Autoschade

Autoschade is heel vervelend, zeker als je er niks aan kunt doen. En dan moet je ook nog aan de tegenpartij vragen of zij de schade wil betalen. Independer begrijpt dat je daar geen zin in hebt en weet dat dat niet gemakkelijk is. Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten en daarom helpen we je erbij. De schadecoaches van 112Schade hebben veel ervaring met het verhalen van schade en zorgen ervoor dat jij deze zo snel mogelijk vergoed krijgt. De Verhaalservice is voor klanten van Independer altijd gratis. Ook als het niet lukt om jouw schade te verhalen op degene die jou heeft aangereden. 

Schade? Vul direct een schadeformulier in

Heb je een aanrijding gehad? Dan is het belangrijk dat de veroorzaker dit ook bevestigt. Hiervoor vul je een schadeformulier in. Met een ingevuld schadeformulier is jouw schade makkelijker en sneller te verhalen. Lees onze tips bij autoschade.


Direct hulp nodig? 

Bel ons op 088- 65 20 600 of mail naar: info@112schade.nl

Wat doen de schadecoaches van 112Schade voor jou?

Heb je schade aan je auto door een derde? En is het niet jouw schuld? Dan staan de schadecoaches van 112Schade, ongeacht welke verzekering je hebt, voor je klaar. En de Verhaalservice is voor jou, als klant van Independer, gratis. Wij claimen namens jou de kosten op de tegenpartij. Denk hierbij aan de kosten die nodig zijn om je auto te herstellen, maar bijvoorbeeld ook de ziekenhuiskosten omdat je lichamelijk letsel hebt opgelopen. Wanneer je auto helemaal niet meer rijdt of total loss is, zorgen wij dat 80% van de kosten van het vervangend vervoer worden vergoed. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er communicatie is met de betrokken partijen. Denk aan de verzekeraar van de tegenpartij, getuigen of politie. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je kunt de voortgang van de afhandeling van je schade online volgen.

Voor wie is de Independer Verhaalservice?

Alle klanten van Independer kunnen gratis gebruikmaken van de Independer Verhaalservice.