Zorgverzekering vergelijken + afsluiten bij Independer: ervaringen van duizenden klanten

We zijn trots op de vele klanten die bij ons hun zorgverzekering vergelijken en afsluiten! Veel klanten laten ons weten dat ze veel geld konden besparen en een goedkope zorgverzekering hebben gevonden met vaak een betere dekking. Ook zijn ze vaak tevreden over onze website en hulp van de klantenservice. Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een zorgverzekering 2018 afsloten via Independer.

"Duidelijk!"

maandag 21 mei 2018 om 20:45, Mevr. A. El Hammouti, AMSTERDAM

"Het ging heel soepel daar hou ik van "

maandag 21 mei 2018 om 14:19, Dhr. I.L.Y.A.S. Bayram, EINDHOVEN

"duidelijk en overzichtelijk"

maandag 21 mei 2018 om 13:16, Dhr. C.A.S. Boom, AUSTERLITZ

"Geweldige site"

maandag 21 mei 2018 om 01:07, Dhr. C.S. Verweg, 'S-GRAVENHAGE

"Goed prima"

zondag 20 mei 2018 om 14:00, Anoniem, AMSTERDAM

"werkt prima en heel duidelijk "

zondag 20 mei 2018 om 09:50, Mevr. R.H.J. Dalhuisen, EINDHOVEN

"That was easy"

vrijdag 18 mei 2018 om 21:55, Dhr. A. Chahianchi, 'S-GRAVENHAGE

"Ik ben zeer tevereden"

vrijdag 18 mei 2018 om 19:28, Mevr. O. Hadi, MAASSLUIS

"Snel en makkelijk! "

vrijdag 18 mei 2018 om 12:57, Dhr. M. .K. Lapot, DELFT

"Goede ondersteuning en heel duidelijk begeleiding online"

vrijdag 18 mei 2018 om 11:31, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer gebruiks vriendelijk"

donderdag 17 mei 2018 om 21:42, Dhr. M. .J. Ossebaar, DE RIJP

"Duidelijk toch!"

donderdag 17 mei 2018 om 21:32, Mevr. M.S. Zorlular, ROTTERDAM

"Duidelijk en makkelijke stappenplan"

donderdag 17 mei 2018 om 17:07, Dhr. A. Mutabazi, ARNHEM

"GOED GEREGELELD "

donderdag 17 mei 2018 om 09:37, Dhr. M. Timoszek, KREILEROORD

"Omdat ik zeer tevreden ben maar het kan altijf beter :)"

woensdag 16 mei 2018 om 21:32, Dhr. B. .M. Savur, PURMEREND

"Mooi "

woensdag 16 mei 2018 om 02:51, Anoniem, ROTTERDAM

"Via independer verzekerd! Ik kreeg: Tandongevallen-verzekering gratis en Claimhulp bij Letselschade gratis!!! Daarbij kreeg ik ook nog extra korting omdat ik via Independer ben verzekerd! Top service!!!!! "

dinsdag 15 mei 2018 om 21:43, Anoniem, ALBLASSERDAM

"Tevreden"

dinsdag 15 mei 2018 om 19:56, Anoniem, TJERKGAAST

"overzichtelijk duidelijk en erg handig"

dinsdag 15 mei 2018 om 15:54, Anoniem, OLST

"vind het onhandig dat je je postcode niet meer kan veranderen als er verkeerd is ingevuld"

dinsdag 15 mei 2018 om 13:25, Anoniem, AMSTERDAM

"Ik ben goed geholpen met duidelijke uitleg."

dinsdag 15 mei 2018 om 12:33, Mevr. R.J.B. Prinssen, HILVERSUM

"satisfied"

dinsdag 15 mei 2018 om 12:01, Dhr. R. Raturi, UTRECHT

"super geregeld"

dinsdag 15 mei 2018 om 10:25, Dhr. E. Mellani, AMSTERDAM

"ik ben een tijd uit nederland geweest, en wist niet goed meer hoe de regels en alles is. heb telefonisch contact gehad met Independer en ben zeer goed geholpen en heb veel tips en info gekregen over wat mijn mogelijkheden waren. "

dinsdag 15 mei 2018 om 10:23, Dhr. J.F. Toyos, VOORBURG

"Overzichtelijk en duidelijk!"

maandag 14 mei 2018 om 22:34, Anoniem, BARNEVELD

"Zeer goed "

maandag 14 mei 2018 om 21:03, Dhr. R. Schellekens, OSS

"Snel geregeld"

maandag 14 mei 2018 om 18:14, Anoniem, HORST

"perfeckt"

maandag 14 mei 2018 om 17:13, Dhr. M. Sarkezi, OLDENZAAL

"Gratis producten"

maandag 14 mei 2018 om 16:16, Dhr. P. Rostam, 'S-GRAVENHAGE

"cause i love stars****"

maandag 14 mei 2018 om 14:52, Mevr. C. Medeiros, AMSTERDAM

"I understand this is a Dutch insurance provider, but it would be nice for there to be an English option, as I'm sure there are plenty of expats and students who opt to purchase Dutch public healthcare."

maandag 14 mei 2018 om 14:22, Anoniem, AMSTERDAM

"Over het algemeen de laagste prijs kunnen vinden en goed kunnen vergelijken"

maandag 14 mei 2018 om 13:55, Anoniem, BINGELRADE

"Prima site, eenvoudig en duidelijk"

maandag 14 mei 2018 om 13:48, Dhr. G. Van de Meeberg, VLISSINGEN

"Overzichtelijk, duidelijk en snel af te sluiten zorgverzekering"

maandag 14 mei 2018 om 13:22, Anoniem, UTRECHT

"Could be a English version! "

zondag 13 mei 2018 om 22:36, Mevr. K.E.L.E.N. Scherer Giacomini, 'S-GRAVENHAGE

"duidelijk en overzichtelijk"

zondag 13 mei 2018 om 21:10, Anoniem, EINDHOVEN

"Top klantenservice!"

zondag 13 mei 2018 om 10:50, Dhr. H.W. Peters, ROTTERDAM

"De site was duidelijk en makkelijk in te vullen en snel geregeld."

zaterdag 12 mei 2018 om 22:06, Anoniem, AMERSFOORT

"heel duidelijk.je krijgt er een extra tandongeluk pakket bij"

zaterdag 12 mei 2018 om 16:51, Mevr. Y. de Boer, WORMER

"Goed"

vrijdag 11 mei 2018 om 21:20, Dhr. M.O.H.A.M.M.A.D. .A.Y.M.A.N. Alhomsi, OOSTERBEEK

"Geweldige site"

vrijdag 11 mei 2018 om 18:49, Mevr. A.E.P. Evangelista, 'S-GRAVENHAGE

"overzichtelijk,duidelijk en snel voor elkaar "

vrijdag 11 mei 2018 om 14:00, Dhr. M.P. Domagalski, HOORN NH

"Overzichtelijk, duidelijk, snel geholpen"

vrijdag 11 mei 2018 om 11:22, Mevr. A. van de Water, ALMERE

"gratis tandongevallen verzekering"

woensdag 9 mei 2018 om 17:29, Anoniem, HENGELO OV

"Goed"

woensdag 9 mei 2018 om 15:38, Dhr. G. Adamczyk, BOVENKARSPEL

"Goede vergelijking zorgverzekeraars en duidelijke uitleg wat voor soort verzekeringen er zijn!"

woensdag 9 mei 2018 om 13:22, Anoniem, SITTARD

"every things for was really great and informative as I came from abroad "

woensdag 9 mei 2018 om 13:18, Anoniem, UTRECHT

"very good and easy to use. very useful information "

woensdag 9 mei 2018 om 09:55, Mevr. L. Cohen Harounoff, AMSTERDAM

"Goede vergelijkingssite. Ook goed dat ze gratis een tandongevallen verzekering geven bij een zorgverzekering en een claimhulp. Makkelijk in gebruik."

woensdag 9 mei 2018 om 05:58, Anoniem, IJSSELSTEIN UT

"Van goede service genoten "

dinsdag 8 mei 2018 om 16:37, Anoniem, PIJNACKER

"Prima geholpen door klantenservice. Makkelijk af te sluiten, is echt zo gedaan!"

dinsdag 8 mei 2018 om 10:06, Anoniem, GRUBBENVORST

"Easy to follow"

dinsdag 8 mei 2018 om 00:18, Dhr. M.S. Massimo Susini, AMSTERDAM

"Easy to work "

maandag 7 mei 2018 om 20:43, Dhr. R. .F. Neto, AMSTERDAM

"very efficient and simple "

maandag 7 mei 2018 om 10:14, Dhr. R.M. de Freitas, AMSTERDAM

"Goed gedan"

maandag 7 mei 2018 om 01:21, Dhr. D. Polec, Rotterdam

"Good comparison tool, Step by step guidance"

zondag 6 mei 2018 om 23:39, Dhr. V. Mani, AMSTELVEEN

"top geregeld"

zondag 6 mei 2018 om 17:38, Dhr. J.J.M. Schepers, DOESBURG

"goede info"

zondag 6 mei 2018 om 11:55, Dhr. S.A.L.L.M. Firing, ZOETERMEER

"Omdat alles soepel verliep en de hulp bij het tot stand brengen van de polis"

zondag 6 mei 2018 om 10:35, Dhr. E. van Seggelen, LEIDEN

"handig en overzichtelijk "

zaterdag 5 mei 2018 om 13:15, Dhr. J. de Mooij, GOUDA

"Very good company is the best !"

