Vergelijken

Als je een vergelijking maakt voor een woonverzekering, stellen wij je online een aantal vragen. We geven duidelijk uitleg bij de vragen, zodat je begrijpt waar het over gaat. Aan de hand van je antwoorden maken we een vergelijking. We maken de vergelijking op basis van prijs én kwaliteit. We vinden goede service belangrijk. We vinden dat je niet teveel moet betalen, maar dat je verzekering ook goede voorwaarden moet hebben. Per product kun je details bekijken. Op die manier kun je afwegen welke verzekering het beste bij jou past. Meestal kun je de verzekering van jouw keuze direct bij ons afsluiten.

En afsluiten

Bij Independer kun je je woonverzekering bijna altijd direct afsluiten. Je vult online een aantal gegevens in en we vertellen je duidelijk welke stappen je nog moet ondernemen om verzekerd te zijn. Het verschilt per verzekeraar of alles digitaal (per e-mail) gaat of per post. Independer houdt je continue op de hoogte van dit proces. Als je polis loopt zijn wij je contactpersoon voor eventuele wijzigingen of vragen.

Bronnen en expertise

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Suzan Samson. Zij is specialist op het gebied van woonverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld op de radio bij BNR, RTV NH en Radio 1.

Awards Independer

De woonverzekering vergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen, waaronder de WUA Award en Shopping Award in 2021.