregen"

woensdag 5 februari 2020 om 20:25, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"Duidelijk en makkelijk in te vullen en uit te kiezen."

woensdag 5 februari 2020 om 15:32, Mevrouw Kalter, KAMPEN

"Goede"

woensdag 5 februari 2020 om 14:02, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Efficient"

dinsdag 4 februari 2020 om 18:42, Meneer Andrade Fernandes, AMSTERDAM

"Zojuist te horen gekregen dat jullie mijn verzekering geannuleerd hebben, niet tevreden dus, het was de bedoeling dat jullie mijn toen huidige verzekering op zouden zeggen niet de verzekering voor 2020"

dinsdag 4 februari 2020 om 16:34, Mevrouw das Neves Nunes, ALMERE

"Snel geregeld, duidelijk"

dinsdag 4 februari 2020 om 10:26, Anoniem, UTRECHT

"Zeer vlot , makkelijk en overzichtelijk"

maandag 3 februari 2020 om 20:43, Anoniem, Genk

"voor een goede verglijking"

maandag 3 februari 2020 om 18:53, Meneer Mank, TER AAR

"super overzichtelijk"

zondag 2 februari 2020 om 15:13, Meneer van Maanen, ROTTERDAM

"hartelijk dank, zeer eenvoudig te regelen"

zondag 2 februari 2020 om 10:32, Meneer Klaaren, HINDELOOPEN

"Het was enorm druk voor telefonisch zorgverzekering-advies, ook al was vandaag de laatste mogelijkheid. Maar ik ben alsnog goed (denk ik;)), secuur, vriendelijk en geduldig geholpen, en dat terwijl het al 21:00 uur geweest was. Heel fijn, bedankt!"

vrijdag 31 januari 2020 om 23:17, Mevrouw Huffenreuter-Lander, ZOETERMEER

"prettige klantvriendelijke en klantgerichte benadering"

vrijdag 31 januari 2020 om 22:10, Mevrouw Hendriks, DELFGAUW

"Goed overzichtelijk Duidelijk in gebruik "

vrijdag 31 januari 2020 om 19:04, Meneer Koch, ROTTERDAM

"zeer duidelijke, relevante en schijnbaar volledige informatie"

vrijdag 31 januari 2020 om 18:48, Mevrouw Foncke, DELFT

"Duidelijke website. Vooral met de vergelijkingen van zorgaanbieders. "

vrijdag 31 januari 2020 om 17:09, Anoniem, ZEGVELD

"Gestructureerd"

vrijdag 31 januari 2020 om 16:28, Anoniem, EINDHOVEN

"Ontzorgend, adviserend en professioneel."

vrijdag 31 januari 2020 om 15:51, Meneer Stobbelaar, BARENDRECHT

"Alle gegevens zijn overzichtelijk. Makkelijk om een goede keuze te maken. "

vrijdag 31 januari 2020 om 08:27, Meneer Bom, 'S-GRAVENHAGE

"Dat vind ik grappig."

vrijdag 31 januari 2020 om 04:14, Anoniem, UTRECHT

"Handige site lekker vlot"

donderdag 30 januari 2020 om 23:33, Meneer van Hoften, HEUSDEN GEM HEUSDEN

"Blij dat ik iemand kon bellen voor vragen. Blij met de extra tandenverzekering bij ongevallen."

donderdag 30 januari 2020 om 19:25, Anoniem, HAARLEM

"gewoon"

donderdag 30 januari 2020 om 18:44, Anoniem, AMSTERDAM

"Omdat het makkelijk en overzichtelijk was. "

donderdag 30 januari 2020 om 13:19, Anoniem, BROEK OP LANGEDIJK

"GOED"

donderdag 30 januari 2020 om 07:34, Anoniem, AMERSFOORT

"Makkelijk, snel, leuke korting"

woensdag 29 januari 2020 om 21:08, Anoniem, DEN HOORN ZH

"Duidelijk en overzichtelijk "

woensdag 29 januari 2020 om 21:08, Anoniem, WIJCHEN

"handig"

woensdag 29 januari 2020 om 17:54, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Snel bereikbaar. Alles staat goed in het systeem dus ook al heb je meerdere mensen gesproken dat merk je niet. Werk nu al enkele jaren met independer en ik log elk jaar weer in om te kijken of ik nog de juiste verzekering heb. Makkelijk."