zaterdag 5 mei 2018 om 13:08, Anoniem, SPRANG-CAPELLE

"Toppie"

vrijdag 4 mei 2018 om 19:38, Dhr. B.E.W.M. Nijs, AERDENHOUT

"Het ging makkelijk, en zonder onzekerheid heb ik alles in kunnen vullen. Vriendelijk bedankt"

vrijdag 4 mei 2018 om 13:27, Mevr. P. Kinga Andrzejewska, TIEL

"Snele"

vrijdag 4 mei 2018 om 13:07, Mevr. J.O.A.N.N.A. Pluska, Goch

"zo'n duidelijke site!"

vrijdag 4 mei 2018 om 12:45, Anoniem, PIJNACKER

"alles is goed"

vrijdag 4 mei 2018 om 09:48, Dhr. Szymkowski, HELLOUW

"makkelijk online"

donderdag 3 mei 2018 om 21:31, Dhr. B. Venner, DEURNE

"Goed advies"

donderdag 3 mei 2018 om 20:25, Anoniem, ROTTERDAM

"Snelle en makkelijke dienstverlening."

donderdag 3 mei 2018 om 16:15, Dhr. F.P. van Koppen, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Kort maar krachtig๐Ÿ‘"

donderdag 3 mei 2018 om 09:52, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Super"

woensdag 2 mei 2018 om 19:43, Dhr. D. Skubisz, Bedburg Hau

"Why not?"

woensdag 2 mei 2018 om 18:41, Dhr. A. Fernandez Muyor, DEN DUNGEN

"snel overzicht om tot een goede keuze te komen."

woensdag 2 mei 2018 om 17:42, Anoniem, VEENENDAAL

"overzichtelijk, snel en makkelijk!"

woensdag 2 mei 2018 om 17:37, Dhr. S. Mellema, EINDHOVEN

"super"

woensdag 2 mei 2018 om 16:09, Dhr. E. Ndreca, AMSTERDAM

"."

woensdag 2 mei 2018 om 08:32, Dhr. M. Oulad Youssef, KUDELSTAART

"makkelijk"

dinsdag 1 mei 2018 om 21:32, Dhr. C.F.J. de Louw, DEURNE

"Snel en eenvoudig "

dinsdag 1 mei 2018 om 21:01, Dhr. L.J.M. van Kempen, Heinsberg

"Het is zeer makkelijk. Bedankt Independer.nl !!"

dinsdag 1 mei 2018 om 18:20, Dhr. E. Atilmaz, SCHIEDAM

"Wouter heeft me goed en deskundig geholpen bij het afsluiten van mijn ziektekosten verzekering. "

dinsdag 1 mei 2018 om 17:19, Dhr. Jacobs, AMSTERDAM

"Snel en makkelijk "

dinsdag 1 mei 2018 om 12:42, Dhr. A. Gouzine, AMSTERDAM

"gemakkelijk in te vullen "

dinsdag 1 mei 2018 om 12:17, Mevr. N.J.M.R. Bittner, BERG EN TERBLIJT

"Cuz helpdesk was helpfull"

maandag 30 april 2018 om 19:56, Anoniem, GEES

"Omdat er is voordelig ben ik blij er mee"

maandag 30 april 2018 om 11:50, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Ben benieuwd.invullen e.d gaat allemaal vrij snel en simpel,alleen of het allemaal doorgezet word is nog maar de vraag."

maandag 30 april 2018 om 09:02, Dhr. M. Saratli, ZAANDAM

"I've been struggling to understand the Dutch health system since I moved here from the UK; your 'help me choose' function was really great at helping me pick the additional insurance I need. Also great that there's free cover for accidental dental! "

zondag 29 april 2018 om 17:46, Anoniem, AMSTERDAM

"Ik weet niet"

zondag 29 april 2018 om 16:25, Mevr. D. Punniyamoorththy, ALKMAAR

"Suc6 Independer "

zondag 29 april 2018 om 07:38, Anoniem, AMSTERDAM

"FAST AND GOOD COMAPARISON! "

zaterdag 28 april 2018 om 23:23, Anoniem, AMSTERDAM

"satisfied"

zaterdag 28 april 2018 om 23:00, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"Goed"

zaterdag 28 april 2018 om 19:27, Mevr. I.S. Irene Sarmiento Sánchez, TEGELEN

"Goode"

zaterdag 28 april 2018 om 19:15, Dhr. D.A. Guillin Jiménez, TEGELEN

"Overzichtelijk en snel geregeld."

zaterdag 28 april 2018 om 17:17, Anoniem, AMERSFOORT

"Snel en gemakkelijk geregeld!"

zaterdag 28 april 2018 om 11:34, Dhr. Y.S. Huang, ROTTERDAM

"zeer tevreden. Goede deskundigheid bij telefonisch contact "

zaterdag 28 april 2018 om 11:09, Dhr. C. Conrads, MAASTRICHT

"goed overzichtelijk, niet te veel informatie, niet te weinig"

vrijdag 27 april 2018 om 22:43, Anoniem, ZOETERMEER

"snelle service"

vrijdag 27 april 2018 om 17:38, Anoniem, VEENHUIZEN

"handig en goede service"

vrijdag 27 april 2018 om 16:20, Dhr. M. Dalmaijer, TILBURG

"Makkelijk afsluiten"

donderdag 26 april 2018 om 15:26, Dhr. A. Yuseinov, NIEUWEGEIN

"snel en overzichtelijk!!!"

donderdag 26 april 2018 om 14:40, Mevr. A. Raap, IJMUIDEN

"makkelijk en snel"

woensdag 25 april 2018 om 19:25, Anoniem, BLEISWIJK

"Zeer duidelijk allemaal!"

woensdag 25 april 2018 om 18:46, Mevr. R. van Opstal, ZEVENBERGEN

"Goed, vakkundig, bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snelle service"

woensdag 25 april 2018 om 12:29, Dhr. R.E. Revales, AMSTELVEEN

"omdat ik ben eght tevreden"

woensdag 25 april 2018 om 12:14, Dhr. M. Kasem, LEIDEN

"Makkelijk, overzichtelijk en geen gedoe. Top!"

woensdag 25 april 2018 om 10:27, Mevr. J.C. BLEILEVEN, BREDA

"Nice"

dinsdag 24 april 2018 om 19:46, Anoniem, ALBLASSERDAM

"Snel en goedkoop"

dinsdag 24 april 2018 om 15:42, Anoniem, HORST

"ben nog niet bekend met independer, dus eerst kijken hoe het werkt, ben dus neutraal"

dinsdag 24 april 2018 om 11:30, Anoniem, AMSTERDAM

"makkelijk, goed en overzichtelijk"

dinsdag 24 april 2018 om 11:17, Dhr. A.J.M. Smits, GOIRLE

"Geen problemen tot nu toe. Lekker makkelijk en overzichtelijk om verzekering te vinden en afsluiten. "

dinsdag 24 april 2018 om 10:20, Anoniem, KESSEL LB

"Werd vriendelijk en uitstekend geholpen toen ik belde met een vraag."

dinsdag 24 april 2018 om 08:44, Dhr. X.A. Pijnappel, CULEMBORG

"Snel en makkelijk voor elkaar! "

dinsdag 24 april 2018 om 00:44, Dhr. P. van Veen, DEN HELDER

"Super tevreden met alle informatie. Top website!!"

maandag 23 april 2018 om 23:46, Dhr. S. .J. Hook, ROTTERDAM

"Good medium to compare different insurances. English is missing"

maandag 23 april 2018 om 20:47, Dhr. F. Ghasemi, ROTTERDAM

"Mogelijk te regelen"

maandag 23 april 2018 om 20:23, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Good Guidance "

maandag 23 april 2018 om 11:33, Dhr. D.K. Kavindapadi Selvaraj, HOOFDDORP

"lekker vlot goed te vergelijken"

zondag 22 april 2018 om 22:54, Anoniem, UDEN

"Gewoon omdat het zo voelt"

zondag 22 april 2018 om 14:33, Anoniem, UTRECHT

"Goede hulp - Overzichtelijk"

zaterdag 21 april 2018 om 13:12, Anoniem, ROTTERDAM

"Heel goed"

zaterdag 21 april 2018 om 11:43, Mevr. I.A. Andor, AMSTERDAM

"Ease of use of the website and the help Lena provided via Whatsapp when my Nederland let me down on one issue."

zaterdag 21 april 2018 om 10:48, Dhr. M.C. Stander, AMERSFOORT

"Ik vond het filmpje wel grappig"

vrijdag 20 april 2018 om 17:59, Dhr. C. Nasserie, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Vergelijken erg handig, afsluiten makkelijk en extra tandverzekering."

donderdag 19 april 2018 om 20:33, Dhr. C.G. Janse, ZOETERMEER

"good!"

donderdag 19 april 2018 om 16:00, Anoniem, AMSTERDAM

"werkt makkelijk en is goed te begrijpen"

donderdag 19 april 2018 om 14:43, Anoniem, VOORSCHOTEN

"It was fast and cool"

donderdag 19 april 2018 om 11:24, Anoniem, AMSTELVEEN

"EVERYTHING IS REALLY UNDERSTANDABLE."

donderdag 19 april 2018 om 00:52, Mevr. N.I.N.O. Tsilatsava, AMSTERDAM

"Ik heb gebeld om aanvullende informatie te krijgen, en dat process en customerservice ws uitstekend"

woensdag 18 april 2018 om 14:47, Dhr. R.J. HULSKER, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Snel en makkelijk "

woensdag 18 april 2018 om 12:27, Dhr. N. Agrafiotis, 'S-HERTOGENBOSCH

"Eerst de kat uit de boom kijken!"

