Vincent

Aansprakelijkheidsverzekering? Beste-in-1 Pakket!

Geboortedatum
bijv. 15-01-1970
Postcode
bijv. 1234 AB
Huisnummer
Toevoeging
Gezinssamenstelling
Controleer je ingevulde gegevens.
Aansprakelijkheidsverzekering in het Beste-in-1 Pakket
 
Deze verzekeraars doen mee aan het Beste-in-1 Pakket
 
Partners van het beste-in-een Pakket?
 

Aansprakelijkheidsverzekering bij Independer

Een aansprakelijkheidsverzekering kun je bij ons niet vergelijken, maar wel gemakkelijk los afsluiten. Dit doe je via het Beste-in-1 Pakket. Je kunt daar een pakket van verzekeringen afsluiten waar ook een aansprakelijkheidsverzekering in zit. Maar het is ook mogelijk om alleen een aansprakelijkheidsverzekering te selecteren. Wij kijken voor jou welke aansprakelijkheidsverzekeraar voor jouw situatie het beste is. Deze verzekering kun je dan afsluiten.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af om je te verzekeren voor schades waar je wettelijk aansprakelijk voor bent. Dit zijn schades die je toebrengt aan personen of de spullen van anderen. Denk aan de laptop van je buurman die je uit je handen laat vallen. Of je buurman die struikelt over een losliggend snoer in jouw huis en zijn been breekt. De aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen de schade die jij hebt veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld je kinderen, logés en huisdieren. Met de aansprakelijkheidsverzekering binnen het Beste-in-1 Pakket ben je verzekerd tot een bedrag van 1.250.000 euro.

Is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht?

In Nederland is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Maar het is wel verstandig om dit te doen. Vooral met kleine kinderen of huisdieren zit een ongelukje in een klein hoekje. De kosten voor het vergoeden van de schade kan dan behoorlijk hoog uitvallen.

Wat dekt je aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering binnen het Beste-in-1 Pakket heeft een ruime dekking. Wanneer je voor een schade aansprakelijk bent kun je beroep doen op je aansprakelijkheidsverzekering. Maar de dekking geldt niet alleen voor jou maar ook voor je kinderen, inwonende ouders, loges, maar ook voor je huisdieren.

Gemakkelijk overstappen aansprakelijkheidsverzekering

Het klinkt ingewikkeld om je oude aansprakelijkheidsverzekeringen te beëindigen en over te stappen naar Independer, maar dat is zo geregeld. Je kunt hiervoor contact opnemen met je verzekeraar. Zij maken de opzegging dan voor je in orde. Vervolgens kun je een aansprakelijkheidsverzekering bij Independer afsluiten.

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering kost een paar euro per maand. De exacte kosten hangen af van je persoonlijke situatie, zoals je woonplaats en leeftijd. Ook maakt het ook uit of je de aansprakelijkheidsverzekering alleen afsluit of dat je ook je partner en/of kinderen meeverzekert.

Dekking aansprakelijkheidsverzekering

De verschillen in dekking tussen verschillende aansprakelijkheidsverzekeraars is minimaal. De dekking tussen de verzekeraars binnen het Beste-in-1 Pakket is gelijk. Wij kijken voor jouw welke verzekeraar de gunstigste premie heeft. Deze wordt voor je geselecteerd. Op dit moment werken we voor de aansprakelijkheidsverzekering samen met de volgende verzekeraars:

  • Avéro Achmea
  • Delta Lloyd
  • FATUM
  • Reaal

Goede dekking voor een eerlijke prijs

Alle verzekeringen binnen het Beste-in-1 Pakket hebben een ruime dekking en een eerlijke prijs. Je betaalt geen poliskosten, niet bij het afsluiten maar ook niet bij een wijziging. De premies die wij tonen, zijn inclusief assurantiebelasting. De premie die je ziet, is dus ook de premie die je betaalt. Ook voor je aansprakelijkheidsverzekering

Jaarchecker aansprakelijkheidsverzekering

Na een jaar kijken wij voor je of je aansprakelijkheidsverzekering nog steeds het beste is voor jou. Het kan zijn dat wij inmiddels binnen het Beste-in-1 Pakket samenwerken met een verzekeraar die jou een lagere premie of betere voorwaarden biedt. Wij zoeken dit voor je uit met de Jaarchecker en laten jou dit weten. Ga je akkoord? Dan passen wij je verzekering kosteloos voor je aan. Wil je gebruik maken van de Jaarchecker? Geef je dan op via info@independer.nl.

Dagelijks aanpasbaar aan jouw situatie

Je aansprakelijkheidsverzekering is dagelijks aanpasbaar. Verandert er iets in jouw situatie? Onze experts passen meteen je verzekering aan. Je hoeft niet te wachten tot het eind van het verzekeringsjaar. Zo betaal je nooit te veel voor je verzekeringen. Wijzigingen in je verzekering(en) zijn uiteraard kosteloos.