woensdag 29 januari 2020 om 17:04, Anoniem, LEENDE

"Ik heb vaker verzekeringen aangesloten via independer en ik ben tevreden "

woensdag 29 januari 2020 om 14:59, Anoniem, LEEUWARDEN

"Duidelijke website"

woensdag 29 januari 2020 om 12:07, Anoniem, BREDA

"Prima, goed advies. Hierdoor maar je de keuze die persoonlijk bij jou en je gezin past."

woensdag 29 januari 2020 om 12:02, Mevrouw van Dijk, VOORHOUT

"Gebruik website goed. Niet duidelijk of oude verzekering door jullie wel of niet wordt opgezegd "

woensdag 29 januari 2020 om 11:29, Mevrouw de Zeeuw, GRAAUW

"duidelijke vergelijkingen. gewoon behulpzaam voor snelle analyse"

dinsdag 28 januari 2020 om 22:04, Anoniem, MIDDELBURG

"Tot aan de aanvraag van de nieuwe zorgverzekering zeer tevreden. Duidelijke en gebruiksvriendelijke manier van aanvragen. Zeer complete uitleg van polisvoorwaarden, dekkingen en bedragen. "

dinsdag 28 januari 2020 om 21:42, Anoniem, SCHALKHAAR

"Omdat ik snel en goed geholpen ben. Ook is het fijn dat ik tussen door kon appen om zaken geregeld te krijgen."

dinsdag 28 januari 2020 om 21:37, Meneer De Gelder, 'S-HERTOGENBOSCH

"Gewoon handig"

dinsdag 28 januari 2020 om 19:44, Anoniem, DEDEMSVAART

"Snel en makkelijk"

dinsdag 28 januari 2020 om 18:42, Anoniem, ROTTERDAM

"aales dadelijk uitgelegd "

dinsdag 28 januari 2020 om 12:30, Mevrouw Hassanwand, Amersfoort

"Je kunt op een makkelijke manier zien wat goedkoopste verzekering is en welke aanvulling je nodig hebt."

maandag 27 januari 2020 om 23:13, Mevrouw Sprokholt, BEST

"Makkelijk afsluiten"

maandag 27 januari 2020 om 23:09, Anoniem, ELBURG

"Quick and stress free"

maandag 27 januari 2020 om 22:38, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Ik hou van de persoonlijke stijl van aanspreken, gewoon to the point. Daarnaast zeer prettige layout van de website en ook nog eens goudeerlijk. Dat zijn helaas een hoop vergelijkingssites niet meer tegenwoordig,"

maandag 27 januari 2020 om 22:10, Anoniem, ZAANDAM

"fast easy and no confusion "

maandag 27 januari 2020 om 22:05, Meneer Ghosn, EINDHOVEN

"goede hulp"

maandag 27 januari 2020 om 19:40, Anoniem, PEIZE

"THX"

maandag 27 januari 2020 om 19:09, Anoniem, ROTTERDAM

"Via w-app lang moeten wachten op bevestiging van mijn vraag, naderhand erg goed geholpen en de zorgvergelijker wordt elk jaar opnieuw gebruikt, top!"

maandag 27 januari 2020 om 18:50, Anoniem, AMSTERDAM

"It was easy to understand how buy the proper health insurance for my requirements"

maandag 27 januari 2020 om 17:33, Meneer Todino, EINDHOVEN

"Zeer tevreden, eenvoudige manier van samenstellen en keuzes maken, prima!"

maandag 27 januari 2020 om 15:25, Meneer Van Bree, DE MEERN

"Top"

maandag 27 januari 2020 om 10:29, Anoniem, WEURT

"Duidelijk, kort en bondig"

maandag 27 januari 2020 om 08:56, Anoniem, GRONINGEN

"Helder en duidelijk"

zondag 26 januari 2020 om 20:14, Anoniem, RAALTE

"Prima keuzehulpmiddel"

zondag 26 januari 2020 om 18:29, Anoniem, UTRECHT

"Super service en nu heb ik de beste prijs-/kwaliteitverhouding zorgverzekering!"