woensdag 18 april 2018 om 12:21, Mevr. G.P.R. Milton, AMSTERDAM

"De site is leesbaar en daarom gemakkelijk te gebruiken. Ik heb mezelf snel, gemakkelijk en aangenaam verzekerd."

dinsdag 17 april 2018 om 14:44, Dhr. M. .A. Kowalówka, MIJDRECHT

"Top kwaliteit"

dinsdag 17 april 2018 om 14:04, Dhr. G.J. Rijnschot, AMSTERDAM

"-"

maandag 16 april 2018 om 21:18, Anoniem, AMSTERDAM

"Goede en makkelijke service"

maandag 16 april 2018 om 20:26, Anoniem, ZEVENAAR

"Lekker transparant"

maandag 16 april 2018 om 19:19, Mevr. S.M. Iosif, ROTTERDAM

"Intuitief, simpel, snel en duidelijk."

maandag 16 april 2018 om 16:35, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Vse oste neznam"

maandag 16 april 2018 om 13:18, Mevr. R.A.D.K.A. Nikolova Emanuilova, TEGELEN

"stik goei"

maandag 16 april 2018 om 12:18, Anoniem, ETTEN-LEUR

"REALLY VERY SATISFIED"

maandag 16 april 2018 om 11:34, Dhr. R. Akbar, AMSTERDAM

"handig, werkt goed"

zondag 15 april 2018 om 16:43, Anoniem, HAARLEM

"Ik neem nu pas de verzekerig en alles lijkt mooi te gaan, maar ik ben nog niet in staat om een oordeel te geven mvg arwin"

zondag 15 april 2018 om 01:07, Anoniem, ALMERE

"Great !!:)"

zaterdag 14 april 2018 om 17:20, Mevr. K.M. Dorosz, WERNHOUT

"Super overzichtelijk"

vrijdag 13 april 2018 om 17:13, Mevr. F.L. Blom, ENSCHEDE

"makkelijk, snel en een leuk extraatje. Aanrader!"

vrijdag 13 april 2018 om 16:30, Dhr. S. Traanman, ZUTPHEN

"Duidelijke taal"

vrijdag 13 april 2018 om 12:23, Dhr. C.J.E. Ploum, KERKRADE

"It is so easy to choose and compare the options available. "

vrijdag 13 april 2018 om 09:30, Dhr. G.V.S. Sudheer, EINDHOVEN

"Geweldige service "

donderdag 12 april 2018 om 22:38, Anoniem, HILVERSUM

"fijne service en heel knap dat ze nog een kleinere prijs kunnen geven al delta loyd zelf "

donderdag 12 april 2018 om 17:39, Dhr. K. van Duijn, SINT-ANNALAND

"snel overzichtelijk eenvoudig"

donderdag 12 april 2018 om 13:55, Anoniem, OMMEN

"Alles ging goed"

donderdag 12 april 2018 om 13:18, Mevr. R.M. Chedi, DELFGAUW

"makkelijk, behulpzaam"

woensdag 11 april 2018 om 21:44, Anoniem, ALMERE

"Alles ok"

woensdag 11 april 2018 om 18:23, Dhr. K. Zysiak, 'S-GRAVENHAGE

"Makkelijk en snel"

woensdag 11 april 2018 om 16:37, Dhr. J. Rademaker, LEKKERKERK

"Goed geregeld!"

woensdag 11 april 2018 om 15:57, Dhr. M. Boulakhrif, ROTTERDAM

"10"

woensdag 11 april 2018 om 15:24, Mevr. D. Ali, ALMERE

"duidelijk, snel, efficient"

woensdag 11 april 2018 om 10:39, Anoniem, OOSTKAPELLE

"Makkelijk, snel en duidelijk. Goed overzichtelijk. Met een aantal klikken verzekerd van een goede verzekering op maat!"

woensdag 11 april 2018 om 10:15, Anoniem, ELST GLD

"Snel geregeld"

woensdag 11 april 2018 om 10:13, Mevr. A.E. Coronado, ROTTERDAM

"Zeer goede ervaring!"

dinsdag 10 april 2018 om 21:58, Mevr. M.E. James, AMSTERDAM

"overzichtelijke en duidelijke informatie."

dinsdag 10 april 2018 om 21:37, Anoniem, VENLO

"Werkt goed"

dinsdag 10 april 2018 om 11:24, Anoniem, VALKENSWAARD

"Hallo, ik heb net de Onafhankelijke verzekeringspolis ingehuurd. Moet ik naar de dokter gaan, wat moet ik dan laten zien? Stuur je een kaart? Bedankt"

dinsdag 10 april 2018 om 10:04, Dhr. C.S.A. CARLOS SANCHEZ, VENLO

"Zeer gebruiksvriendelijke website met heldere keuzehulp!"

maandag 9 april 2018 om 21:56, Anoniem, STEENWIJK

"great"

maandag 9 april 2018 om 20:02, Mevr. J. Fagan, ZAANDAM

"snel en makkelijk"

maandag 9 april 2018 om 19:03, Anoniem, OTTERSUM

"Snel makkelijk en de beste premie"

maandag 9 april 2018 om 16:52, Dhr. T.P.D. Vredegoor, ZEDDAM

"snel "

maandag 9 april 2018 om 13:09, Dhr. A. Yossef, HARDERWIJK

"lekker vlot en overzichtelijk "

maandag 9 april 2018 om 12:53, Dhr. T. Pool, SNEEK

"Want veel te lang te regereln."

zondag 8 april 2018 om 22:38, Dhr. N. Kemeny, Oisterwijk

"Heel duidelijk, doorzichtig en overzichtelijk. Vriendelijke begeleiding, ook heel gemakkelijk om af te sluiten. vanaf volledig onbekend met de Nederlandse zorgverzekering tot voldoende expertise en het ondertekenen via internet 30min. "

zondag 8 april 2018 om 16:18, Dhr. T.A.M. Van de Sande, AMSTERDAM

"Makkelijk vergelijken en goede extra service (tandongevallen)"

zondag 8 april 2018 om 14:31, Dhr. M.S. Smit, AMSTERDAM

"Because always was fast the answer."

zondag 8 april 2018 om 13:57, Dhr. A. .G. Akos Gusztafik, DONKERBROEK

"easy"

zondag 8 april 2018 om 10:10, Mevr. J.E.N.N.I.F.E.R. Marie Hay, UTRECHT

"Handig om verzekeringen onderling te kunnen vergelijken en gelijk afsluiten"

zaterdag 7 april 2018 om 18:55, Mevr. E.W. van der Zee, HAREN GN

"Gemakelijk en overzichtelijk "

vrijdag 6 april 2018 om 23:05, Anoniem, SITTARD

"duidelijke site"

vrijdag 6 april 2018 om 16:23, Anoniem, RENSWOUDE

"b"

donderdag 5 april 2018 om 20:25, Anoniem, GRONINGEN

"super makelijk"

donderdag 5 april 2018 om 14:46, Dhr. B. Ashimov, ROOSENDAAL

"Great service."

donderdag 5 april 2018 om 12:52, Dhr. D.A. Alpizar, AMSTERDAM

"Ik vondt het erg simpel en goed en snel getegeld"

donderdag 5 april 2018 om 10:07, Dhr. R.A. Moret, Eindhoven

"in 10 minuten geregeld, duidelijke informatie, geen fratsen of bangmakerij. Gratis tand-ongevallen verzekering."

woensdag 4 april 2018 om 22:56, Anoniem, AMSTERDAM

"Ik WilWil "

woensdag 4 april 2018 om 17:56, Dhr. G. G. S Siagas, UTRECHT

"Overzichtelijke site. Werkt prettig!"

woensdag 4 april 2018 om 17:15, Anoniem, AALSMEER

"lijk me goeie maar geld het voor huisarts ook?"

woensdag 4 april 2018 om 16:15, Dhr. J. J.J Haseth, ROTTERDAM

"goed"

woensdag 4 april 2018 om 13:06, Anoniem, RODEN

"Makkelijk, betrouwbaar en overzichtelijk"

woensdag 4 april 2018 om 07:22, Mevr. M.S.A. Rodenburg, LEIDERDORP

"Simpel en duidelijk "

dinsdag 3 april 2018 om 20:49, Dhr. B.S.L. Muller, 'S-GRAVENHAGE

"Alles was erg duidelijk"

dinsdag 3 april 2018 om 17:08, Anoniem, ELSHOUT

"Makkelijk te regelen en vriendelijk en behulpzaam een aan de telefoon!"

dinsdag 3 april 2018 om 16:39, Anoniem, VLAARDINGEN

"kkhgjgj"

dinsdag 3 april 2018 om 12:08, Anoniem, LELYSTAD

"Ik goed geholpen ben "

maandag 2 april 2018 om 21:53, Dhr. N.N. Margaritha, 'S-GRAVENHAGE

"Ging vlot en makkelijk"

maandag 2 april 2018 om 18:13, Dhr. M. van Welij, 'S-HEERENBERG

"Goede site"

maandag 2 april 2018 om 17:54, Dhr. R. .G. Kooistra, FRANEKER

"Heel goed"

zondag 1 april 2018 om 20:50, Dhr. R.A.J. Holthuijsen, GOUDA

"top"

zondag 1 april 2018 om 16:59, Dhr. C. Safranti, BERGEN OP ZOOM

"Because I have to do this."

zondag 1 april 2018 om 13:15, Dhr. K. Karam AL HAJ NAIMA, ROSSUM GLD

"easy and fast"

zaterdag 31 maart 2018 om 23:03, Dhr. M. Moayedfar, 'S-GRAVENHAGE

"Goede telefonische hulp gekregen toen het even onduidelijk was waarom we niet direct de polis af konden sluiten. Bleek dat het vanuit het buitenland niet mogelijk is met een mobiele verbinding. Toen dat eenmaal duidelijk was, was het snel opgelost!"

