Gratis Diefstaldekking

Je auto is een kostbaar bezit. Veel mensen sluiten voor hun auto alleen een WA-verzekering af. Dat is een prima keuze, maar bij deze dekking is je auto niet verzekerd tegen diefstal. En juist als je auto gestolen wordt, wil je op je verzekering kunnen rekenen. Daarom bieden wij je nu gratis diefstaldekking. Dan ben je ook met je WA-autoverzekering verzekerd tegen diefstal.

Gratis diefstaldekking bieden wij bij vrijwel alle WA-verzekeringen aan. Natuurlijk moet de autoverzekering waar je de diefstaldekking krijgt, nog wel lopen. Daarnaast mag de dagwaarde van de auto maximaal 7500 euro zijn.

Lees meer over de gratis diefstaldekking.

Bekijk de volledige polisvoorwaarden en de verzekeringskaart van de gratis diefstaldekking.​

Extra Zorgdekking

Een auto-ongeluk is heel vervelend. Vooral als je hierbij gewond raakt. Je krijgt in de nasleep vaak nog een vervelende verrassing: rekeningen  voor het eigen risico of de medische kosten die je hebt gemaakt. Met de gratis Extra Zorgdekking na een auto-ongeval krijg je deze kosten vergoed tot een bedrag van maximaal 10.000 euro per gebeurtenis.

Je hebt hier recht op als:

  • Je een eigen autoverzekering hebt met een Beperkt of Volledig Casco dekking. Of WA voor een auto met een dagwaarde van meer dan 7.500 euro. 
  • De dekking is geldig voor de bestuurder van de auto. Dit kan de verzekeringsnemer zelf zijn. Maar ook iemand die met toestemming van de verzekeringsnemer de auto bestuurt.
  • De gemaakte kosten zijn het gevolg van het ongeluk.
  • Je autoverzekering loopt nog op het moment van het ongeluk.
Ook de kosten voor fysiotherapie, hulpmiddelen en psychosociale hulp kunnen worden vergoed tot 10.000 euro per gebeurtenis. Lees meer over de gratis Extra Zorgdekking na een auto-ongeval.


Bekijk de volledige polisvoorwaarden en de verzekeringskaart van de Extra Zorgdekking.​

Independer Verhaalservice

Schade aan je auto door een ander? Bij onze Verhaalservice kun je altijd terecht. Onze schadecoaches helpen je de kosten vergoed te krijgen van de tegenpartij. Jij, als klant van Independer, maakt kosteloos gebruik van onze service.  

Jouw voordelen:

  • Gratis: onze Verhaalservice is kosteloos voor Independer-klanten.
  • Bekijk de voortgang online.
  • Letselschade? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Lees meer over de Verhaalservice.


Hulp bij opzeggen

Wij willen verzekeren voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Sluit je via Independer een nieuwe autoverzekering af? Dan helpen wij je bij het opzeggen van je oude autoverzekering. Op de pagina over opzeggen vind je alle informatie die je nodig hebt. 

Autopremie Alert

Wil je een seintje ontvangen als het voor jou slim is om naar je autoverzekering te kijken? Vul dan de maand in waarin de premie van je autoverzekering wijzigt en meld je aan voor onze Autopremie Alert.

Prolongatiemaand

Expertise

​Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Suzan Samson. Zij is specialist op het gebied van autoverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld: ADBNR en Volkskrant.

Prijzen en awards

De autoverzekering vergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen, waaronder de Website van het Jaar, WUA Award en de Shopping Award.