zondag 26 januari 2020 om 12:58, Anoniem, WAGENINGEN

"good service"

zondag 26 januari 2020 om 12:05, Anoniem, AMSTELVEEN

"Lekker makkekijk en overzichtelijk"

zaterdag 25 januari 2020 om 19:03, Meneer Sadek, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Makkelijk en snel"

zaterdag 25 januari 2020 om 17:04, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Cool beans 👌"

zaterdag 25 januari 2020 om 13:59, Meneer Caskey, AMSTERDAM

"Makkelijk"

zaterdag 25 januari 2020 om 08:35, Meneer Mercuur, NIJMEGEN

"Ik ben tevreden met Independer. Prima service. Handig dat alles op een plek te vergelijken is. "

vrijdag 24 januari 2020 om 15:55, Anoniem, UTRECHT

"Dankzij een telefoontje naar independer ben ik goed en snel, en geduldig geholpen ! Als ik rechtstreeks bij Ohra had afgesloten, had ik wel steunzolen vergoedt gehad, maar geen letselschade en letselclaim. Was even afwegen..."

vrijdag 24 januari 2020 om 14:59, Mevrouw Van den Boom, UDEN

"The best customer service i have ever encounter!!! Thank you guys!!!"

vrijdag 24 januari 2020 om 14:07, Meneer Arseanu, EINDHOVEN

"Simpel overzicht, makkelijk verzekeringen vergelijken"

vrijdag 24 januari 2020 om 10:20, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Easy, simple and fast. Plus Independer gave a dental accident event for free. "

vrijdag 24 januari 2020 om 10:06, Meneer Silva, AMSTERDAM

"Is very good independer"

vrijdag 24 januari 2020 om 08:46, Anoniem, ROTTERDAM

"Overzichtelijk, goed advies"

donderdag 23 januari 2020 om 20:41, Anoniem, KRIMPEN AAN DE LEK

"Super tevreden "

donderdag 23 januari 2020 om 10:01, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Erg fijne webpagina en alles werkt goed en snel."

woensdag 22 januari 2020 om 20:22, Anoniem, TER APEL

"Goed vergelijken en makkelijk afsluiten"

dinsdag 21 januari 2020 om 22:38, Anoniem, GOUDA

"vlotte reactie via whatsapp."

dinsdag 21 januari 2020 om 19:50, Meneer Kramer, BALK

"Als oud-Hilversummer al jaren tevreden over dit Hilversums bedrijf. Goede service, fijne klantenservice en je krijgt een gratis Tandartsverzekering van hun."

dinsdag 21 januari 2020 om 16:57, Meneer Aquina, NIJMEGEN

"altijd goede service makkelijk en snel geregeld."

maandag 20 januari 2020 om 21:51, Meneer Borg, DEN HELDER

"overzichtelijke website"

maandag 20 januari 2020 om 21:33, Meneer Zayzaoui, DIEMEN

"eenvoudiger kan niet"

maandag 20 januari 2020 om 18:34, Meneer van den Biggelaar, LIEMPDE

"Goed"

maandag 20 januari 2020 om 14:43, Anoniem, HOOFDDORP

"Geen 5 sterren omdat informatie over dekking beter kan denk ik. Wel erg fijn dat deze site bestaat!"

maandag 20 januari 2020 om 12:06, Anoniem, HENGELO OV

"Ben hét beu om teveel te betalen voor dingen die ik niet nodig hebben dat doe ik al 4 jaar lang en tegen mij zeggen ze dat ik kan waarschijnlijk een zorgverzekering vanuit de Gemeente kan krijgen maar ze laten niks van zich horen"

zondag 19 januari 2020 om 22:35, Meneer Fransen, BREDA

"Thanks"

zondag 19 januari 2020 om 18:16, Meneer Parab, AMSTELVEEN

"Helder en overzichtelijk!"

zondag 19 januari 2020 om 15:24, Anoniem, BREDA

"Makkelijk invullen en goede collectiviteit aanbieding. Wat ik miste: op osteopathie te kunnen zoeken. Dit kon wel bij een andere zorgvergelijker. Drie verzekeringen selecteren en naast elkaar zetten om te vergelijken, kon vroeger wel bij independer."