zaterdag 31 maart 2018 om 17:06, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Inschrijving ging lekker vlot,๐Ÿ˜€nu de rest nog."

zaterdag 31 maart 2018 om 11:42, Dhr. A.C.W. Versteeg, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"prima! snel en duidelijk"

zaterdag 31 maart 2018 om 11:15, Anoniem, ALMERE

"Het verliep allemaal helemaal soepel"

vrijdag 30 maart 2018 om 23:16, Anoniem, HELMOND

"Ging erg makkelijk"

donderdag 29 maart 2018 om 21:10, Mevr. N. Turan, AMSTERDAM

"overzichtelijk en duidelijk"

donderdag 29 maart 2018 om 20:22, Mevr. B. Kuipers, HEEMSTEDE

"Goed en snel geregeld!"

donderdag 29 maart 2018 om 16:11, Mevr. D. Dam Wichers, WIERDEN

"Ben vele jaren weggeweest uit Nederland, zo heb je in Spanje ook een vergelijker, Rastreador, is ong. als Independer. Is goed om op vrijwillige basis te kunnen vergelijken."

donderdag 29 maart 2018 om 14:25, Mevr. E.J. Bennenbroek, DEURNE

"Super duidelijke vergelijkingshulp"

donderdag 29 maart 2018 om 13:34, Dhr. W.E. Odendaal, NIJEVEEN

"netjes te regelen"

donderdag 29 maart 2018 om 11:29, Anoniem, PURMEREND

"erg makkelijk om zo als goed te kunnen vergelijken..... "

donderdag 29 maart 2018 om 09:07, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"omdat ik gratis dingen bij krijg"

woensdag 28 maart 2018 om 22:24, Dhr. M.M.A. Adnan, HEERHUGOWAARD

"****"

woensdag 28 maart 2018 om 16:31, Mevr. L. Al Shawawrah, 'S-GRAVENHAGE

"Was good "

woensdag 28 maart 2018 om 09:40, Anoniem, BEST

"Overzichtelijk"

dinsdag 27 maart 2018 om 22:37, Mevr. S.C.F. van der Velde, NOORDWIJKERHOUT

"Een duidelijke site "

dinsdag 27 maart 2018 om 21:26, Dhr. A. Van Deuveren, AMERSFOORT

"Prima en snel"

dinsdag 27 maart 2018 om 15:35, Anoniem, TILBURG

"Ik heb geen verzekering"

dinsdag 27 maart 2018 om 11:45, Mevr. R. Csiki, VLISSINGEN

"Zeer duidelijke site!"

maandag 26 maart 2018 om 20:14, Anoniem, SOMEREN

"Super snel en makkelijk!"

maandag 26 maart 2018 om 17:10, Anoniem, HOOGEVEEN

"Hele goede telefonische klantenservice"

maandag 26 maart 2018 om 14:39, Anoniem, DINTELOORD

"Heel goed geholpen door de klantenservice"

maandag 26 maart 2018 om 14:33, Anoniem, DINTELOORD

"Eenvoudige manier van aanmelden"

maandag 26 maart 2018 om 12:02, Dhr. J.J.W.J. Veldkamp, HARLINGEN

"Goede service"

maandag 26 maart 2018 om 11:40, Dhr. K. Schadenberg, WASSENAAR

"snel duidelijk eenvoudig"

maandag 26 maart 2018 om 10:10, Dhr. P. Cornelissen, NIEUWKOOP

"ik ben zeer tevreden"

zondag 25 maart 2018 om 20:44, Dhr. P. Kono, TILBURG

"Prima overzicht"

zondag 25 maart 2018 om 20:00, Mevr. B. van Bergen, EINDHOVEN

"makkelijk vergelijken en afsluiten"

zondag 25 maart 2018 om 18:02, Anoniem, BEDUM

"Makkelijk in gebruik"

zondag 25 maart 2018 om 12:58, Anoniem, SELLINGEN

"Omdat de manier van invullen en de duidelijkheid als prettig ervaren worden, Groetjes van Ruben van Engelen."

zaterdag 24 maart 2018 om 21:57, Anoniem, SITTARD

"Snel geregeld"

zaterdag 24 maart 2018 om 20:22, Dhr. L.M. de Smit, HAARLEM

"Overzichtelijk, makkelijk en heel snel. Echt een aanrader !"

zaterdag 24 maart 2018 om 11:45, Anoniem, AMSTERDAM

"The best"

vrijdag 23 maart 2018 om 23:46, Dhr. J.C. Martis, ANNA PAULOWNA

"Snel en overzichtelijk"

vrijdag 23 maart 2018 om 19:47, Anoniem, ALMERE

"overzichterlijke site dus alles makkelijk te vinden"

vrijdag 23 maart 2018 om 19:26, Anoniem, VELP GLD

"goed"

vrijdag 23 maart 2018 om 16:25, Anoniem, EINDHOVEN

"toppp "

vrijdag 23 maart 2018 om 11:59, Dhr. D.I.M.I.T.R.I.O.S. Tzakos, DELFT

"Good"

vrijdag 23 maart 2018 om 11:39, Mevr. M.W. Cintia Szanto, EINDHOVEN

"Because its easY and good"

vrijdag 23 maart 2018 om 11:19, Dhr. H.R. Szemir Csaba Szukkeri, EINDHOVEN

"Very easy to use, helpful etc..."

donderdag 22 maart 2018 om 20:49, Dhr. E.J. Sousa Munnik, ROTTERDAM

"goede voorlichting"

donderdag 22 maart 2018 om 17:37, Anoniem, ZEEWOLDE

"Makkelijk snel en goed "

donderdag 22 maart 2018 om 17:04, Dhr. M. .A. Dingemanse, 'S-GRAVENHAGE

"Because it is easy to use this site and result is satisfactory "

donderdag 22 maart 2018 om 16:06, Mevr. M. Couto Carvalho, ROTTERDAM

"goed en snel geregeld"

donderdag 22 maart 2018 om 15:41, Mevr. I. Blazic, Den Haag

"Great service!"

donderdag 22 maart 2018 om 13:38, Dhr. D.R. DE BRUIN, 'S-GRAVENHAGE

"Ik ben blij mee"

donderdag 22 maart 2018 om 10:51, Mevr. A. Ahmedova, AMSTERDAM

"ik wil graag zorgverzekren aan vragen"

donderdag 22 maart 2018 om 00:34, Mevr. M.U.N.A. Mohamed abakar, ROTTERDAM

"....."

woensdag 21 maart 2018 om 14:52, Dhr. P. Stephen, AMSTERDAM

"Ik lekker"

woensdag 21 maart 2018 om 13:53, Mevr. E.V.I.J.A. Kanapacka, FIJNAART

"Complete service with clear information, good tips provided and fair prices."

dinsdag 20 maart 2018 om 19:39, Dhr. S.H. Moura, AMSTERDAM

"ik werd er netjes en volledig geholpen"

maandag 19 maart 2018 om 19:59, Mevr. K.M.J.E. VINK, BENEDEN-LEEUWEN

"Alles was duidelijk en snel."

maandag 19 maart 2018 om 18:58, Dhr. H. Castermans, MAASTRICHT

"I find it easy to fell in the information "

maandag 19 maart 2018 om 18:31, Dhr. O. ODUS, SCHIEDAM

"Medewerker telefoondienst"

maandag 19 maart 2018 om 17:15, Mevr. N. Kupreyeva, UTRECHT

":)"

maandag 19 maart 2018 om 15:07, Anoniem, Kรถln

"Alles spreek voor zicht. Was duidelijk ."

maandag 19 maart 2018 om 14:21, Dhr. R.R. Huisden, HOORN NH

"Vijf sterren kan ik helaas nog niet geven. Niet eerder dan de zaak 100% geregeld is."

maandag 19 maart 2018 om 13:59, Dhr. W. Paap, SIDDEBUREN

"Vlot, duidelijk en voordelig"

zondag 18 maart 2018 om 15:29, Anoniem, SNEEK

"Erg handig"

zondag 18 maart 2018 om 13:01, Mevr. C.M. Scheringa, MIDDENBEEMSTER

"Goed en overzichtelijk"

zondag 18 maart 2018 om 11:26, Anoniem, DREMPT

"Snel en duidelijk af kunnen sluiten!"

zaterdag 17 maart 2018 om 19:21, Anoniem, EDE GLD

"yeah!"

zaterdag 17 maart 2018 om 18:03, Anoniem, ASSEN

"Zeer goed"

zaterdag 17 maart 2018 om 15:23, Dhr. H.J. Shaban, Hilversum

"omdat alles overzichtelijk was."

zaterdag 17 maart 2018 om 14:07, Anoniem, SOMEREN

"Het is erg makkelijk om het te regelen en kan gelijk weer door met mijn zorg toeslag. Bedankt"

zaterdag 17 maart 2018 om 13:47, Dhr. S.L.J. Wispelweij, DOORN

"Was makkelijk vergelijken en afsluiten"

vrijdag 16 maart 2018 om 22:16, Mevr. S.L. Wittenberg, ROTTERDAM

"Alles ging eigenlijk van een leien dakje."

vrijdag 16 maart 2018 om 15:19, Anoniem, RIJSBERGEN

"Snel makkelijk en duidelijk "

vrijdag 16 maart 2018 om 08:06, Dhr. R.A. Pardo, SPIJKENISSE

"Makkelijk en goed advies"

vrijdag 16 maart 2018 om 02:17, Mevr. D.A.F.J.E. Bouwer, BEST

"Quick and satisfying"

donderdag 15 maart 2018 om 20:26, Dhr. R.R. Ostrowski, ZAANDAM

"Makelijk en easy"

donderdag 15 maart 2018 om 17:56, Dhr. A. Rezay, ZOETERMEER

"Heel nette snelle service binnen paar minuten verzekering geregeld!"