Gemakkelijk alles onder 1 dak

Heb je meerdere verzekeringen afgesloten in je Beste-in-1 Pakket? Dan krijg je na het afsluiten van ons 1 polis waarop al je verzekeringen staan. Heb je alleen een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten, dan ontvang je een polis voor alleen deze verzekering. Wij zijn altijd je aanspreekpunt, ook bij meerdere verzekeraars in jouw pakket. Heb je schade dan bel je ons. Onze experts helpen je ook met al je vragen en wijzigingen.

Wij staan voor je klaar

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt bij je aansprakelijkheidsverzekering. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Nieuws over aansprakelijkheidsverzekering

De vijf verzekeringen die je nodig hebt als je op kamers gaat
31 augustus 2017
Ga je binnenkort op kamers? Dan breekt er een spannende en leuke tijd aan! Lekker op jezelf wonen...

Huisraad van je ex uit het raam gooien? De verzekering betaalt niks
4 juli 2017
In Rotterdam heeft deze week een vrouw de inboedel van haar ex uit het raam gegooid. Onder de ver...

De vloer is lava: wie betaalt de schade?
28 juni 2017
'De vloer is lava’ is een spel dat vooral onder jongeren erg populair is. Zodra iemand roept ...

Actuele discussies over Beste-in-1 Pakket

inboedelverzekering
9 mei 2016
Beste Corina, Onder de dekking van de inboedelverzekering vallen ook schades door brand. Dit zi...

inboedelverzekering
9 mei 2016
ben je bij ook verzekerd tegen brand met een inboedelverzekering

Kilometrage
4 maart 2016
Beste Jasper DM, In de aanvraag geeft u op hoeveel kilometers u per jaar gaat rijden en volgens ...

 
 

Waarom aansprakelijkheidsverzekering afsluiten via Independer?

Als klant van Independer verdien je het allerbeste. Wij vinden dat jij op je aansprakelijkheidsverzekering moet kunnen vertrouwen. Daarom onderhandelen we voor jou met verzekeraars over goede voorwaarden en de scherpe prijzen. Maar we doen nog veel meer voor je.

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering via het Beste-in-1 Pakket

Via ons Beste-in-1 Pakket kun je een persoonlijk pakket afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Je stopt dan alleen die gewenste verzekering in je pakket en je sluit deze af. Je ontvangt dan een Beste-in-1 Pakket polis met één verzekering erop: je aansprakelijkheidsverzekering.

De meeste verzekeraars bieden een pakketverzekering aan die bestaat uit hun eigen producten. Zelden passen al deze producten goed bij jouw situatie qua premie en voorwaarden. Want de ene verzekeraar heeft voor jou de beste autoverzekering en de ander biedt je de beste reisverzekering voor een aantrekkelijke premie. Independer weet dat dat zo is en daarom werkt ons Best-in-1 Pakket anders.

In ons Beste-in-1 Pakket krijg je per verzekering de best passende verzekering bij jouw situatie voor een scherpe premie. En zo kan het zijn dat jouw persoonlijke pakket bestaat uit verzekeringen van meerdere verzekeraars. Toch heb je maar één polis en één aanspreekpunt. Dus voor schade of wijzigingen bij je aansprakelijkheidsverzekering hoef je alleen maar Independer te bellen, ook als je verschillende verzekeraars in je pakket hebt.

Niet goed, geld terug

Sluit je een aansprakelijkheidsverzekering via Independer af, dan heb je 14 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na het afsluiten van de verzekering deze nog kunt afzeggen. Je krijgt de premie die je al hebt betaald helemaal terug, tenzij je schade hebt gehad.

 

Eigen klantenservice aansprakelijkheidsverzekering

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Al meer dan 13 jaar geven bezoekers op onze website aan wat hun wensen zijn. Daardoor weten wij wat klanten belangrijk vinden: een goede verzekering voor een redelijke prijs. Het Beste-in-1 Pakket biedt je dat. Goede verzekeringen met een scherpe premie in één pakket op één polis bij Independer.

Wij staan voor je klaar

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt over je aansprakelijkheidsverzekering. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten van je aansprakelijkheidsverzekering? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Klanten die bij ons een aansprakelijkheidsverzekering afsloten

Independer scoort gemiddeld een 8,9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.120 beste-in-1-pakket beoordelingen.

Voordelen van Independer

DE BESTE VERZEKERING
Wij kijken welke aansprakelijkheidsverzekeraar voor jouw persoonlijke situatie de beste is.

JAARCHECKER
Na een jaar checken wij voor je of je nog goed steeds zit met je verzekering.

HULP BIJ SCHADE
Onze experts helpen je bij een schade, één telefoontje is genoeg, wij regelen alles voor je.

Voordelen van Independer
experts

Experts in aansprakelijkheidsverzekeringen

Vind je verzekeren lastig? Wij maken het graag gemakkelijk voor je. Wij zetten alles helder op een rij en helpen je met kiezen en afsluiten. Onze experts staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen.

Vanaf nu zijn we elke dag van de week telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend zitten we van 09.30 uur tot 18.00 voor je klaar!


035 - 626 55 44 Nu gesloten. Vandaag 9:30 weer bereikbaar

Zoekresultaten
Geen resultaat gevonden. Verfijn je zoekopdracht.
Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.