zondag 19 januari 2020 om 12:19, Mevrouw Sluis, LEUSDEN

"GOOD"

zondag 19 januari 2020 om 10:45, Mevrouw Osinska, TILBURG

"Gratis tandongevallenverzekering"

zaterdag 18 januari 2020 om 20:15, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Makkelijk, duidelijk, snel, binnen een paar minuten gepiept. Makkelijker dan zelf alle websites afgaan. Gratis tandongevallenverzekering is ook een mooie bijkomstigheid."

zaterdag 18 januari 2020 om 13:16, Anoniem, UTRECHT

"gaat snel en vrij duidelijk"

zaterdag 18 januari 2020 om 12:58, Mevrouw Torrejon Caceres, AMSTERDAM

"Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zorgverzekering kunnen afsluiten."

zaterdag 18 januari 2020 om 11:34, Anoniem, DEN DUNGEN

"Omdat ze verdienen!."

vrijdag 17 januari 2020 om 22:57, Anoniem, COEVORDEN

"Super snel geregeld met independer!"

vrijdag 17 januari 2020 om 18:27, Anoniem, GOUDA

"Website van de eeuw! "

vrijdag 17 januari 2020 om 16:25, Mevrouw Walraven, LIEMPDE

"alles prima en duidelijk"

vrijdag 17 januari 2020 om 16:04, Anoniem, BERGEN OP ZOOM

"duidelijke info en compleet "

vrijdag 17 januari 2020 om 16:01, Anoniem, ZWOLLE

"Zeer duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden. En kon direct zonder problemen een nieuwe verzekering afsluiten."

donderdag 16 januari 2020 om 22:46, Anoniem, AMSTERDAM

"Gewoon gemakkelijk online geregeld!"

donderdag 16 januari 2020 om 21:32, Mevrouw Lamberts, AMSTERDAM

"snel, makkelijk, overzichtelijk"

donderdag 16 januari 2020 om 12:41, Anoniem, HOUTEN

"Duidelijk en overzichtelijk ook om te vergelijken om een eigen zorgverzekering af te sluiten."

donderdag 16 januari 2020 om 12:17, Anoniem, BOSKOOP

"It is a really useful instrument"

woensdag 15 januari 2020 om 22:28, Anoniem, KUDELSTAART

"Ik wilde de betalingstermijn van mijn nieuwe zorgverzekering wijzigen. Oplossing volgens de medewerker: aanvraag annuleren en opnieuw een verzekering afsluiten. Wat blijkt: annulering is doorgekomen bij Friesland verzekering, nieuwe aanvraag niet!"

woensdag 15 januari 2020 om 16:26, Anoniem, UTRECHT

"De juiste vergelijkings-informatie in een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website! Samen met een gratis extraatje... TOP gedaan Independer!"

woensdag 15 januari 2020 om 16:08, Meneer Postma, NAARDEN

"Heel overzichtelijk in gebruik. Goede vergelijking en hulp als je dit nodig hebt. "

woensdag 15 januari 2020 om 14:34, Mevrouw Schutterop, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

"tevreden"

woensdag 15 januari 2020 om 11:46, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Snel en makkelijk"

woensdag 15 januari 2020 om 10:18, Anoniem, HEEL

"Makkelijk vergelijken met andere verzekeringen "

dinsdag 14 januari 2020 om 22:33, Mevrouw Roelofsen, OPHEUSDEN

"Snel afgehandeld"

dinsdag 14 januari 2020 om 21:22, Meneer Klok, APELDOORN

"***** Snel overzicht, goede lage premies en vergelijk."

dinsdag 14 januari 2020 om 19:32, Meneer Spindelaar, LEEUWARDEN

"top"

dinsdag 14 januari 2020 om 14:52, Anoniem, ROTTERDAM

"snel en makkelijker geregeld. lekker overzichtelijk!"

dinsdag 14 januari 2020 om 14:50, Anoniem, RIDDERKERK

"Super handig en goed geregeld "

dinsdag 14 januari 2020 om 11:25, Mevrouw Schuttrups, EMMEN

"al 4jaar op rij hier me zorgverzekering afgesloten, top site"

maandag 13 januari 2020 om 18:46, Anoniem, BEST

"Volgens de ervaring van mijn vader, die is een klant van Independer."