donderdag 15 maart 2018 om 10:20, Dhr. D. Maes, Brugge

"prima uitleg"

donderdag 15 maart 2018 om 08:31, Anoniem, NEEDE

"niets op aan te merken, prima site en service"

woensdag 14 maart 2018 om 21:52, Dhr. J. ten Hoor, EMMEN

"goed advise, ik betaal alleen voor wat k echt nodig heb "

woensdag 14 maart 2018 om 16:56, Anoniem, HILVERSUM

"gebruiksvriendelijk"

dinsdag 13 maart 2018 om 22:45, Mevr. K. Branderhorst, WAALWIJK

"Leuk filmpje"

dinsdag 13 maart 2018 om 21:24, Dhr. R.R. Wijnhold, KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

"duidelijke info om te kiezen in de wirwar van verzekeringen, mooi zo!"

dinsdag 13 maart 2018 om 20:07, Dhr. M.C.M. Werner, BUREN GLD

"Fijn om met hulp individueel passende verzekeringen te kunnen uitzoeken en vergelijken."

dinsdag 13 maart 2018 om 18:45, Anoniem, ZWOLLE

"Omdat in will min leven goes is "

dinsdag 13 maart 2018 om 15:25, Mevr. L.I.Z.A. Annemarie Legito, Jongerelocket

"Aanvraagprocedure verliep zeer soepel!"

dinsdag 13 maart 2018 om 12:42, Anoniem, RHOON

"Ik ben tevreden met deze zorgverzekering omdat mensen in mijn omgeving hier ook verzekerd zijn en zij hebben mij aangeraden om ook deze verzekering aan te sluiten"

maandag 12 maart 2018 om 18:41, Dhr. M. Agzannay, 'S-GRAVENHAGE

"Snel en makkelijk "

maandag 12 maart 2018 om 17:30, Mevr. B.M.E.M. De De gooijer, DRUNEN

"Het is duidelijk, overzichtelijk en handig."

maandag 12 maart 2018 om 12:08, Anoniem, ROTTERDAM

"omdat alles netjes en duidelijk was aangegeven in stappen zodat het makkelijk en snel ging om een verzekering te kiezen"

maandag 12 maart 2018 om 11:27, Mevr. Y. Umit, KROPSWOLDE

"Goed "

zondag 11 maart 2018 om 11:06, Mevr. K. .E. Czyba, EDERVEEN

"prima"

zaterdag 10 maart 2018 om 20:00, Mevr. S. Catak goksen, ROTTERDAM

"Gewoon"

zaterdag 10 maart 2018 om 14:17, Dhr. P.R. Hof, OOSTERWOLDE FR

"Goede aanbieding en grote keuze"

zaterdag 10 maart 2018 om 12:37, Dhr. W. van der Linden, NIEUWEGEIN

"It was extremely easy to apply for health insurance, Independer explained things at every step and the site is very simple to use. "

zaterdag 10 maart 2018 om 12:12, Anoniem, ROTTERDAM

"This site has made my searching for health insurance so easy."

zaterdag 10 maart 2018 om 09:56, Anoniem, AMSTERDAM

"Omdat ik goed geholpen ben door de persoon die ik aan de telefoon kreeg."

vrijdag 9 maart 2018 om 19:22, Anoniem, PANNERDEN

"Omdat het gebruiksvriendelijk is en dat je meteen de best passende selectie te zien krijgt aan de hand van de ingevulde vragen. En dan kan je ook nog eens uitgebreid en op je gemak naar de verschillen kijken."

vrijdag 9 maart 2018 om 13:54, Mevr. J. Toet, 'S-GRAVENHAGE

"Super stronka"

vrijdag 9 maart 2018 om 09:54, Dhr. B.G. Kowalik, AMMERZODEN

"Goeie service. Duidelijke en makkelijke site en aanmelding zorgverzekering."

vrijdag 9 maart 2018 om 08:59, Anoniem, WIJHE

"MIJN OUD VERZEKEREN"

vrijdag 9 maart 2018 om 00:08, Anoniem, TILBURG

"Make it available in English"

donderdag 8 maart 2018 om 15:07, Anoniem, DIEMEN

"Alles is heel duidelijk en snel geregeld online, top !!"

donderdag 8 maart 2018 om 14:38, Mevr. L.L. van Polen, VOORBURG

"Ik vond dit een zeer goede service. Heel makkelijk en snel geregeld."

donderdag 8 maart 2018 om 00:01, Dhr. F.G. Gibbons, ROOSENDAAL

"Duidelijke informatie en om de gratis tand ongevallen verzekering"

woensdag 7 maart 2018 om 22:32, Anoniem, WAGENBERG

"Goede deals. En meteen goed geholpen toen ik ze belde"

woensdag 7 maart 2018 om 20:39, Anoniem, UTRECHT

"omdat het zeer makkelijk is en hulpzaam"

woensdag 7 maart 2018 om 18:00, Anoniem, ROTTERDAM

"good website"

woensdag 7 maart 2018 om 16:08, Mevr. M. Jurisic, 'S-GRAVENHAGE

"In verband met de aangepaste polis jaarprijs voor mij op de website en dadelijk in de mail incorrect zou staan in verband met dit jaar voor mij uit 9 maanden bestaat doordat ik volgende week 18 word. Wel snel via WhatsApp geholpen =)"

woensdag 7 maart 2018 om 15:30, Anoniem, ALMERE

"Hetgeen op de site wordt aangegeven wordt telefonisch door de betreffende verzekeringsmaatschappij bevestigd, Zilverenkruis adviseerde me zelfs via Independer af te sluiten i.v.m. de gratis tandartsongevallen dekking."

woensdag 7 maart 2018 om 10:37, Dhr. W. Spaargaren, LEEUWARDEN

"I have used the Independer before and was very impressed with their efficiency."

dinsdag 6 maart 2018 om 22:42, Anoniem, VOORBURG

"gaat lekker snel"

dinsdag 6 maart 2018 om 21:45, Dhr. J.A.S.P.E.R. van Kouwen, NIJKERK GLD

"easy"

dinsdag 6 maart 2018 om 20:51, Anoniem, NIJMEGEN

"overzichtelijk en to the point"

dinsdag 6 maart 2018 om 15:24, Anoniem, WASSENAAR

"Het gebruiksgemak was zeer aangenaamd & ik voel me perfect en vlot geholpen."

dinsdag 6 maart 2018 om 13:00, Dhr. B. Kuba, ROTTERDAM

"duidelijke en overzichtelijke website"

maandag 5 maart 2018 om 21:19, Anoniem, MARKENBINNEN

"Duidelijke site, goede informatie, eenvoudig verzekering aanvragen. "

maandag 5 maart 2018 om 20:33, Anoniem, BENNEKOM

"lekker snel en makkelijk"

maandag 5 maart 2018 om 17:49, Anoniem, NIJVERDAL

"het is super simpel geen gezeik niks!"

maandag 5 maart 2018 om 11:55, Dhr. W.M. van de Laar, GORINCHEM

"het was erg duidelijk"

zondag 4 maart 2018 om 19:40, Mevr. M.C.T. van Wanrooij, KAATSHEUVEL

"Helped me with my application by phone on a Sunday. Well-informed, polite, and helpful!"

zondag 4 maart 2018 om 13:55, Anoniem, AMSTERDAM

"omdat ik goed ben geholpen en een duidelijke site"

zondag 4 maart 2018 om 13:24, Dhr. J. van der Struif, IJMUIDEN

"want ik kon niet duidelijk zien hoe het gaat of moet als je nog geen inkomen hebt. (bv als je pas in nl bent en nog geenbaan hebt)"

zaterdag 3 maart 2018 om 19:30, Anoniem, NIJMEGEN

"Perfecte service"

zaterdag 3 maart 2018 om 18:21, Dhr. O. Ozen, AMSTERDAM

"Prima klantenservice, duidelijke site."

zaterdag 3 maart 2018 om 12:52, Mevr. L. Veldhuis, WINTERSWIJK

"Will deze verzekering "

zaterdag 3 maart 2018 om 00:16, Dhr. P.A.P.Y. Kono, TILBURG

"Goed advies, duidelijke uitleg."

vrijdag 2 maart 2018 om 15:18, Anoniem, DIEMEN

"altyd alles goed geregeld binnen no time en altyd volgens afspraak en geen lange wachttyden en je word super netjes geholpen"

vrijdag 2 maart 2018 om 14:04, Dhr. J. Niszen, DEN HELDER

"Alles is makkelijk te vinden "

vrijdag 2 maart 2018 om 10:15, Anoniem, DORDRECHT

"makkelijk fijn snel geregeld heel erg bedankt"

donderdag 1 maart 2018 om 11:00, Dhr. A.Y.H.A.N. Oguz, ROTTERDAM

"Snel gemakkelijk en overzichtelijk"

woensdag 28 februari 2018 om 17:06, Dhr. D.A. Nijhof, NIEUW-AMSTERDAM

"Gratis tandongevallen verzekering! Krijg ik hier ook een polis van?"

woensdag 28 februari 2018 om 17:06, Dhr. J.W.A. Wensveen, ZOETERWOUDE

"tevreden, bij navraag zorgdirect is er geen toestemming vooraf nodig voor ADHD medicatie terwijl jullie dat wel aangeven."

