Altijd de voordeligste Dodge autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Dodge autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Dodge autoverzekering

Een Dodge autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Dodge verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Dodge verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Dodge verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Dodge modellen

# Merk Model
1DodgeCaliber
2DodgeRam 1500
3DodgeRam Van
4DodgeNitro
5DodgeJourney

Meest populaire Dodge verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1DodgeFBTO
2DodgeKlaverblad
3DodgeAllsecur
4DodgeCentraal Beheer
5DodgeEAG Assuradeuren

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Dodge modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Dodge modellen door de jaren heen.
 • Dodge 600

 • Dodge Aries

 • Dodge Aspen

 • Dodge Avenger

 • Dodge Caliber

 • Dodge Charger

 • Dodge Coronet

 • Dodge Dart

 • Dodge Daytona

 • Dodge Grand Caravan

 • Dodge Journey

 • Dodge LE Baron

 • Dodge Mirada

 • Dodge Nitro

 • Dodge Omni

 • Dodge Ramcharger

Waarom voor je Dodge autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Dodge autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Dodge
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Dodge

Dodge is een Amerikaans automerk dat in 1914 werd opgericht door de gebroeders Dodge. Van de eerste auto werden er in het eerste jaar 45.000 gebouwd en was daarmee een groot succes. Al snel kreeg het merk een betrouwbaar imago. Hierdoor koos het Amerikaanse leger in 1914 voor Dodge om legertrucs te maken. In 1920 was Dodge uitgegroeid tot de op één na grootste autofabrikant van Amerika. Na de dood van de Dodge broers werd het merk voor het record bedrag van € 146 miljoen verkocht aan Dillon, Read & Company. Later werd het voor € 175 miljoen overgenomen door Chrysler. Één van de bekendste modellen van het automerk Dodge in Nederland is de Dodge Viper.

Gelijkwaardige merken voor je Dodge

Ben je op zoek naar een Dodge autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Dodge autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: