Persoonlijke lening voor je caravan

Een persoonlijke lening heeft een vaste rente en een vaste looptijd. Je hebt niet de mogelijkheid om afgeloste bedragen weer op te nemen en je kunt een persoonlijke lening vaak ook niet gratis vervroegd aflossen. Je hebt de zekerheid dat de lening na een vooraf afgesproken periode is afgelost.

Lees hier alles over een persoonlijke lening. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je gelijk een lening voor je caravan aanvragen.

Wat is de beste lening voor de aankoop van je caravan?

Het beste is om geld te sparen voor de aankoop van je caravan. Kies je er toch voor om geld te lenen dan kun je het beste een persoonlijke lening afsluiten. Je weet van te voren welk bedrag je moet lenen om de caravan aan te kopen. Met een persoonlijke lening weet je precies wat je elke maand moet betalen. Maar ook wanneer je de lening hebt afbetaald.

De caravan gaat niet je hele leven mee. Let erop dat je je lening hebt afbetaald voordat je caravan is afgeschreven. Zo voorkom je dat je aan het afbetalen bent voor een caravan die je al niet meer hebt.

Bronnen en expertise

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

  • Nibud
  • Wijzer in Geldzaken

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Guido Rodenburg. Hij is specialist op het gebied van leningen en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij het AD en bij Radar

Awards Independer

Independer heeft verschillende prijzen en awards gewonnen.