woensdag 28 februari 2018 om 15:37, Anoniem, STEENBERGEN NB

"Prima service"

woensdag 28 februari 2018 om 15:16, Dhr. M. de Graaf, AMSTERDAM

"het afsluiten van de verzekering ging lekker snel"

woensdag 28 februari 2018 om 15:15, Dhr. L.U.C. HT Boerboom, DELFT

"Alles ging wel oke, maar is niet 100% duidelijk, daar moet je voor bellen."

woensdag 28 februari 2018 om 14:43, Dhr. L.M.M. Weltens, VELDEN

"gemakkelijk en snel te gebruiken"

woensdag 28 februari 2018 om 12:27, Mevr. H. van Aken, ZUTPHEN

"Goede overzicht+ gratis extras"

woensdag 28 februari 2018 om 11:54, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"Jullie zijn de best "

dinsdag 27 februari 2018 om 22:19, Dhr. A. Senad, 'S-GRAVENHAGE

"Makkelijk en snel geregeld. Alles zeer duidelijk."

dinsdag 27 februari 2018 om 18:04, Anoniem, APPINGEDAM

"Good ser"

dinsdag 27 februari 2018 om 17:13, Mevr. L. D'Andrea, 'S-GRAVENHAGE

"Het werkt gemakkelijk en snel. "

dinsdag 27 februari 2018 om 13:48, Anoniem, ZOETERMEER

"site is zeer vriendelijk in gebruik"

maandag 26 februari 2018 om 17:45, Mevr. D.M. van den Raad, VOGELENZANG

"Duidelijke site, en ik kreeg snel en adequaat antwoord bij een telefonisch gestelde vraag."

maandag 26 februari 2018 om 17:15, Anoniem, RAALTE

"Duidelijk overzicht en goede vergelijking."

maandag 26 februari 2018 om 14:26, Anoniem, BERKEL-ENSCHOT

"Fast, easy and accurate comparison of different insurances. "

zondag 25 februari 2018 om 19:57, Anoniem, VEGHEL

"Het kan allemaal beter, maar het was goed overzichtelijk en duidelijk, Bedankt voor jullie goede hulp op je website. Kort gezegd " Vooral zo door gaan" :) Qua kosten was ik er snel uit welke verzekeraar ik zou nemen, of ik goede keuze heb gemaakt ? "

zondag 25 februari 2018 om 17:22, Dhr. H. Yanardag, ZOETERMEER

"snel mijn Z. verzekering kunnen afsluiten. mooie aanbieding, de tandartsverzekering bij ongevallen."

zondag 25 februari 2018 om 17:12, Dhr. R. Smits, TETERINGEN

"Goed"

zondag 25 februari 2018 om 10:34, Mevr. A. .R. Margarita, ENSCHEDE

"Er is zoveel keuzes maar het is en blijft overzichtelijk. Je kunt vergelijken en je kunt filteren naar wat je precies belangrijk vind. Hierbij heb ik snel en zonder veel moeite en zorgverzekering gekozen. "

zaterdag 24 februari 2018 om 20:02, Mevr. S. Scheijven, VENRAY

"Ging soepel , duidelijk en snel "

zaterdag 24 februari 2018 om 14:14, Mevr. B.P.G.M.G. Rongen, BAARLO LB

"quick and easy ;)"

vrijdag 23 februari 2018 om 17:25, Anoniem, AMSTERDAM

"we wachten af hoe het verder gaat!"

vrijdag 23 februari 2018 om 16:07, Anoniem, DELFZIJL

"makkelijk en duidelijk"

vrijdag 23 februari 2018 om 14:05, Anoniem, HERTEN

"great service"

donderdag 22 februari 2018 om 22:08, Dhr. A. Lane, AMSTERDAM

"De zorgverzekering was snel afgesloten en zonder veel gedoe. Ik wist meteen waar ik aan toe was."

donderdag 22 februari 2018 om 18:08, Anoniem, DRIEL

"heel vlot en duidelijk in omgang je hebt bijna geen hulp nodig bij het invullen van je gegevens, alleen jammer dat je met een buitenlandse rekeningnummer contact dient op te nemen met independer zelf maar eind goed al goed."

donderdag 22 februari 2018 om 17:16, Dhr. S.A.M.U.E.L. Romero feliz, bocholt

"Weet ik veel"

donderdag 22 februari 2018 om 14:11, Dhr. T. Urban, 'S-GRAVENHAGE

"gemak van alles en de extra gratis tandenongevallenverzekering."

woensdag 21 februari 2018 om 23:31, Anoniem, BENNEKOM

"Erg duidelijke site! "

woensdag 21 februari 2018 om 20:59, Anoniem, STEENBERGEN NB

"Het was makkelijk te regelen en alles was duidelijk."

woensdag 21 februari 2018 om 18:42, Mevr. K.A. Sahit, AMSTERDAM

"het is een goede ziekteverzekering"

woensdag 21 februari 2018 om 14:19, Mevr. F.M.C. FRUNZA, VELDHOVEN

"gewoon snel "

woensdag 21 februari 2018 om 13:23, Dhr. G. Craciun, DIEMEN

"Fijne site, en duidelijke informatie zodat ik hiermee een goede keuze kon maken en een zorgverzekering heb afgesloten."

dinsdag 20 februari 2018 om 19:48, Anoniem, ALMELO

"Werkt prima; hoefde gegevens maar 1keer in te vullen. "

dinsdag 20 februari 2018 om 18:49, Anoniem, AMSTERDAM

"gratis tandongevallen verzekering"

dinsdag 20 februari 2018 om 12:45, Anoniem, AMSTERDAM

"geen commentaar vrder"

dinsdag 20 februari 2018 om 11:03, Anoniem, DRUTEN

"Alles lekker duidelijk en zeer tevreden"

dinsdag 20 februari 2018 om 09:39, Dhr. M. Ma Koger, EDE GLD

"Omdat ik al een verzekering had voor een zelfstandige auto"

dinsdag 20 februari 2018 om 05:57, Dhr. M.S. Marcin Silski, POELDIJK

"Goed"

maandag 19 februari 2018 om 17:58, Mevr. L.E.I.L.A. Silva, SCHIEDAM

"Heb goede berichten gehoord van jullie. Dus ik Ben blij dat ik me verzekering bij jullie af heb gesloten"

maandag 19 februari 2018 om 17:58, Anoniem, TINTE

"Super blij mee. "

maandag 19 februari 2018 om 17:51, Mevr. A.E. Paredes, DIEMEN

"Het afsluiten van de voordeligste goede verzekering is lekker vlot gegaan."

maandag 19 februari 2018 om 17:37, Dhr. T.A.A. Philipsen, ACQUOY

"."

maandag 19 februari 2018 om 15:51, Anoniem, BOXTEL

"Goed geholpen tijdens het telefonisch contact."

maandag 19 februari 2018 om 14:25, Anoniem, HORST

"Top"

maandag 19 februari 2018 om 13:55, Anoniem, DIEMEN

"Easy to setup and check for rate of different insurances."

maandag 19 februari 2018 om 13:30, Anoniem, EINDHOVEN

"Het ging vlot en gemakkelijk"

maandag 19 februari 2018 om 11:10, Dhr. T.O.L.G.A. Sen, ENSCHEDE

"Makkelijk"

zondag 18 februari 2018 om 15:44, Dhr. T.I.M. Hendrix, GOUDA

"easy and clear view"

zondag 18 februari 2018 om 10:22, Anoniem, DIEMEN

"Om dat ik nog niet verzekeerd in Nederlnad en ik wil graag sie zorgverzekrig zo senl mogelijk te hebben om dat het Echt nodig heb"

zondag 18 februari 2018 om 00:50, Mevr. W. Aljandali, BRIELLE

"Snel en makkelijk! Echt een aanrader!"

zondag 18 februari 2018 om 00:33, Mevr. D.M.D. Hillebrandt, APELDOORN

"Deze site heeft me enorm geholpen met het afsluiten van een zorgverzekering een kind kan de was doen. Super bedankt!"

zaterdag 17 februari 2018 om 21:43, Anoniem, BOSSCHENHOOFD

"Handig en overzichtelijk"

zaterdag 17 februari 2018 om 14:27, Dhr. D. Aburashid, ALMERE

"Prima service"

vrijdag 16 februari 2018 om 20:57, Dhr. N.L.P.J. Reijntjes, ARNHEM

"Het is duidelijk en overzichtelijk en met vragen kan je op verschillende manieren terecht"

vrijdag 16 februari 2018 om 14:25, Mevr. M.J.W. Van Ree, ROTTERDAM

"Snel op te zoeken, binnen 10 minuten afgesloten. Goede vergelijking, allen twijfel aan de onafhankelijkheid"

vrijdag 16 februari 2018 om 11:27, Mevr. L.A.M. Samuels, HOOGLAND

"duidelijk en informatief"

donderdag 15 februari 2018 om 20:59, Anoniem, AMSTELVEEN

"Ging erg vlot dik te vreden"

donderdag 15 februari 2018 om 17:08, Dhr. A. Aktas, SANTPOORT-NOORD

"Independer.nl is very simple and straight-forward to use. I had an issue identifying my national from the drop down menu because it's written in Dutch so I called customer service on the phone and I was directed accordingly. Very professional."

donderdag 15 februari 2018 om 17:04, Anoniem, AMSTERDAM

"Makkelijk en overzichtelijk! Top!"