maandag 13 januari 2020 om 18:26, Meneer Chanane, UTRECHT

"Tevreden "

maandag 13 januari 2020 om 15:37, Anoniem, OSS

"Omdat ik een Wajong van voor 2010 ontvang, medicatie gebruik en regelmatig medische zorg nodig heb, met name tandzorg. "

maandag 13 januari 2020 om 14:18, Anoniem, AMSTERDAM

"Makkelijk en snel een zorgverzekering afgesloten. Duidelijke en overzichtelijke website."

maandag 13 januari 2020 om 13:20, Meneer Kremer, MUSSELKANAAL

"Ik word goed geholpen"

maandag 13 januari 2020 om 12:13, Meneer Bozkir, ENSCHEDE

"Omdat het gemakkelijk duidelijk is "

maandag 13 januari 2020 om 11:26, Anoniem, Antwerpen

"zeer duidelijke vraagstelling bij de adviesvragen om geen onnodige aanvullende verzekeringen e.d. af te sluiten."

zondag 12 januari 2020 om 20:40, Anoniem, ZIERIKZEE

"duidelijke site, je wordt goed geinformeerd"

zondag 12 januari 2020 om 20:32, Anoniem, TEN BOER

"Excelent services is fast and easy."

zondag 12 januari 2020 om 19:57, Meneer Ezequiel Miranda, AMSTERDAM

"Excellent search and value."

zondag 12 januari 2020 om 10:38, Anoniem, ROTTERDAM

"Al jaren lang, check ik via independer welke zorgverzekering er nu weer bij ons past. Bedankt independer!"

zaterdag 11 januari 2020 om 21:53, Anoniem, NOOTDORP

"Speed"

zaterdag 11 januari 2020 om 12:16, Anoniem, SCHIEDAM

"Zodat onze dochter gerust verzekerd is"

zaterdag 11 januari 2020 om 08:41, Mevrouw Berns, OTTERSUM

"Goed geholpen!"

vrijdag 10 januari 2020 om 17:14, Mevrouw Wafae, ZOETERMEER

"fijn zo'n vergelijkingssite"

vrijdag 10 januari 2020 om 14:41, Anoniem, UDEN

"Gewoon goed."

vrijdag 10 januari 2020 om 12:30, Anoniem, WOERDEN

"Het volledig digitaal regelen van een verzekering via Independer is eenvoudig. Het vergelijken van aanbieders gaat goed. De website functioneert perfect, bij eventuele vragen krijg je snel een goed geïnformeerde medewerker aan de lijn. "

vrijdag 10 januari 2020 om 10:10, Meneer Smits, LELYSTAD

"Mogelijkheid om te vergelijken verschillende opties met totale inzicht in offertes maakt Independer een uitstekende tool. Het is makkelijk om te een beslissing te nemen! 👍🏼👍🏼👍🏼"

donderdag 9 januari 2020 om 20:34, Anoniem, ROTTERDAM

"Meer zekerheid bij de keuze en ook nog een extra korting"

donderdag 9 januari 2020 om 16:28, Anoniem, WEERT

"HANDIG"

donderdag 9 januari 2020 om 15:13, Mevrouw van Banning, SANTPOORT-NOORD

"Heel snel en extreem duidelijk"

donderdag 9 januari 2020 om 14:29, Anoniem, ROTTERDAM

"Independer is een website die het makkelijk maakt verschillende verzekeringen in één oogopslag met elkaar te vergelijken. Top!"

donderdag 9 januari 2020 om 12:24, Meneer Veldwachter, ZAANDAM

"Hele fijne en snelle service van alle medewerkers van independer! Hier wordt je echt goed geholpen! "

donderdag 9 januari 2020 om 12:03, Mevrouw de Boer, MARKNESSE

"Erg fijn dat zo goed kan vergelijken met alle zorgverzekeraars!!"

woensdag 8 januari 2020 om 22:05, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Top"

woensdag 8 januari 2020 om 21:26, Meneer Meyerhoven, PURMEREND

"De prijs- en kwaliteit vergelijkingen zijn goede grondslag voor beslissing neming."

