Reviews Zelf ReisverzekeringReisverzekering

Zelf.nl is is een initiatief van Proteq.nl, onderdeel van SNS Reaal. Zelf.nl is een verzekeraar die het meest via internet werkt. In 2011 en 2012 is de reisverzekering van Zelf.nl uitgeroepen tot beste koop. Naast reisverzekeringen kun je bij Zelf.nl ook terecht voor je auto- opstal- en inboedelverzekering.


Stel je vraag over een reisverzekering van Zelf.nl op ons forum.

Reviews: 79% beveelt Zelf aan.

Zelf scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 638 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 440 klanten ook nog een toelichting gegeven over Zelf door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Zelf een reisverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.



Toon alle 638 reviews

Totaal score
8,0
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
7,5
schadeafhandeling
8,3

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Lage premie, beperkte dekking spullen, goede prijs/prestatie verhouding"
17 augustus 2015 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (19)
Score
7,2
afsluitproces
7,3
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Duidelijke verzekering in omschrijving, late betaling"
31 juli 2015 | Anoniem

Buiten dat de voorwaarden, rechten en plichten heel duidelijk zijn omschreven is het erg irritant dat de betalingsdatum niet wordt gecommuniceerd! Het is opeens van je rekening verdwenen zonder melding/mail of vooraf genoemde tijd. Dat vindt ik erg klantonvriendelijk, ook wordt naast een eenmalige bevestiging van het afsluiten geen polisblad gestuurd en het registreren was erg lastig.

Vond je deze review nuttig? Ja (74) | Nee (7)
Score
5,3
afsluitproces
5,3

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Goed"
31 juli 2015 | M.J. Schers


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (49)
Score
7,9
afsluitproces
8,7
prijskwaliteit
7,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Zelf reisverzekering polis.


"Goede prijs, snel kunnen afsluiten"
29 juli 2015 | E.L. Tromp

Spreekt voor zich

Vond je deze review nuttig? Ja (4) | Nee (36)
Score
7,5
afsluitproces
7,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"Positieve ervaring met Zelf"
29 juli 2015 | Anoniem

Na het vergelijken van een aantal verzekeringen, besloten om de verzekering opnieuw af te sluiten bij Zelf. Het oversluiten was eenvoudig. Was zo gebeurd. Ik had niet gedacht dat het zo snel geregeld zou zijn.

Vond je deze review nuttig? Ja (2) | Nee (31)
Score
8,8
afsluitproces
8,5
prijskwaliteit
9,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

""
27 juli 2015 | L.G. Posthumus

Het vreemde van een reisverzekering afsluiten is, een doorlopende is goedkoper dan een periode van 14 dagen

Vond je deze review nuttig? Ja (21) | Nee (3)
Score
7,9
afsluitproces
7,8
prijskwaliteit
8,0
klantenservice
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Zelf reisverzekering polis.


"Onduidelijk"
26 juli 2015 | J. Oosterveld

zie boven

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (31)
Score
1,0
afsluitproces
1,0

Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de reisverzekering.

"het is helemaal top"
26 juli 2015 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (21)
Score
8,0
afsluitproces
8,0
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Zelf reisverzekering polis.


"nog geen ervaring"
25 juli 2015 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (27)
Score
8,2
afsluitproces
8,3
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Zelf reisverzekering polis.


"Makkelijk afsluiten en snell polis binnen/opvolging!"
23 juli 2015 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (14)
Score
8,2
afsluitproces
8,3
prijskwaliteit
8,0

Deze review is geschreven na ontvangst van de Zelf reisverzekering polis.


12345678945volgende1 - 10 totaal 443


WUA Logo

Beste vergelijkingssite reisverzekering!

In oktober 2013 bleek Independer de beste vergelijkingssite reisverzekeringen uit onderzoek van WUA!

Zij gingen u voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand op Independer naar een reisverzekering  

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.