donderdag 15 februari 2018 om 16:18, Anoniem, KRAGGENBURG

"ALLES IS OVERZICHTELIJK EN DUIDELIJK"

donderdag 15 februari 2018 om 13:54, Dhr. N.H.H. Lenaers, MEERSSEN

"Goede beschrijving van alle acties op een rij,en een overzichtelijk in kaart gebracht, bedankt en zo geregeld voor je"

donderdag 15 februari 2018 om 11:55, Dhr. D.J.S. Corten, BERG EN TERBLIJT

"Goed product, eenvoudig, overzichtelijk en snel!"

donderdag 15 februari 2018 om 09:27, Dhr. A. Schaaphok, LAREN NH

"goed overzichtelijk"

woensdag 14 februari 2018 om 22:52, Dhr. M.P.J.L. Grooten, MAASTRICHT

"ik vind jullie goedkoop."

woensdag 14 februari 2018 om 22:19, Anoniem, DELFZIJL

"Het was heel duidelijk en erg snel."

woensdag 14 februari 2018 om 20:48, Mevr. M. de Haan, ZWOLLE

"Duidelijk overzicht en goede vergelijkingen."

woensdag 14 februari 2018 om 20:17, Anoniem, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

"Uiterst goed geholpen aan de telefoon en zeer makkelijke en overzichtelijke website. Aandachtspunt is dat de rekenhulp niet doorrekent naar rato als de zorgverzekering niet voor een heel jaar wordt afgesloten. Merci :)"

woensdag 14 februari 2018 om 15:44, Anoniem, AMSTERDAM

"Duidelijk en snel"

woensdag 14 februari 2018 om 12:26, Mevr. S.M.J.G. van Promeren, MHEER

"Top"

woensdag 14 februari 2018 om 10:26, Dhr. A.N.D.R.E. LUIZ REIS, DORDRECHT

"Alles is duidelijk"

woensdag 14 februari 2018 om 09:52, Anoniem, ZWOLLE

"Simpel en overzichtelijk"

woensdag 14 februari 2018 om 03:12, Anoniem, WOLVEGA

"lekker makelijk"

dinsdag 13 februari 2018 om 21:04, Anoniem, ALKMAAR

"Good to have explanations for all the choices to be made as being a foreigner, this Dutch system is quite confusing in many ways."

dinsdag 13 februari 2018 om 20:44, Dhr. G.M. Horvath, AMSTERDAM

"Top!"

dinsdag 13 februari 2018 om 19:08, Anoniem, DOORNSPIJK

"Overzichtelijk & gebruiksvriendelijk"

dinsdag 13 februari 2018 om 14:42, Dhr. R.J.J. Does, AMSTERDAM

"vlot en snel geregeld"

dinsdag 13 februari 2018 om 09:19, Anoniem, EDAM

"Really good service. Really quick. Really efficient. "

dinsdag 13 februari 2018 om 08:39, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel en makkelijk"

maandag 12 februari 2018 om 20:46, Anoniem, GELEEN

"snel duidelijk welke keuze ik moest maken"

maandag 12 februari 2018 om 19:51, Dhr. C.J. van den Goorbergh, SWIFTERBANT

"Duidelijk en simpel te vergelijken en afsluiten van de gewenste verzekering ging erg vlot... bedankt voor de tijdbesparing"

maandag 12 februari 2018 om 18:59, Anoniem, AMSTERDAM

"het ging super snel en soepel"

zondag 11 februari 2018 om 22:24, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"was duidelijk en overzichtelijk "

zondag 11 februari 2018 om 18:09, Anoniem, Nijverdal

"duidelijk makkelijk en snel "

zondag 11 februari 2018 om 08:00, Dhr. R.R. Saarloos, DOETINCHEM

"geode online menu, makkelijk om verzekering af te sluiten."

zaterdag 10 februari 2018 om 22:11, Dhr. A.M. Aliev, ROTTERDAM

"Ik ben zeer tevreden."

zaterdag 10 februari 2018 om 17:27, Dhr. D.S. Mazierski, CULEMBORG

"I think the services and the procedures that you can find on this site are extremely user friendly."

zaterdag 10 februari 2018 om 16:08, Dhr. F. CAMPANELLA, AMSTERDAM

"GOOD"

zaterdag 10 februari 2018 om 15:28, Mevr. E. BOIX CULLELL, AMSTERDAM

"Makkelijk en hoed uitleg "

vrijdag 9 februari 2018 om 22:42, Mevr. C.A. Mariana-Herman, ROTTERDAM

"Door een advies van mijn vriend! Independer werkt super goed! Top!"

vrijdag 9 februari 2018 om 21:45, Mevr. N.M. Cicha, TILBURG

"Omdat het super makkelijk is."

vrijdag 9 februari 2018 om 10:43, Anoniem, HAARLEM

"het is fijn dat het zo makkelijk gaat en het is letterlijk even uitzoeken wat je wilt en binnen 10 minuten ben je verzekerd, ik vind dat persoonlijk heel erg prettig."

donderdag 8 februari 2018 om 20:50, Dhr. C.M. Paddist, VOORSCHOTEN

"Omdat het snel geregeld was"

donderdag 8 februari 2018 om 20:36, Anoniem, BUDEL

"Ik sluit al mijn verzekeringen af via Independer. Altijd even vergelijken en je krijgt altijd gratis aanvullende dekking."

donderdag 8 februari 2018 om 16:50, Dhr. E.F. Vos, 'S-GRAVENHAGE

"Ze helpen je graag en als je nog vragen hebt kan je bij hen terecht bellen dus dat vond ik fijn. "

donderdag 8 februari 2018 om 11:12, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Dezelfde verzekering met een maandelijkse korting van โ‚ฌ11,14 bij Independer! Dik tevreden"

donderdag 8 februari 2018 om 09:41, Anoniem, DIEREN

"-"

woensdag 7 februari 2018 om 21:37, Anoniem, LEERDAM

"We had couple of questions and gave them a call, it went really good and all the questions were answered perfectly. We finished the process without any questions in mind. "

woensdag 7 februari 2018 om 19:48, Dhr. G. Gürcan, AMSTERDAM

"Vlot en makkelijk!"

woensdag 7 februari 2018 om 18:46, Anoniem, Den Bosch

"De site werkt ontzettend handig en snel! Ik heb 4 sterren gegeven ipv 5, omdat er niet helemaal duidelijk naar voren kwam wat Independer nou eigenlijk is. Het blijkt dus een soort van tussenpersoon te zijn. "

woensdag 7 februari 2018 om 16:03, Anoniem, OOSTWOLD GEM LEEK

" Great service"

woensdag 7 februari 2018 om 15:58, Mevr. A. Meszaros, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Vlotte web site en hopelijk goede keuze gemaakt . Jammer dat kuuroorden voor bv osteoporose niet vergoed worden zoals in .Frankrijk bij de Securite Sociale en alle aanvullende verzekeringen . Durf europees te gaan independer "

woensdag 7 februari 2018 om 14:54, Anoniem, LEIDEN

"Very useful with great discount, but could have an English version. Not all translations from Google make sense, so natively supporting it would be very handy!"

dinsdag 6 februari 2018 om 23:10, Anoniem, AMSTERDAM

"Prima service"

dinsdag 6 februari 2018 om 23:03, Dhr. R.H.M. van Deursen, BEEK EN DONK

"Snel geregeld"

dinsdag 6 februari 2018 om 00:48, Anoniem, ROTTERDAM

"Snel en gemakkelijk๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘"

maandag 5 februari 2018 om 22:39, Anoniem, EINDHOVEN

"add support for all country codes of europe in the mobile phone section, this is good for expats coming from europe, as we may actually not have a dutch sim at all. Your customer care was rapid on facebook though, so this is nice."

maandag 5 februari 2018 om 19:28, Dhr. G.P. mr Parmigiani, AMSTERDAM

"Goed geregeld met aanvraag"

maandag 5 februari 2018 om 18:28, Mevr. A. Warzecha, ROTTERDAM

"Easy way to work and everything really clear. I hope not problems will appear."

maandag 5 februari 2018 om 12:41, Dhr. D. Novo, EINDHOVEN

"Good"

maandag 5 februari 2018 om 10:39, Anoniem, Baarle-Hertog

"Mijn Partner heeft ook CZ."

zondag 4 februari 2018 om 21:17, Mevr. N. Samborska, DELFGAUW

"Zeer duidelijk omschreven."

zondag 4 februari 2018 om 15:03, Dhr. N.M. Grivas, 'S-GRAVENHAGE

"Super site"

zondag 4 februari 2018 om 14:31, Mevr. C.A.M. Sangers, LANDGRAAF

"Goed en snel geregeld!"

zondag 4 februari 2018 om 14:12, Anoniem, GEMONDE

"SNEL GEREGELD"

zondag 4 februari 2018 om 10:58, Anoniem, WIERINGERWERF

"De applicatie is duidelijk en eenvoudig"

zondag 4 februari 2018 om 10:14, Mevr. J.K. Justyna Kozieja, Nettetal

"kjkjkj"

zaterdag 3 februari 2018 om 19:00, Dhr. R.A.M.O.N. Kistamás, HULSHORST

"..."

zaterdag 3 februari 2018 om 01:45, Mevr. J.E.K.A.T.E.R.I.N.A. Kozlova, ROTTERDAM

"alles goedgegaan"

vrijdag 2 februari 2018 om 21:28, Mevr. Z.A.K.Y.E.H. Abbasrezai, PURMEREND

"Tot nu toe tevreden"

vrijdag 2 februari 2018 om 17:16, Anoniem, VLISSINGEN

"Snel"

vrijdag 2 februari 2018 om 15:29, Mevr. R.J.E. Vijftigschild, ZWOLLE

"Snel simpel en duidelijk geregeld"

vrijdag 2 februari 2018 om 14:31, Dhr. D.A. Wilson, 'S-GRAVENHAGE

"makkelijk !!"