woensdag 8 januari 2020 om 19:06, Mevrouw Janga, RIJSWIJK ZH

"Duidelijk en makkelijk af te sluiten"

woensdag 8 januari 2020 om 18:17, Anoniem, HEYTHUYSEN

"Goed advies"

woensdag 8 januari 2020 om 15:44, Anoniem, TILBURG

"Verschil in kosten per maand direct in beeld bij wijzigen dekking is superhandig! "

woensdag 8 januari 2020 om 13:35, Mevrouw De Groot, AMSTERDAM

"nice and easy"

dinsdag 7 januari 2020 om 23:39, Anoniem, ROTTERDAM

"Goede website duidelijk "

dinsdag 7 januari 2020 om 23:12, Mevrouw de Vries, DRIJBER

"Makkelijk en overzichtelijk!"

dinsdag 7 januari 2020 om 21:28, Meneer Oosterlaan, BLEISWIJK

"Super"

dinsdag 7 januari 2020 om 19:53, Meneer Kostus, De Zilk

"duidelijke site, stap voor stap, vergelijken mogelijk. "

dinsdag 7 januari 2020 om 03:58, Anoniem, WASSENAAR

"Overzichtelijke vergelijking van zorgaanbieders helpt me elk jaar enorm. Het scheelt heel veel uitzoekwerk en het overstappen is snel geregeld."

maandag 6 januari 2020 om 22:34, Anoniem, GEMERT

"Snel en overzichtelijk "

maandag 6 januari 2020 om 20:53, Meneer dos Santos Rodrigues, LEVEROY

"Al jaren lang de plek waar ik terug kom voor alle vergelijkingen!"

maandag 6 januari 2020 om 15:21, Anoniem, HOORN NH

"TOP"

maandag 6 januari 2020 om 14:17, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Al jaren gebruik ik Independer met plezier."

zondag 5 januari 2020 om 22:50, Anoniem, SANTPOORT-ZUID

"Uitgebreid maar wel gemakkelijk om te navigeren en af te sluiten. Snelle en duidelijke communicatie."

zondag 5 januari 2020 om 15:50, Anoniem, HUIZEN

"Snel en duidelijk overzicht en vergelijken! "

zondag 5 januari 2020 om 13:58, Meneer Heemskerk, 'S-HERTOGENBOSCH

" Nu 5 januari. Binnen 15 min geregeld. Top!"

zondag 5 januari 2020 om 12:21, Anoniem, ALMERE

"Duidelijke website, aanvullende gegevens goed te vinden en goede vergelijkingsmogelijkheiden."

zaterdag 4 januari 2020 om 20:17, Anoniem, TERNEUZEN

"goede informatie"

zaterdag 4 januari 2020 om 19:04, Meneer Koudstaal, AMMERSTOL

"website en info is goed"

zaterdag 4 januari 2020 om 13:45, Meneer Zwartbol, OOIJ

"Leuke extra's erbij en korting."

zaterdag 4 januari 2020 om 01:19, Anoniem, ZEIST

"Zeer overzichtelijke website, scherpe prijzen."

vrijdag 3 januari 2020 om 18:09, Anoniem, AMSTELVEEN

"Good job"

vrijdag 3 januari 2020 om 16:18, Meneer F. Zaccariello, HILVERSUM

"schnel"

vrijdag 3 januari 2020 om 15:31, Meneer Ochal, 'S-GRAVENHAGE

"Goed en volledig vergelijken, prettig werkende site, verzekering gemakkelijk en snel af te sluiten."

vrijdag 3 januari 2020 om 13:32, Anoniem, GOUDA

"super goede service. goed bereikbaar en behulpzaam "

vrijdag 3 januari 2020 om 12:31, Anoniem, GEERTRUIDENBERG

"fijn en overzichtelijk je zorgverzekering kiezen!"

vrijdag 3 januari 2020 om 11:35, Mevrouw Rooijakkers, EINDHOVEN

"Overzichtelijk, duidelijk, vergelijkingen, reviews. zo kan je keuzes maken"

donderdag 2 januari 2020 om 20:38, Meneer de Milliano, ENKHUIZEN

"Ik kan het goed bevinden met independer."

donderdag 2 januari 2020 om 17:44, Anoniem, ALMERE

"Mooie website"

donderdag 2 januari 2020 om 17:24, Anoniem, GRONINGEN

"ook de verzekeringen die net niet aan je wensen voldoen worden getoond. zinvol "kado" bij afsluiting via independer."

