Wie is de netbeheerder in Den Haag?

Wanneer je in Den Haag woont, zit je waarschijnlijk in gasregio 3. Je netbeheerder is dan Stedin. Als je in Den Haag woont en na de liberalisering van de energiemarkt in 2004 nog niet bent overgestapt, is Nuon of Eneco je energieleverancier.

Hoe duurzaam is Den Haag?

Den Haag stimuleert bedrijven en personen duurzaam om te gaan met energie. Zo heeft een aantal bedrijven een Greenkey keurmerk. Dit is een keurmerk voor duurzame bedrijven die op deze manier het milieu ontzien.,Denk hierbij aan hotels of musea. Ook worden er in Den Haag duurzame projecten georganiseerd. Vaak gelden deze voor een bepaalde wijk, waardoor je met je wijk helpt aan een duurzame stad.

Bronnen en expertise

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

  • Stedin 
  • Nuon
  • Eneco

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Joris Kerkhof. Hij is specialist op het gebied van energie en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij het AD en de Volkskrant

Ook geeft Joris regelmatig meer uitleg over de huidige situatie rondom de hoge energieprijzen. In dit blog lees je de belangrijkste vragen en antwoorden. 

Awards Independer

De energievergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen. Ook kwam Independer dit jaar nog als beste energievergelijker naar voren bij een onderzoek van WUA.