Vincent

Aansprakelijkheidsverzekering? Sluit nu af!

Geboortedatum
bijv. 15-01-1970
Postcode
bijv. 1234 AB
Huisnummer
Toevoeging
Gezinssamenstelling
Controleer je ingevulde gegevens.

Aansprakelijkheidsverzekering bij Independer

Een aansprakelijkheidsverzekering kun je bij ons niet vergelijken, maar wel gemakkelijk los afsluiten. Wij kijken voor jou welke aansprakelijkheidsverzekeraar voor jouw situatie het beste is. Deze verzekering kun je dan afsluiten.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af om je te verzekeren voor schades waar je wettelijk aansprakelijk voor bent. Dit zijn schades die je toebrengt aan personen of de spullen van anderen. Denk aan de laptop van je buurman die je uit je handen laat vallen. Of je buurman die struikelt over een losliggend snoer in jouw huis en zijn been breekt. De aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen de schade die jij hebt veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld je kinderen, logés en huisdieren. Met de aansprakelijkheidsverzekering bij Independer ben je verzekerd tot een bedrag van 1.250.000 euro.

Is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht?

In Nederland is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Maar het is wel verstandig om dit te doen. Vooral met kleine kinderen of huisdieren zit een ongelukje in een klein hoekje. De kosten voor het vergoeden van de schade kan dan behoorlijk hoog uitvallen.

Wat dekt je aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering heeft een ruime dekking. Wanneer je voor een schade aansprakelijk bent kun je beroep doen op je aansprakelijkheidsverzekering. Maar de dekking geldt niet alleen voor jou maar ook voor je kinderen, inwonende ouders, loges, maar ook voor je huisdieren.

Gemakkelijk overstappen aansprakelijkheidsverzekering

Het klinkt ingewikkeld om je oude aansprakelijkheidsverzekeringen te beëindigen en over te stappen naar Independer, maar dat is zo geregeld. Je kunt hiervoor contact opnemen met je verzekeraar. Zij maken de opzegging dan voor je in orde. Vervolgens kun je een aansprakelijkheidsverzekering bij Independer afsluiten.

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering kost een paar euro per maand. De exacte kosten hangen af van je persoonlijke situatie, zoals je woonplaats en leeftijd. Ook maakt het ook uit of je de aansprakelijkheidsverzekering alleen afsluit of dat je ook je partner en/of kinderen meeverzekert.

Dekking aansprakelijkheidsverzekering

De verschillen in dekking tussen verschillende aansprakelijkheidsverzekeraars is minimaal. Wij kijken voor jouw welke verzekeraar de gunstigste premie heeft. Deze wordt voor je geselecteerd. Op dit moment werken we voor de aansprakelijkheidsverzekering samen met de volgende verzekeraars:

  • Avéro Achmea
  • Delta Lloyd
  • FATUM
  • Reaal

Goede dekking voor een eerlijke prijs

Alle aansprakelijkheidsverzekeringen hebben een ruime dekking en een eerlijke prijs. Je betaalt geen poliskosten, niet bij het afsluiten maar ook niet bij een wijziging. De premies die wij tonen, zijn inclusief assurantiebelasting. De premie die je ziet, is dus ook de premie die je betaalt.

Jaarchecker aansprakelijkheidsverzekering

Na een jaar kijken wij voor je of je aansprakelijkheidsverzekering nog steeds het beste is voor jou. Het kan zijn dat wij inmiddels samenwerken met een verzekeraar die jou een lagere premie of betere voorwaarden biedt. Wij zoeken dit voor je uit met de Jaarchecker en laten jou dit weten. Ga je akkoord? Dan passen wij je verzekering kosteloos voor je aan. Wil je gebruik maken van de Jaarchecker? Geef je dan op via info@independer.nl.

Dagelijks aanpasbaar aan jouw situatie

Je aansprakelijkheidsverzekering is dagelijks aanpasbaar. Verandert er iets in jouw situatie? Onze experts passen meteen je verzekering aan. Je hoeft niet te wachten tot het eind van het verzekeringsjaar. Zo betaal je nooit te veel voor je verzekeringen. Wijzigingen in je verzekering(en) zijn uiteraard kosteloos.

Wij staan voor je klaar

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt bij je aansprakelijkheidsverzekering. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Nieuws over aansprakelijkheidsverzekering

Verzekeraar Zelf wordt nowGo
8 mei 2018
Verzekeraar Zelf gaat verder als nowGo. Daarom is Zelf niet meer terug te vinden in onze vergelij...

Aanrijding met elektrische fiets: wie vergoedt de schade?
4 mei 2018
Vorige week kopte de Volkskrant dat fietsers voor het eerst bovenaan staan bij dodelijke verkeers...

Krokusvakantie naar de knoppen: wat dekt je verzekering?
21 februari 2018
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als jouw kinderen tijdens deze voorjaarsvakantie al di...

Actuele discussies over aansprakelijkheidsverzekering

inboedelverzekering
9 mei 2016
Beste Corina, Onder de dekking van de inboedelverzekering vallen ook schades door brand. Dit zi...

inboedelverzekering
9 mei 2016
ben je bij ook verzekerd tegen brand met een inboedelverzekering

Kilometrage
4 maart 2016
Beste Jasper DM, In de aanvraag geeft u op hoeveel kilometers u per jaar gaat rijden en volgens ...

 
 

Waarom aansprakelijkheidsverzekering afsluiten via Independer?

Als klant van Independer verdien je het allerbeste. Wij vinden dat jij op je aansprakelijkheidsverzekering moet kunnen vertrouwen. Daarom onderhandelen we voor jou met verzekeraars over goede voorwaarden en de scherpe prijzen. Maar we doen nog veel meer voor je.

Eigen klantenservice aansprakelijkheidsverzekering

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Al meer dan 13 jaar geven bezoekers op onze website aan wat hun wensen zijn. Daardoor weten wij wat klanten belangrijk vinden: een goede verzekering voor een redelijke prijs.

 

Wij staan voor je klaar

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt over je aansprakelijkheidsverzekering. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Niet goed, geld terug

Sluit je een aansprakelijkheidsverzekering via Independer af, dan heb je 14 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na het afsluiten van de verzekering deze nog kunt afzeggen. Je krijgt de premie die je al hebt betaald helemaal terug, tenzij je schade hebt gehad.

Voordelen van Independer

DE BESTE DEALS
Namens 500.000 klanten onderhandelen wij met verzekeraars.

HULP VAN EXPERTS
Advies nodig? Hulp bij schade
of een vraag? Onze experts
helpen je.

VERGELIJKEN EN AFSLUITEN
In een paar clicks je verzekering kiezen en direct regelen.

Voordelen van Independer
experts

Experts in aansprakelijkheidsverzekeringen

Vind je verzekeren lastig? Wij maken het graag gemakkelijk voor je. Wij zetten alles helder op een rij en helpen je met kiezen en afsluiten. Onze experts staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen.

Vanaf nu zijn we elke dag van de week telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur. In het weekend zitten we van 09.30 uur tot 18.00 voor je klaar!


035 - 626 55 44

Zoekresultaten
Geen resultaat gevonden. Verfijn je zoekopdracht.