donderdag 2 januari 2020 om 17:01, Anoniem, AMSTERDAM

"Prima voor elkaar!"

donderdag 2 januari 2020 om 16:30, Mevrouw Coade, DE MEERN

"Ging helemaal makkelijk "

donderdag 2 januari 2020 om 15:52, Meneer Groenendaal, GORINCHEM

"Het is best duideijk aangegeven hoe en wat.."

donderdag 2 januari 2020 om 15:47, Anoniem, OISTERWIJK

"eenvoudig en duidelijk vergelijken van zorgverzekeraars"

donderdag 2 januari 2020 om 12:48, Meneer Velthuizen, DRUNEN

"Zoals ieder jaar weer zo'n makkelijke manier om mijn zorgverzekering af te sluiten en, ook zoals altijd weer, vriendelijk en vlot te woord gestaan aan de telefoon toen ik een vraag had. Dikke pluim weer!"

donderdag 2 januari 2020 om 12:00, Mevrouw Branderhorst, GORINCHEM

"Top website, snel en overzichtelijk. Sluit alles via independer af."

donderdag 2 januari 2020 om 11:48, Anoniem, AMSTERDAM

"Duidelijk en overzichtelijk"

donderdag 2 januari 2020 om 10:41, Anoniem, HAARLEM

"Top. Heel handig en duidelijk"

donderdag 2 januari 2020 om 10:24, Meneer Maas, SPRANG-CAPELLE

"Snel en efficient. Goede informatie."

donderdag 2 januari 2020 om 09:20, Mevrouw Van Dijk, DORDRECHT

"overszichtelijk en duidelijk"

donderdag 2 januari 2020 om 09:08, Anoniem, BREDA

"Goed, snel en correct"

woensdag 1 januari 2020 om 17:57, Anoniem, OUD GASTEL

"snel en duidelijk"

woensdag 1 januari 2020 om 15:34, Meneer Ilbrink, UTRECHT

"heel duidelijk allemaal"

woensdag 1 januari 2020 om 15:19, Mevrouw Lamers, MOOK

"Snel en eenvoudig"

woensdag 1 januari 2020 om 14:41, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"prima, efficient geregeld"

woensdag 1 januari 2020 om 13:29, Anoniem, DE MEERN

"gewoon zoals het hoort: simpel, snel en effectief"

woensdag 1 januari 2020 om 13:25, Meneer Blok, LEEUWARDEN

"al jaren de beste"

woensdag 1 januari 2020 om 11:39, Anoniem, KUDELSTAART

"Het is duidelijk en makkelijk"

woensdag 1 januari 2020 om 07:40, Anoniem, VIERLINGSBEEK

"Elk jaar standaard independer!"

woensdag 1 januari 2020 om 03:03, Anoniem, TILBURG

"Goede service en duidelijke website"

woensdag 1 januari 2020 om 01:57, Anoniem, ROSMALEN

". "

woensdag 1 januari 2020 om 00:08, Anoniem, AMSTERDAM

"Daarom."

dinsdag 31 december 2019 om 23:57, Meneer Cheret, DORDRECHT

"Goed"

dinsdag 31 december 2019 om 23:55, Anoniem, HETEREN

"TOP SERVICE"

dinsdag 31 december 2019 om 23:51, Meneer Bakir, ENSCHEDE

"Lekker makkelijk vergelijken."

dinsdag 31 december 2019 om 23:50, Meneer Wijs, BARENDRECHT

"Duidelijk"

dinsdag 31 december 2019 om 23:46, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Klantvriendelijk en probleem oplossend."

dinsdag 31 december 2019 om 23:44, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Vlotte inschrijving..top!"

dinsdag 31 december 2019 om 23:41, Anoniem, EERBEEK

"Simpel, overzichtelijk, duidelijk, snel geregeld en met voordeel. :) "

dinsdag 31 december 2019 om 23:40, Anoniem, ARNHEM

"Prima en goede hulpvragen "

dinsdag 31 december 2019 om 23:39, Anoniem, WAALRE

"TOP"

dinsdag 31 december 2019 om 23:34, Anoniem, AMSTERDAM
Er zijn 118035 reacties over zorgverzekeringen.

Zorgverzekering vergelijken

logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

Sinds 2015 heeft Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2020 bij Independer