vrijdag 2 februari 2018 om 11:58, Mevr. I.N.J. van Laar, VALBURG

"Great service and assistance over the phone. Abigail was very helpful and explained to me what I need to pay attention to over the phone. Thank you"

donderdag 1 februari 2018 om 22:39, Dhr. B. Blendi Qorri, ROTTERDAM

"makkelijk en snel"

donderdag 1 februari 2018 om 22:38, Anoniem, BREUKELEN UT

"Snel makkelijk duidelijk"

donderdag 1 februari 2018 om 21:07, Anoniem, VALKENBURG ZH

"Snel, overzichtelijk en makkelijk!"

donderdag 1 februari 2018 om 18:08, Mevr. J. Trommelen, DONGEN

"eerst afwachten hoe het loopt"

donderdag 1 februari 2018 om 14:51, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Omdat ik mijn verzekering snel online heb kunnen afsluiten met een duidelijk overzicht"

donderdag 1 februari 2018 om 14:05, Mevr. R. Gemert, ZAANDAM

"Redelijk goed overzicht op de website, dat is erg fijn. "

donderdag 1 februari 2018 om 13:43, Anoniem, Simpelveld

"IT IS EASY AND DIRECT"

donderdag 1 februari 2018 om 12:07, Dhr. A.B.D.U.L.N.A.S.E.R. Alsharaa, GRONINGEN

"Duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk heen en terugmanuvreren en keuzes aanpassen, opnieuw doorvoeren, berekenen en vergelijken."

donderdag 1 februari 2018 om 00:14, Mevr. M.J.W. Huizinga-van Bokhoven, VOORSCHOTEN

"Onhandig dat niet alle verzekeringen via independer afgesloten kunnen worden."

woensdag 31 januari 2018 om 23:56, Anoniem, ZEIST

"prima"

woensdag 31 januari 2018 om 22:19, Mevr. C.C. ter Beek-Tiethof, ENSCHEDE

"Heel fijn maar soms toch wel een beetje onduidelijk wat je precies afsluit, op website zorgverzekeraars duidelijker (maar daar kun je niet uitgebreid vergelijken)"

woensdag 31 januari 2018 om 22:18, Anoniem, LEIDEN

"Het ging soepel en zonder problemen. Bovendien nog gratis tandarts ook!"

woensdag 31 januari 2018 om 22:10, Dhr. J. Kraaijeveld, IJMUIDEN

"Handig om te vergelijken"

woensdag 31 januari 2018 om 21:57, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel van informatie voorzien, ook aan de telefoon. Klantvriendelijk."

woensdag 31 januari 2018 om 21:48, Anoniem, BREDA

"Omdat ze mij duidelijk en goed de weg hebben gewezen binnen verzekeringsland. "

woensdag 31 januari 2018 om 21:10, Mevr. F.G. Kerkhoven, HEILOO

"Gratis tandongevallen verzekering ftw."

woensdag 31 januari 2018 om 20:55, Anoniem, ZIERIKZEE

"simpel, onafhankelijk, betrouwbaar"

woensdag 31 januari 2018 om 20:40, Mevr. H. Pijnacker Hordijk, HOUTEN

"Super vriendelijk advies.\Heel HARTELIJK DANK!"

woensdag 31 januari 2018 om 19:17, Anoniem, DELFGAUW

"Zeer duidelijk en binnen een half uur een keuze kunnen maken dankzij de stapsgewijze begeleiding. Veel dank!"

woensdag 31 januari 2018 om 18:38, Mevr. I. ter Braak, 'S-GRAVENHAGE

"Goede service aan de telefoon! "

woensdag 31 januari 2018 om 18:34, Mevr. E.N. Bos, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

"Gaat lekker makkelijk, yes.!"

woensdag 31 januari 2018 om 17:41, Dhr. R.H.G. Eggink, ALMERE

"omdat ze zeer behulpzaam zijn en goed met je mee kijken."

woensdag 31 januari 2018 om 17:27, Anoniem, STEENWIJK

"is makkelijk om de verzekering zo af te sluiten, en goede hulp om te kiezen."

woensdag 31 januari 2018 om 16:29, Anoniem, BEUNINGEN GLD

"Handig, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk. Fijn! Tip: het teruggaan naar / schuiven met te verzekeren onderdelen (tand, fysio etc.) zou nog iets logischer mogen - moet nu via 'filter'? Zou handig zijn om bovenaan te kunnen verhogen of verlagen"

woensdag 31 januari 2018 om 15:10, Anoniem, UTRECHT

"Geduldig meegeken"

woensdag 31 januari 2018 om 14:57, Mevr. N. El Johri, MAARSSEN

"Ik ben per 01 februari 2018 in NL komen wonen vanuit het buitenland! waarom staat er dan : Uw zorgverzekering gaat in per 01 januari 2018????"

woensdag 31 januari 2018 om 12:07, Dhr. R. .O. Cucunuba Totaitive, AMSTERDAM

"Zeer duidelijke informatie!"

woensdag 31 januari 2018 om 11:09, Mevr. C. Wijnveldt, ARNHEM

"Klantvriendelijkheid en service online!!"

woensdag 31 januari 2018 om 10:36, Mevr. S. .E. Gerad, HOOFDDORP

"Makkelijk. Maar wel veel macht bij 1 partij"

woensdag 31 januari 2018 om 08:50, Anoniem, GRONINGEN

"Is ruim voldoende"

woensdag 31 januari 2018 om 08:20, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Omdat het snel ging. Wat duidelijk"

woensdag 31 januari 2018 om 07:35, Mevr. S. Fadili, ROOSENDAAL

"Zeer duidelijk!"

woensdag 31 januari 2018 om 01:43, Anoniem, ZAANDAM

"wac noort 2 keer aangemeld, 1 maal de ouders en vervolgens ook nog eens de 2 studerende dochters, dit omdat werd afgewezen de kinderen mee te nemen in de verzekering van de ouders?? graag de 4 personen onder een account brengen aub tel nr 0653114831 "

dinsdag 30 januari 2018 om 23:23, Mevr. M. Noort, BERGEN NH

"Omdat dit de eerste keer is dat ik independer gebruik en ik zou 5 sterren geven als ik nu al zeker wist dat alles zonder problemen overgaat in de nieuwe verzekering zonder dat ik iets hoef te doen met opzeggen van de oude verzekering"

dinsdag 30 januari 2018 om 22:55, Mevr. K.A. Skiba-Havelaar, OOSTERWIJK

"het missen van een aantal verzekeringen zou beter kunnen en het kostte me toch veel tijd om helemaal bekend te raken met de site. "

dinsdag 30 januari 2018 om 22:54, Dhr. W.A.C. Noort, BERGEN NH

"Omdat ik altijd via mijn independer polissen heb afgesloten en zij zijn altijd vriendelijk en behulpzaam."

dinsdag 30 januari 2018 om 22:29, Dhr. S. Kalpoe, ALMERE

"Duidelijke uitleg en super makkelijk en snel geregeld!"

dinsdag 30 januari 2018 om 22:12, Mevr. C. Pepplinkhuizen, WAGENINGEN

"Prima geregeld!"

dinsdag 30 januari 2018 om 21:39, Mevr. N. van Staveren-Sluiter, ZOETERMEER

"Erg duidelijk, geen vragen."

dinsdag 30 januari 2018 om 19:26, Anoniem, DOETINCHEM

"Vind ik leuk."

dinsdag 30 januari 2018 om 19:07, Dhr. R.L.G. Noorlander, BEST

"Duidelijke en overzichtelijke website. Makkelijk een geschikte verzekering te zoeken en heel gemakkelijk af te sluiten."

dinsdag 30 januari 2018 om 16:28, Anoniem, MILL

"Heel netjes geholpen door een medewerker van Independer!"

dinsdag 30 januari 2018 om 16:16, Dhr. T. Bos, IJSSELSTEIN UT

"gewoon erg goed"

dinsdag 30 januari 2018 om 15:01, Dhr. P.S. Westra, BENNEBROEK

"Overzichtelijk"

dinsdag 30 januari 2018 om 12:50, Anoniem, UTRECHT

"Zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk"

dinsdag 30 januari 2018 om 10:08, Anoniem, HEERLEN

"Duidelijke en uitgebreide informatie!"

dinsdag 30 januari 2018 om 01:50, Anoniem, VEERE

"Omdat de vergelijking het eenvoudig maakt om een keuze te maken. Een paar keer klikken en klaar."

maandag 29 januari 2018 om 23:21, Dhr. W.N.O. Nijstad, LEEUWARDEN

"Duidelijke info."

maandag 29 januari 2018 om 23:12, Anoniem, HELMOND

"Dat ging wel erg makkelijk!"

maandag 29 januari 2018 om 22:39, Anoniem, ROTTERDAM

"Snel gedaan!"

maandag 29 januari 2018 om 21:28, Anoniem, AMSTERDAM

"Tevreden"

maandag 29 januari 2018 om 20:52, Mevr. S. Buitendijk, SPIJKENISSE

"Goede vergelijkingen, ook van verzekeringen die niet via jullie gaan, en betere kortingen als bij zorgverzekeraars direct af te sluiten. "

maandag 29 januari 2018 om 20:23, Mevr. Y. van den Adel, ARNHEM

"Goede info en keuzehulp!"

maandag 29 januari 2018 om 19:52, Dhr. J.G.R. Kamps, CUIJK
Er zijn 103008 reacties over zorgverzekeringen.

Zorgverzekering vergelijken

logo Keurmerk Objectief Vergelijken

Objectief Vergelijken

In november 2015 ontving Independer het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering voor 2018 bij Independer

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.