Zorgverzekeringen vergelijken

Door een aantal eenvoudige stappen te doorlopen, kun je gemakkelijk een vergelijking maken van de verschillende zorgverzekeringen. Wij vergelijken de basisverzekeringen en de aanvullende verzekeringen van bijna alle zorgverzekeraars. Dat zijn best veel producten. Om je hierbij te helpen, stellen wij enkele vragen. Hierna tonen wij de beste zorgverzekeringen voor jou.

Zorgverzekering afsluiten

Als je de juiste zorgverzekering in onze vergelijking hebt gevonden, kun je deze direct afsluiten. Wil je erover nadenken? Dan kun je de vergelijking ook bewaren voor later. Vul je e-mailadres in en je krijgt van ons een mail met het overzicht. Zo kun je op een later moment gemakkelijk terugkeren naar dezelfde pagina.

Wijzigingen zorgverzekering

Voor de meeste zorgverzekeringen kunnen wij je ook helpen als je iets wilt wijzigen aan je zorgverzekering. Bijvoorbeeld je adres of het bijschrijven van een kind op je verzekering. Als wij je niet kunnen helpen, brengen wij je in contact met de juiste persoon of afdeling bij de zorgverzekeraar.

Besparen zorgverzekering

Je kunt op verschillende manieren besparen op je zorgverzekering. Wij helpen je hierbij door bijvoorbeeld korting te regelen bij zorgverzekeraars. Maar ook door je te adviseren over de beste aanvullende verzekering. Bijvoorbeeld wanneer je wel of geen hoger eigen risico moet nemen. Of welke zorgaanbieders jouw verzekeraar heeft gecontracteerd, zodat je niet hoeft bij te betalen voor een behandeling.

Voordelen Independer

Je zorgverzekering afsluiten bij Independer heeft een aantal voordelen. Zo krijg je bij ons een gratis tandongevallen-verzekering.

Lees meer over onze voordelen

Hulp nodig

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Onze zorgexperts kunnen je helpen met al je vragen. Je kunt hen zowel telefonisch als per mail je vraag stellen. Ook houden wij je op de hoogte van belangrijke informatie op onze weblog of via onze nieuwsbrief. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wat je over ons wilt weten

Wij merken dat veel mensen vragen hebben over de werkwijze van vergelijkingssites. En dus ook over ons. Bijvoorbeeld over onze onafhankelijkheid, onze manier van vergelijken en het aantal verzekeraars dat we vergelijken. Hieronder geven we je antwoord op deze vragen. Heb je toch nog een vraag? Dan horen wij dat natuurlijk graag van je.

Onze naam zegt het al, de onafhankelijkheid van onze werkwijze, adviezen en vergelijkingen vinden we belangrijk. Dit blijft zo. Ook bij DPG Media draait alles om onafhankelijkheid. Deze waarde zit diep verankerd in de organisatie. Dat kan natuurlijk ook niet anders met titels als AD, de Volkskrant, Trouw en het Parool. De directie van DPG Media ziet er onder meer op toe dat alle merken, en dus ook Independer, onafhankelijk blijven. De Raad van Commissarissen van DPG Media houdt vervolgens toezicht op de directie van DPG media.

Ook voldoen wij aan de 10 eisen van het Keurmerk Objectief Vergelijken voor zorgverzekeringen.

Nee. De zorgverzekering die het beste scoort op prijs en kwaliteit wordt altijd duidelijk en als eerste getoond. Ook als wij niet samenwerken met de aanbieder en dus ook geen vergoeding ontvangen.

We vergelijken vrijwel de hele markt, maar er is een klein aantal uitzonderingen. We vergelijken ruim 900 verzekeringen van 39 verzekeraars of bemiddelaars. Bekijk deze pagina voor een volledig overzicht.