Overlijdensrisicoverzekering
GewoonIdee

Producten die door Dazure zijn uitgebracht onder het label GewoonIdee hebben een focus op het bieden van de voordeligste maandpremie naar de klant, zonder in te leveren op de kwaliteit van haar dienstverlening. De overlijdensrisicoverzekering met dit label is ondergebracht bij risicodrager Leidsche Verzekeringen of Allianz Nederland Levensverzekering.

GewoonIdee is opgenomen in onze vergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen. Vergelijk de premie en dekking van GewoonIdee met alle andere overlijdensrisicoverzekeraars.

Ben je benieuwd naar ervaringen van klanten met een overlijdensrisicoverzekering van GewoonIdee? Hieronder kun je zien of er reviews beschikbaar zijn over deze overlijdensrisicoverzekeraar.

Reviews


Reviews: 83% beveelt GewoonIdee aan.

GewoonIdee scoort gemiddeld een 8,2. Dit is het gemiddelde uit 65 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 55 klanten ook nog een toelichting gegeven over GewoonIdee door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij GewoonIdee een overlijdensrisicoverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

65 reviews
Zeer goed
42
Goed
21
Matig
2
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
8,2
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteit
8,2
Klantenservice
8,4
Lees de 65 overlijdensrisicoverzekering reviews van GewoonIdee

Laatste 3 reviews overlijdensrisicoverzekering van GewoonIdee

"Goede en snelle service"
20 september 2017 | Anoniem
Score:8,3
Heel erg tevreden door snelle reactie. Ondanks mijn medische geschiedenis was ik te verzekeren voor een heel redelijke premie.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"prettig geholpen"
06 september 2017 | Anoniem
Score:8,4
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"snel simpel en duidelijk"
25 juli 2017 | Anoniem
Score:9,0
Het afsluiten van een verzekering kan veel tijd in beslag nemen. Echter was het afsluiten simpel de vragen makkelijk en werd ik goed op de hoogte gehouden. Vooral het zelf naar de huisarts gaan met het formulier met aanvullende vragen levert tijdwinst op, bij andere verzekeraars wordt dit voor je gedaan met als gevolg dat je er achteraan moet zitten, simpele en doeltreffende methode dus. Door historie een lichte premieverhoging gehad, allemaal te overzien en geen gedoe! Aanrader!
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 65 overlijdensrisicoverzekering reviews van GewoonIdee

Laatste nieuws overlijdensrisicoverzekering

Bekijk hieronder het laatste nieuws over overlijdensrisicoverzekeringen.

Premie overlijdensrisicoverzekering omlaag na stoppen met roken

27-12-2019

Wie stopt met roken doet niet alleen goed voor de gezondheid, het loont ook financieel. Toch meldt 60 procent van de mensen dat stoppen niet bij de verzekeraar, waardoor teveel premie wordt betaald voor de overlijdensrisicoverzekering. "Dat scheelt een ruime Lees verder

Ex-roker laat 355 euro per jaar aan premiebesparing liggen

31-12-2018

Ruim 70% van de ex-rokers met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) verliest veel geld. Zij weten namelijk niet dat ze in aanmerking komen voor de lagere niet-rokerspremie als ze twee jaar gestopt zijn. Dat blijkt uit onderzoek van Q&A Insights & Consultancy Lees verder

Stoptober: stoppen met roken ook goed voor overlijdensrisicoverzekering

01-10-2017

De maand oktober staat weer in het teken van Stoptober. Stoptober is een initiatief van een aantal partijen om in de maand oktober de sigaretten links te laten liggen. En hopelijk daarna natuurlijk ook nog. Dat roken ongezond is, weten Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Independer vergelijken en afsluiten.

Wij vragen je overlijdensrisicoverzekering aan bij Gewoon Idee. Nadat je je gegevens hebt ingevoerd op de site van Independer en je gezondheidsverklaring hebt afgegeven, zorgen we ervoor dat Gewoon Idee zo snel mogelijk de medische beoordeling start en de polis gaat opmaken. Wij sturen je de polis op.

Als tussenpersoon zijn we er voor jou. Wij behartigen je belangen bij Gewoon Idee. Als je vragen hebt over je overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit dan verder voor je af met de verzekeraar.

Wat kun je van Gewoon Idee verwachten?

Gewoon Idee doet de medische beoordeling van je aanvraag. De premie betaal je rechtstreeks aan Gewoon Idee. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kun je bij Independer terecht.


Wie doet wat? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering voor je aanvragen ja nee
Medische acceptatie nee ja
Polisopmaak nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Premie innen nee ja
Afsluitvergoeding innen ja, indien van toepassing nee

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken?

Vergelijk overlijdensrisicoverzekering op premie, voorwaarden en dekking, zodat je snel de overlijdensrisicoverzekering vindt die bij je persoonlijke situatie past.
Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Risicoverzekering Op Maat

Eerlijke premies voor mensen met diabetes

Een unieke samenwerking met Diabetesvereniging Nederland

 

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand een overlijdensrisicoverzekering