Waar jij altijd op kunt rekenen

Independer vindt het belangrijk dat jij blindelings op je verzekering kunt vertrouwen. Verzekeringen moeten daarom duidelijk zijn en gemakkelijk af te sluiten. Hieronder lees je wat wij doen om dit mogelijk te maken.

Vergelijken en afsluiten

Gemak staat bij ons voorop. Na een paar vragen geven wij jou een top 3 op maat. Zo vind je snel de verzekering die bij je past. Heb je besloten welke verzekering je wilt? Dan kun je in een paar clicks vrijwel elke verzekering via ons afsluiten. Voor verzekeringen die je niet bij ons kunt afsluiten, verwijzen wij je door naar de site van de aanbieder.

De beste deals

Independer onderhandelt met verzekeraars over premies en voorwaarden. Want wij willen dat jij een goede verzekering voor een lage premie kunt afsluiten. Met meer dan 500.000 klanten staan we sterk in onze onderhandelingen met verzekeraars over prijzen en voorwaarden. En zo profiteer jij ervan dat je een van onze vele klanten bent.

Hulp van experts

Verzekeringen zijn ingewikkeld en niet leuk. Daarom zijn wij er om je om je te helpen. De kleine lettertjes hebben we al voor je uitgeplozen. Op onze site krijg je tijdens het vergelijken advies van onze experts. En heb je een vraag? Onze experts staan klaar om je te helpen. Bel ons gerust op 035 – 626 5544. Zo maken wij verzekeren gemakkelijk.

Meest complete aanbod

Jij moet het gevoel hebben dat jij de beste verzekering voor een goede premie hebt afgesloten. Daarom is het belangrijk dat jij zoveel mogelijk verzekeringen bij ons kunt vergelijken. Wij willen graag alle verzekeraars in onze vergelijking, maar niet elke verzekeraar wil met ons samenwerken. Dat vinden wij jammer, maar we tonen dan toch de premies in de vergelijking. Zo krijg jij toch een goed overzicht van wat er verkrijgbaar is.